Panenský Týnec - dojmy, fotky a videa

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Odpovědět
Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

bude....sem videl jak Karlovi cpal Robert do auta kameru :lol: ...takze KFJ videjko bylo by? aspon nejaky vystrizky, sim sim sim....

im sorry...vracel jsem se zrovna s cile kdyz jel Karel vs Ferrko...nestacil jsem vyndat fotak ... ale ten zvuk je sekec mazec blazinec..muhehe 8)
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Mike Mad píše:ja se stydim...mam cas pres dvacet. do mimone s tim musim neco udelat. nalozili mim i vsecky skudky a pomalejsi byl jen trabant. hlavne si musim koupit otackomer :twisted:
se koukni do kategorie osmnáctek... řekl bych,že ten trabant byl rychlejší... :lol:

Neboj, taky s tím chci něco udělat... už mě nebaví být devátej :lol:
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Anonymous píše:leon:bude nake video??
Nic moc jsem nenatočil. Takže celkem t toho nic nebude, ale juknu na to doma.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Mike Mad píše:bude....sem videl jak Karlovi cpal Robert do auta kameru :lol: ...takze KFJ videjko bylo by? aspon nejaky vystrizky, sim sim sim....

im sorry...vracel jsem se zrovna s cile kdyz jel Karel vs Ferrko...nestacil jsem vyndat fotak ... ale ten zvuk je sekec mazec blazinec..muhehe 8)
No s tou modenou jsem dostal pořádnou rychtu!
Jedna jsem pokazil start, udusil jsem to totálně a musel jsem znova na spojku a roztočit motor. Pak už byl Petr v čudu a už jsem ho nedokázal stáhnout.
Druhá jízda se mi povedla a tu by měli mít kluci z TM na videjku. LOPOLO říkal že má hodně práce, ale že mi to pošle.

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

medinka píše:Stála jsem na startu sprintů a musím říct, že odpich právě toho bílého Eva na mě udělal dojem... Fandila jsem i všem ostatním zúčastněným kárám, ale na startu se "bílému micáku" nikdo nevyrovnal ;)
diky 8) pokud budeš chtít, tak se někde někdy přihlaš... v autě je to větší kotel...! :wink:
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Anonymous píše:a vsad si ze Corsa bimoto a Rko VR6 maji lepsi odpich,ale to je trochu jiny soudek...
bohuzel nemaj... Rko bylo lepsi o 0,05 sec a bi-moto dostala na prdel :wink:

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

tojebordel píše:
martin píše:Výsledky sprintu
http://www.fms.cz/vysledky/2005/sprinty ... ec2005.php

a kuwa, mně pojel hundrt :smich:
proc je Subaru Impreza STi v kat. 2000? nemela by byt vejs :twisted:
tam je to blbe napsany, nebylo to STI ale GT, jedno STi tam bylo a taky ze je ve sk. do 3.5... takze je to ok...

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Zemi píše:Cely ty sprinty vypadaj jak vomrdavka... :?:
dle ceho soudis? tys tam byl?

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Zemi píše:Ty casy jsou kravina... Plno lidi predjelo soupere ktery nakonec skoncili pred nim... :D Sice bylo vice jizd, ale z minulyho roku si vzpominam ze me z vysledku uplne vyradili... Kokoti dali na 2auta stejny srazovy cislo... :( Proto pokud tam pojedu tak sprinty neprichazi v uvahu... Druhy rocnik mel vychytat mouchy, ale jak koukam zadna zmena...
tak se trochu prober... kde jsi vzal fakt, ze kdyz jsi prvni v cili ze musis mit lepsi cas???

martin

Příspěvek od martin »

KFJ píše:
tojebordel píše:
martin píše:Výsledky sprintu
http://www.fms.cz/vysledky/2005/sprinty ... ec2005.php

a kuwa, mně pojel hundrt :smich:
proc je Subaru Impreza STi v kat. 2000? nemela by byt vejs :twisted:
tam je to blbe napsany, nebylo to STI ale GT, jedno STi tam bylo a taky ze je ve sk. do 3.5... takze je to ok...
pokud to byla atmosfera tak by neměla čas 14,3 a pokud to bylo GT tj. turbína tak měla být ve třídě s tebou.

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

leon4x4 píše:
LOPOLO píše:
KFJ píše: ja se s tim uz nejak vyrovnam... :lol: :D rad se mrknu 8) mas to k dispozici v plne kvalite?

PS: ale muzes bejt spokojenej, dal jsi Karla, ne? :wink: :lol: :D 8)
Tohle mam natoceny taky primo z Robertova auta a vypada to hrozive jak se ta supra blizi ... muzu to video mit?
Tak Robíkovi nekažte radost, jednou se mu to povedlo, nikdo mu neojebal čas, byla špatná trať což svědčilo jeho 4x4 a slickům a vy mu hned chcete kazit radost tím jak ho dojíždí Supra?

Nechte ho bejt! Víte jakou měl radost Cecílek :?:
Kadle, ty mlc a trenuj, takova ostuda... dostat od dvoulitra... :lol: :lol: :lol:

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

martin píše:
KFJ píše:
tojebordel píše: proc je Subaru Impreza STi v kat. 2000? nemela by byt vejs :twisted:
pokud to byla atmosfera tak by neměla čas 14,3 a pokud to bylo GT tj. turbína tak měla být ve třídě s tebou.
ale ale, GT je dvoulit bez turba :lol: pokud tam ma ale turbo, tak za to nemuzou organizatori ale majitel, protoze podvadi, ne? Nahlasi Impreza GT, to jest do 2.0 litru a co udela organizator? da ho do 2.0l...

martin

Příspěvek od martin »

KFJ píše:
martin píše:
KFJ píše: tam je to blbe napsany, nebylo to STI ale GT, jedno STi tam bylo a taky ze je ve sk. do 3.5... takze je to ok...
ale ale, GT je dvoulit bez turba :lol: pokud tam ma ale turbo, tak za to nemuzou organizatori ale majitel, protoze podvadi, ne? Nahlasi Impreza GT, to jest do 2.0 litru a co udela organizator? da ho do 2.0l...
Já taky neřek že za to může organizátor, upozorňuju na fakt že dvoulitr v turbu startuje mezi atmosferama (ale stejně dostal kuřbu :lol:)
Co to meleš, u starejch scooby byla GT turbína a GL atmosféra :D

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Mike Mad píše:bude....sem videl jak Karlovi cpal Robert do auta kameru :lol: ...takze KFJ videjko bylo by? aspon nejaky vystrizky, sim sim sim....

Nejakej matros je, jeste jsem to nevidel, ma to Lopolo ale stejne to ven nepujde driv jak na DVD:):):) 8)

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

martin píše:
KFJ píše:
martin píše: pokud to byla atmosfera tak by neměla čas 14,3 a pokud to bylo GT tj. turbína tak měla být ve třídě s tebou.
Já taky neřek že za to může organizátor, upozorňuju na fakt že dvoulitr v turbu startuje mezi atmosferama (ale stejně dostal kuřbu :lol:)
Co to meleš, u starejch scooby byla GT turbína a GL atmosféra :D
to nevim, ale tohle je GT atm., prodaval to u nas v magazinu a chtel to kupovat nas grafik, takze o tom aute vim dost... ale o turbu nebyla rec, takze nechapu... jedine ze by ho tam dal na posledni chvili...

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

KFJ píše:
leon4x4 píše:
LOPOLO píše: Tohle mam natoceny taky primo z Robertova auta a vypada to hrozive jak se ta supra blizi ... muzu to video mit?
Tak Robíkovi nekažte radost, jednou se mu to povedlo, nikdo mu neojebal čas, byla špatná trať což svědčilo jeho 4x4 a slickům a vy mu hned chcete kazit radost tím jak ho dojíždí Supra?

Nechte ho bejt! Víte jakou měl radost Cecílek :?:
Kadle, ty mlc a trenuj, takova ostuda... dostat od dvoulitra... :lol: :lol: :lol:
Neboj se nic, na trénink půjde Supra už příští týden. Pak se těš. Srovnávat dvoulitr s přetlakem ~1,7BAR s velmi konzervativně naladěným 3L na 1,1BAR je ostuda :wink: To ještě můžem bejt rádi, že to tak rychle oschnulo, jinak by to byl mazec.

Vždyť já tam jel jen na výlet a nějakou nešťastnou náhodou jsem projel skrz trať a pak ještě jednou :lol:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

by byl zajimavej souboj rko vr6-lancer...skuste to v mimoni...

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

leon4x4 píše:Neboj se nic, na trénink půjde Supra už příští týden. Pak se těš. Srovnávat dvoulitr s přetlakem ~1,7BAR s velmi konzervativně naladěným 3L na 1,1BAR je ostuda :wink: To ještě můžem bejt rádi, že to tak rychle oschnulo, jinak by to byl mazec.

Vždyť já tam jel jen na výlet a nějakou nešťastnou náhodou jsem projel skrz trať a pak ještě jednou :lol:
kde jsi vzal tu hodnotu 1.7???? to vis vic veci o aute naz ja :D odhad byl 1.4 a to jsem mel jeste pokurveny svody, falesnej vzduch mezi svodama a motorem... takze to tam mohlo tlacit tak 1.1 max :nono: :lol: takze je prostor pro zlepseni...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

KFJ píše:
Zemi píše:Ty casy jsou kravina... Plno lidi predjelo soupere ktery nakonec skoncili pred nim... :D Sice bylo vice jizd, ale z minulyho roku si vzpominam ze me z vysledku uplne vyradili... Kokoti dali na 2auta stejny srazovy cislo... :( Proto pokud tam pojedu tak sprinty neprichazi v uvahu... Druhy rocnik mel vychytat mouchy, ale jak koukam zadna zmena...
tak se trochu prober... kde jsi vzal fakt, ze kdyz jsi prvni v cili ze musis mit lepsi cas???
No jo vlastne... :oops: Tam byla ta super hyper profesionalni casomira! :shock: Jinak probranej jsem uz od desiti hodin... Imho jeden clovicek povidal jak ho dal Civic TypeR (vyrazili naprosto stejne) o 2-3auta (tj 6-9m) a nakonec v rychlosti kolem 150km/h to delalo ve vysledkach sekundu rozdil... Nebudu se tady hadat... :roll: Jinak jooo byl jsem tam minuly rok, spintoval jsem a nakonec jsem nebyl ani ve vysledkach (opakuji se - byly jsme tam dva se stejnym srazovym cislem a tech pripadu bylo vice)... 8) Dale tam byla uzasna draha do kopce a na startu byl primovej sterk kterej jsi ty s 4x4 nemohl registrovat... :wink:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

:?: jen malý ótéčko... nemohli by jste když odpovídáte vymáznout alespoň pár odpovědí před tím? aby se to všechno tisíckrát neopakovalo???
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Velbloud píše::?: jen malý ótéčko... nemohli by jste když odpovídáte vymáznout alespoň pár odpovědí před tím? aby se to všechno tisíckrát neopakovalo???
jj :roll:

tel. 608 372 848

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

KFJ píše:kde jsi vzal tu hodnotu 1.7???? to vis vic veci o aute naz ja :D odhad byl 1.4 a to jsem mel jeste pokurveny svody, falesnej vzduch mezi svodama a motorem... takze to tam mohlo tlacit tak 1.1 max :nono: :lol: takze je prostor pro zlepseni...
Tak jinak, jestli mne chceš předjet tak budeš mít příležitost v Mimoni nebo v Přerově :wink:

Na výletu se přeci nezávodí ne? A já jsem říkal že jsem byl v Panenském Týnci jen na výletu :?:

Laky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laky »

Lidi a nejsou neke na netu nocni fotky? Treba ze svetelnyho tuingu? litalo tam par lidi z mega fotakama a mega bleskama ale to bude asi nakej casak nebo tak co? Nebo treba z gumovani taky spousta lidi fotila.
Fabia=68kW 1.4 16V@engine by Seat // Renault Laguna II r.v. 2004 110kW/150PS/320Nm
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz

Bajza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajza »

Jéééé LIDI radost maximální... koukal jsem se na fms.cz a jsem pátej v kategorii do 3000ccm!!!!!!!!!!!!! ... a to jsem měl bobky že budu rád když budu v první padesátce :D Musím teda poděkovat Leňulce, Ghostovi, Yankovi, Bloudovi, Evičce a ostatním za psychickou podporu!!!!! Je to bomba!
@KFJ promiň že jsem byl tolik oprsklej ale holt jsem si chtěl zajet sprint s Pinterou... proti cecilovi bych neměl šanci.... I když možná že se po drobných úpravách uvidí :wink:
Bajza :alkoholic:
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

8) tak to je dobrý voe pátej 8)
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Bajza píše:Jéééé LIDI radost maximální... koukal jsem se na fms.cz a jsem pátej v kategorii do 3000ccm!!!!!!!!!!!!! ... a to jsem měl bobky že budu rád když budu v první padesátce :D Musím teda poděkovat Leňulce, Ghostovi, Yankovi, Bloudovi, Evičce a ostatním za psychickou podporu!!!!! Je to bomba!
@KFJ promiň že jsem byl tolik oprsklej ale holt jsem si chtěl zajet sprint s Pinterou... proti cecilovi bych neměl šanci.... I když možná že se po drobných úpravách uvidí :wink:
Huh asi jsem zaspal ze nevim ani ze mas auto. :D 200SX? No na jednu stranu gratuluju a na druhou stranu bych si rad rypnul... To mas automat ze jsi nedal ani VR6ku? :lol: :wink:

tel. 608 372 848

Martin_534
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_534 »

Bajza píše:Jéééé LIDI radost maximální... koukal jsem se na fms.cz a jsem pátej v kategorii do 3000ccm!!!!!!!!!!!!! ... a to jsem měl bobky že budu rád když budu v první padesátce :D Musím teda poděkovat Leňulce, Ghostovi, Yankovi, Bloudovi, Evičce a ostatním za psychickou podporu!!!!! Je to bomba!
když pomineme to, že si měl jet do 3500 tak to neni zlý :D
dostal si hynka, kterej měl drobný tech. problémy ale má to vcelku poladěný 8)
jo a koukej se zaregistrovat u nás na foru: www.200sx.cz/forum :D
'89 Nissan 200 SX S13
'99 BMW 530D touring
www.200sx.cz

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Zemi píše:
Huh asi jsem zaspal ze nevim ani ze mas auto. :D 200SX? No na jednu stranu gratuluju a na druhou stranu bych si rad rypnul... To mas automat ze jsi nedal ani VR6ku? :lol: :wink:
nema automat :?
psal: tojebordel

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Anonymous píše:
Zemi píše:
nema automat :?
psal: tojebordel

to jsem taky zaspal :? ja si pamatuju akorat sedivou schade jak jsem roztlacoval na slalomu :lol:

Pavel Richter

moje fotky

Příspěvek od Pavel Richter »

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“