a nekdo je natacelRitchma píše:Ten kecal s nějakym pomatenym nafouklym Ládíkem po opiciZemi píše:A kde je fotogenicky majitel?Ritchma píše:Takhle se fotí Waci
http://img179.imageshack.us/img179/6885 ... om25hv.jpg
Tímto ještě jednou dík danečkovi
Mimoňské války - jak bylo
Moderátor: Hasis
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mimoňské války - jak bylo
Zmrdi paparazzi. 
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
leon4x4 píše:Tak jak se vám líbilo na letošních válkách? Já jsem byl s organizací a zábavou velmi spokojený a to nemluvím o závodění. Počasí bylo na výbornou a poliši taky neprudili. Takže celkově super.
Videjko a fotky budou ale už ne dnes
2 Tomoking: Byly tu nějaké ambice, že se utkáme, ale nějak to neklaplo
..... mas pravdu, pracovne jsem musel do Rakouska na tyden
.... pak od pondelka Polsko (ted jsem dojel z workshopu) mam prace, ze nevim kde mi hlava stoji
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
jakoby říkal:"Ježiš já smrdim...co s tím teď?"Trhyy píše:asi jo a vodvětrává to z toho trička
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- .:JoHnNy:.
- Kontaktovat uživatele:
"doprdele snad si toho nikdo nevšimne"Rudi píše:jakoby říkal:"Ježiš já smrdim...co s tím teď?"Trhyy píše:asi jo a vodvětrává to z toho trička
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
"a do toho potřebuju úkrutně chcát nebo si ho aspoň vyhonit"Trhyy píše:"doprdele snad si toho nikdo nevšimne"Rudi píše:jakoby říkal:"Ježiš já smrdim...co s tím teď?"Trhyy píše: asi jo a vodvětrává to z toho trička
VW - Very Wonderful
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s
to bylo navícRudi píše:"a do toho potřebuju úkrutně chcát nebo si ho aspoň vyhonit"Trhyy píše:"doprdele snad si toho nikdo nevšimne"Rudi píše:jakoby říkal:"Ježiš já smrdim...co s tím teď?"
BMW...V8...
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Trhyy píše:"doprdele snad si toho nikdo nevšimne"Rudi píše:jakoby říkal:"Ježiš já smrdim...co s tím teď?"Trhyy píše: asi jo a vodvětrává to z toho trička
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
vcera litali kluci po mosteckym autodromu a od moden dostalo to RS nechutne... takze zas tak dobre auto oproti modene (lehce upravenemartin píše:Jinak co řiká pan Modena na výprask od GT3? Já jsem z toho auta hotovej, viděl jsem ho naživo párkrát a vždycky u toho slintal. Jako modeny miluju, dezign, zvuk, všechno, ale tohle je něco extra. Bych si ho chtěl zkusit na okruhu. Ten zvuk je peklo.
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
jedno vim jiste, me si na prdel nedalpokorneo píše:Jirka GTi píše:Chlapi nejsou už někde výsledky RZ a slalomu?
též se přikláním k dotazu docela bych je chtěl vidět páč ani nevím komu jsem dal na prdel a komu ne .....![]()
dejte pls vědět ...THX
Kde najdu výsledky slalomu a RZety? chtěl bych se podívatKFJ píše:jedno vim jiste, me si na prdel nedalpokorneo píše:Jirka GTi píše:Chlapi nejsou už někde výsledky RZ a slalomu?
též se přikláním k dotazu docela bych je chtěl vidět páč ani nevím komu jsem dal na prdel a komu ne .....![]()
dejte pls vědět ...THXslalom: 1.misto, RZ: 4. misto
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
ano, slyšel jsem, prý tam taky byl Chlad s MC12KFJ píše:vcera litali kluci po mosteckym autodromu a od moden dostalo to RS nechutne... takze zas tak dobre auto oproti modene (lehce upravenemartin píše:Jinak co řiká pan Modena na výprask od GT3? Já jsem z toho auta hotovej, viděl jsem ho naživo párkrát a vždycky u toho slintal. Jako modeny miluju, dezign, zvuk, všechno, ale tohle je něco extra. Bych si ho chtěl zkusit na okruhu. Ten zvuk je peklo.) to nebude
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
já myslim že důvod bude v mezičlánku sedačky a volantu, GT3 je rychlejší auto dokonce i oproti stradale. viděl jsem pár měřenejch testů na okruzích z anglie i německa a modena dostala pokaždý.KFJ píše:vcera litali kluci po mosteckym autodromu a od moden dostalo to RS nechutne... takze zas tak dobre auto oproti modene (lehce upravenemartin píše:Jinak co řiká pan Modena na výprask od GT3? Já jsem z toho auta hotovej, viděl jsem ho naživo párkrát a vždycky u toho slintal. Jako modeny miluju, dezign, zvuk, všechno, ale tohle je něco extra. Bych si ho chtěl zkusit na okruhu. Ten zvuk je peklo.) to nebude
jo tebe jsem na slalomu viděl pěkne jsi tam bávu dávalKFJ píše:jedno vim jiste, me si na prdel nedalpokorneo píše:Jirka GTi píše:Chlapi nejsou už někde výsledky RZ a slalomu?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Škoda Octavia Tuning
- Kontaktovat uživatele:
Tuning Foto Mimoňské války
100 fotek z Mimoňských válek naleznete na http://www.foto.skodaoctavia.cz/
main menu - tuning srazy - Mimonske valky 9

main menu - tuning srazy - Mimonske valky 9
- Přílohy
-
- Octavia-Tuning.jpg (34.55 KiB) Zobrazeno 1918 x
www.skodaoctavia.cz - Novinky ze světa škodovek, www.fabiaauto.cz - Vše o Škodě Fabii
Hmmm tak až budem na stejné motorické urovni tak pak můžem diskutovat ....KFJ píše:jedno vim jiste, me si na prdel nedalpokorneo píše:Jirka GTi píše:Chlapi nejsou už někde výsledky RZ a slalomu?
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
Tohle je ta lehce upravena modena, jediny auto ktery jsem si tam vyfotil...martin píše:já myslim že důvod bude v mezičlánku sedačky a volantu, GT3 je rychlejší auto dokonce i oproti stradale. viděl jsem pár měřenejch testů na okruzích z anglie i německa a modena dostala pokaždý.KFJ píše:vcera litali kluci po mosteckym autodromu a od moden dostalo to RS nechutne... takze zas tak dobre auto oproti modene (lehce upravenemartin píše:Jinak co řiká pan Modena na výprask od GT3? Já jsem z toho auta hotovej, viděl jsem ho naživo párkrát a vždycky u toho slintal. Jako modeny miluju, dezign, zvuk, všechno, ale tohle je něco extra. Bych si ho chtěl zkusit na okruhu. Ten zvuk je peklo.) to nebude
http://www.e-net.cz/lukash/Modena
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
nějaká plná ta devatenáctka neBřéťa píše: Tohle je ta lehce upravena modena, jediny auto ktery jsem si tam vyfotil...![]()
ještě aby nenaložila gt3 když je to závodní pohárová 430.
tak jestli jsi fotil "lehce upravenou Modenu" tak nám ji ukaž, ty fotky jsou 430tka a ne Modena 360Břéťa píše:Tohle je ta lehce upravena modena, jediny auto ktery jsem si tam vyfotil...martin píše:já myslim že důvod bude v mezičlánku sedačky a volantu, GT3 je rychlejší auto dokonce i oproti stradale. viděl jsem pár měřenejch testů na okruzích z anglie i německa a modena dostala pokaždý.KFJ píše: vcera litali kluci po mosteckym autodromu a od moden dostalo to RS nechutne... takze zas tak dobre auto oproti modene (lehce upravene) to nebude
![]()
A jestli říkáš lehce upraveno těch keramickejm brzdám za 0,5mega tak to potom nevím co by jsi nazval velkou úpravou
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
a az budes na stejne jezdecke urovni tak taky... co treba motokary v Radotine?pokorneo píše:Hmmm tak až budem na stejné motorické urovni tak pak můžem diskutovat ....KFJ píše:jedno vim jiste, me si na prdel nedalpokorneo píše:
jj litali tam moc pekne... Jinak kdyz jsem o tom nevedel a za mnou se nastartovala GT3 tak jsme se nefalsovane lekmr.modena píše:ano, slyšel jsem, prý tam taky byl Chlad s MC12KFJ píše:vcera litali kluci po mosteckym autodromu a od moden dostalo to RS nechutne... takze zas tak dobre auto oproti modene (lehce upravenemartin píše:Jinak co řiká pan Modena na výprask od GT3? Já jsem z toho auta hotovej, viděl jsem ho naživo párkrát a vždycky u toho slintal. Jako modeny miluju, dezign, zvuk, všechno, ale tohle je něco extra. Bych si ho chtěl zkusit na okruhu. Ten zvuk je peklo.) to nebude
leon4x4 píše:tak jestli jsi fotil "lehce upravenou Modenu" tak nám ji ukaž, ty fotky jsou 430tka a ne Modena 360Břéťa píše:Tohle je ta lehce upravena modena, jediny auto ktery jsem si tam vyfotil...martin píše: já myslim že důvod bude v mezičlánku sedačky a volantu, GT3 je rychlejší auto dokonce i oproti stradale. viděl jsem pár měřenejch testů na okruzích z anglie i německa a modena dostala pokaždý.![]()
A jestli říkáš lehce upraveno těch keramickejm brzdám za 0,5mega tak to potom nevím co by jsi nazval velkou úpravou
Sry ja mel za to ze KFJ mluvi o tomhle aute jako o Modene, jelikoz jen tohle a jeste jedno stejny tu GT3 pojizdelo... Ja jsem na ferka lama poznam akorat F40ku..
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
Myslím že mě docela podceňuješ ...KFJ píše:a az budes na stejne jezdecke urovni tak taky... co treba motokary v Radotine?pokorneo píše:Hmmm tak až budem na stejné motorické urovni tak pak můžem diskutovat ....KFJ píše: jedno vim jiste, me si na prdel nedalslalom: 1.misto, RZ: 4. misto
prej jestli platíš útratu, tak by KFJ zašelpokorneo píše:Myslím že mě docela podceňuješ ...KFJ píše:a az budes na stejne jezdecke urovni tak taky... co treba motokary v Radotine?pokorneo píše: Hmmm tak až budem na stejné motorické urovni tak pak můžem diskutovat .......Co se týče motokár pro FUN nejsem proti můžem někdy zajít...
VW - Very Wonderful
Hmm tak to jo .Rudi píše:prej jestli platíš útratu, tak by KFJ zašelpokorneo píše:Myslím že mě docela podceňuješ ...KFJ píše: a az budes na stejne jezdecke urovni tak taky... co treba motokary v Radotine?...Co se týče motokár pro FUN nejsem proti můžem někdy zajít...
Co vím jistě tak to že mu dlužím Redbulla ...