toitoi píše:to je prej rozteklej nanukneboj přijde tam hliníkový víčko

Moderátor: Hasis
I to je možný,ale nakonec to dal slušně...pravda,taky se mohl na té třetí fotce trošku usmívatwaci píše:spíš mi připadá nějakej nervózníLucky píše:waci: Tak to bude Riči nadšenej![]()
Asi měl strach z těch hond všude kolem
No večer sem snad dorazí,tak jsem zvědav co na to řeknewaci píše:Já mu říkal "úsměv, to je foto pro TF" ale asi mě neslyšelLucky píše:I to je možný,ale nakonec to dal slušně...pravda,taky se mohl na té třetí fotce trošku usmívatwaci píše: spíš mi připadá nějakej nervózníAsi měl strach z těch hond všude kolem
Fáboš do nás hustil něco porádtoitoi píše:no jinak by mě teda zajímalo na tý fotce co nám to tam faboš zrovna vykládá že mu to s kujónem tak hltáme![]()
Ty vole já a ukecanej? ani náhodoukujon píše:Fáboš do nás hustil něco porádtoitoi píše:no jinak by mě teda zajímalo na tý fotce co nám to tam faboš zrovna vykládá že mu to s kujónem tak hltáme![]()
Ale jak řikám - byl sem pěkně unavenej a pěkně po_opicovatej, takže podle toho ta konverzace semtam vypadala, viď Fáboš?
náhodou studený mlíko ti hodně zředí alkohol v žaludku a si v pohodě a můžeš kalit dál...waci píše:Tebe z opičky dostane mlíko? To mě by teda asi dorazilo uplněthomaswilliams píše:nějak se v pátek kalilo dlouho... a byla zima tak nebylo blbě ...ale to ráno....začlo svítit sluníčko... a ... měl sem záchranu..studený mlíko...hele toi toi nemáš náhodou z pátku v noci okno ???
no z některejch míst jo, třeba jak jsem skákal po toitoiovi to jsem zjistil až když sme u kujona doma čuměli na fotkythomaswilliams píše:nějak se v pátek kalilo dlouho... a byla zima tak nebylo blbě ...ale to ráno....začlo svítit sluníčko... a ... měl sem záchranu..studený mlíko...hele toi toi nemáš náhodou z pátku v noci okno ???
Lucky píše:To myslíš asi Želvu co?zviratko píše:nevíte někdo co bylo v tom G II co to tam všem nakládalMyslím že měl zlatou metalízu a vyndaný světlo.
Díky
říkali tam že asi 400 koní a jestli sem slyšel dobře tak dva motory?zviratko píše:Lucky píše:To myslíš asi Želvu co?zviratko píše:nevíte někdo co bylo v tom G II co to tam všem nakládalMyslím že měl zlatou metalízu a vyndaný světlo.
Díky
Ano želva to je to správné , měl to na zadním okně . Nevíte o tom někdo víc ??
původně si to myslel, že jich tam má tolik, ale nakonec byl po brzdě docela překvapenej...dva motory? to myslim ne, to měla akorát ta Corsa...nechci kecat, ale tušim, že VR6ku+turbotoitoi píše:říkali tam že asi 400 koní a jestli sem slyšel dobře tak dva motory?zviratko píše:Lucky píše: To myslíš asi Želvu co?
tj mrdka japonska a jeste zajede hovno cas...
VR6 + T. Muze to vazit kolem 950kg takze s tim casem co jezdi by to mohlo mit jistejch 300PS. Ale nechci kecat za majitele...zviratko píše:Lucky píše:To myslíš asi Želvu co?zviratko píše:nevíte někdo co bylo v tom G II co to tam všem nakládalMyslím že měl zlatou metalízu a vyndaný světlo.
Díky
ja musim rano jedine coca colu,a kdyz mi je hodne spatne tak si hodim savli a piju dalthomaswilliams píše:náhodou studený mlíko ti hodně zředí alkohol v žaludku a si v pohodě a můžeš kalit dál...waci píše:Tebe z opičky dostane mlíko? To mě by teda asi dorazilo uplněthomaswilliams píše:nějak se v pátek kalilo dlouho... a byla zima tak nebylo blbě ...ale to ráno....začlo svítit sluníčko... a ... měl sem záchranu..studený mlíko...hele toi toi nemáš náhodou z pátku v noci okno ???
Zemi si furt stěžuje, ale jezdí mu to suprově. Jiný crx s tím samým motorem nezajedou 400m ani pod 16s...waci píše:Na šestý jsi to myslím odhadoval večer před sprintama. Pohár by byl lepší, ale v tý konkurenci to zase není tak špatnýZemi píše:6. misto... Od prvniho 0,5s...waci píše:kolikátej jsi vlastně skončil Zemi?Nebo jo?
Te mam rad.Civic_VT píše:Zemi si furt stěžuje, ale jezdí mu to suprově. Jiný crx s tím samým motorem nezajedou 400m ani pod 16s...waci píše:Na šestý jsi to myslím odhadoval večer před sprintama. Pohár by byl lepší, ale v tý konkurenci to zase není tak špatnýZemi píše: 6. misto... Od prvniho 0,5s...Nebo jo?
Ale až to poladí, nejspíš mi i ujede!![]()
Jo, a nevím, jestli jsem to tu už psal, ale nebýt Zemiho, tak nemám ani druhý místo a už vůbec ne čas pod 15s.
Sehnal mi totiž slicky těsně před Mimoní a to jsem jeho "konkurence"!!![]()
Fakt férovej chlap!!
co máš za káru že jseš tak nasranej z toho XSvobík píše:Tak můžu hlavně říct,že mě ty kre-eni z mimoně nasrali,to by mě zajímalo co tam maj za organizaci,protože sem měl dostat Xko a nedostal a když sem koukal na nějaký ty pasti co ho maj,tak sem mylel že je uškrtim!!!Takže nejsem ani na žádnej fotkách,protože si každej(krome Dreama) fotil jen leštěnky a na ostatní se vysrali...No,ach jo...ale jinak sem tam byl se super partou,takže to bylo super;)
Ritchma píše:Takhle se fotí Waci
http://img179.imageshack.us/img179/6885 ... om25hv.jpg
Tímto ještě jednou dík danečkovi
A kde je fotogenicky majitel?Ritchma píše:Takhle se fotí Waci
Ten kecal s nějakym pomatenym nafouklym Ládíkem po opiciZemi píše:A kde je fotogenicky majitel?Ritchma píše:Takhle se fotí Waci
mohna je lepsi kdyz tam neniZemi píše:A kde je fotogenicky majitel?Ritchma píše:Takhle se fotí Waci