Zemi píše:Kurva jeste v Mimoni bylo eRko stejne jako ja a ted tohle...martin píše:Výsledky sprintu
http://www.fms.cz/vysledky/2005/sprinty ... ec2005.php
a kuwa, mně pojel hundrt

Moderátor: Hasis
Zemi píše:Kurva jeste v Mimoni bylo eRko stejne jako ja a ted tohle...martin píše:Výsledky sprintu
a kuwa, mně pojel hundrt
No já dostal číslo 1305 a někdo 1302, ale nalepil si ho obráceně a tak ze mne dělali čuráka jak už to číslo má někdo jinej a že jsem to určitě spletl já tak jsem si řekl o jiné a to staré jsem jim vráitl - byla to 1305tojebordel píše:dve stejny cisla?
no ale kdyz se cisla lepili, tak to nekdo lepil zvenku (spravne), nekdo zevnitr, nekdo zevnitr a jeste to otocil (pripad bajzy) takze 1361 nekdy bylo 1931, 19E1 ci IE6I, proste borbel
takze bych se ani nedivil, jinak ze te nekdo da o dve auta a ma lepsi cas je docela mozny, protoze casomira zapinala, az kdyz si vyjel, takze pokud by jeden vyjel kdyz druhej by byl v pulce drahy a dal te o 1 auto tak mas lepsi cas nez ty, i kdyz te vlastne dal
![]()
Tohle mam natoceny taky primo z Robertova auta a vypada to hrozive jak se ta supra blizi ... muzu to video mit?KFJ píše:ja se s tim uz nejak vyrovnam...Violator píše:jojo. jen se pochval. dal si mi tři setiny a to sem nejel všechny jízdy. a skočil si do buňky. otázka je jak se srovnáš s tim videem jak sem stáhnul tvuj 150m náskok a ještě tě předjel. ty rychlíkuKFJ píše: tak diky![]()
![]()
Výsledek Cecil Tuning (EVO 5):
skoncil jsem 1. do 3.5 litru a absolutne 4 best cas... Pokud bych jel v kategorii nad 3.5, tak bych skoncil druhej pojel jsem vsechny tri supry... (nad 3.5). Absolutne 1. byla formule bmw (kategorie special), druhe ferrko (nad 3.5), treti Zdenek Faigl R-ko VR6 (kategorie special) ale pouze o 0.05 sec prede mnou... Druhy v moji kategorii byl o 3/4 sec pomalejsi... a dalsich 165 aut taky Takze jsem BMWklubu a Tuning foru ostudu neudelal
Jo a cas 12.64... na to ze to bylo na debilnim povrchu tak to je slusnej cas Kazdej tam mel cca o 0.4-0.7 sec horsi cas nez v Mimoni, takze v Mimon to snad bude pod 12,00
PS: a vlastne jsem skoncil 2. absolutne mezi autama co prijeli po svejch![]()
rad se mrknu
mas to k dispozici v plne kvalite?
PS: ale muzes bejt spokojenej, dal jsi Karla, ne?![]()
![]()
![]()
Tak Robíkovi nekažte radost, jednou se mu to povedlo, nikdo mu neojebal čas, byla špatná trať což svědčilo jeho 4x4 a slickům a vy mu hned chcete kazit radost tím jak ho dojíždí Supra?LOPOLO píše:Tohle mam natoceny taky primo z Robertova auta a vypada to hrozive jak se ta supra blizi ... muzu to video mit?KFJ píše:ja se s tim uz nejak vyrovnam...Violator píše: jojo. jen se pochval. dal si mi tři setiny a to sem nejel všechny jízdy. a skočil si do buňky. otázka je jak se srovnáš s tim videem jak sem stáhnul tvuj 150m náskok a ještě tě předjel. ty rychlíku![]()
rad se mrknu
mas to k dispozici v plne kvalite?
PS: ale muzes bejt spokojenej, dal jsi Karla, ne?![]()
![]()
![]()
ten jouda jsem jáleon4x4 píše:No já dostal číslo 1305 a někdo 1302, ale nalepil si ho obráceně a tak ze mne dělali čuráka jak už to číslo má někdo jinej a že jsem to určitě spletl já tak jsem si řekl o jiné a to staré jsem jim vráitl - byla to 1305
Pak se ukázalo jak to bylo ale ve výsledcích má ten jouda 1305 ačkoliv na skle měl obráceně 1302 ... nu což
Ale je zajímavý, že ty jsi to spletl protože jsi ty samolepky viděl poprvé. Oni je ale používají pořád a pletou to také - to je ostuda!Martin_534 píše:ten jouda jsem jáleon4x4 píše:No já dostal číslo 1305 a někdo 1302, ale nalepil si ho obráceně a tak ze mne dělali čuráka jak už to číslo má někdo jinej a že jsem to určitě spletl já tak jsem si řekl o jiné a to staré jsem jim vráitl - byla to 1305
Pak se ukázalo jak to bylo ale ve výsledcích má ten jouda 1305 ačkoliv na skle měl obráceně 1302 ... nu což![]()
no bylo mi divný to číslo lepit zevnitř no a vzniklo z toho 1305
Mike Mad píše:ja se stydim...mam cas pres dvacet. do mimone s tim musim neco udelat. nalozili mim i vsecky skudky a pomalejsi byl jen trabant. hlavne si musim koupit otackomer
jj Pešanáci tady odemě z Bolky to maj pěkně našlapaný.....ty bud chrápou nebo dělaj něco na autěchmartin píše:Výsledky sprintu
a kuwa, mně pojel hundrt
kdyz on jel kdyz uz sem pelasil domuZemi píše:Mike Mad píše:ja se stydim...mam cas pres dvacet. do mimone s tim musim neco udelat. nalozili mim i vsecky skudky a pomalejsi byl jen trabant. hlavne si musim koupit otackomer:smich::smich:
ad video... Super...Jen mi tam chybi Karel vs. Modena...
Chtel jsem si aspon vychutnat to syceni...
koukám že Ti foták občas uklouznulPTiCA píše:PRES 190 FOTEK NA WWW.SKODA-FABIA-CLUB.CZ
Zadnej Martin... Ted uz je tu jen David a Karel...Mike Mad píše:a kera supra? martin nebo david? jeden sprint evo vs supra je v bordelovo videu
Mike Mad píše:10:17 az 10:31 David vs Robert ... video by tojebordel a je to videt, jenom Vio nedojizdel o 150m, to by bylo prehnany ale je to o kus a jak pekne pred cilem kolem Roba proleti
Martin má červenouZemi píše:Zadnej Martin... Ted uz je tu jen David a Karel...Mike Mad píše:a kera supra? martin nebo david? jeden sprint evo vs supra je v bordelovo videuDavid me zajima ten tam jel proti Robertovi...
To myssssssssslíš vážněZemi píše:Mike Mad píše:10:17 az 10:31 David vs Robert ... video by tojebordel a je to videt, jenom Vio nedojizdel o 150m, to by bylo prehnany ale je to o kus a jak pekne pred cilem kolem Roba proleti
Supra ten zvuk... Stejne ty seriovy Turba s poradnou rourou od kamen vydavaj snad nejhezci zvuk... Pekelnej duňák...
leon4x4 píše:To myssssssssslíš vážněZemi píše:Mike Mad píše:10:17 az 10:31 David vs Robert ... video by tojebordel a je to videt, jenom Vio nedojizdel o 150m, to by bylo prehnany ale je to o kus a jak pekne pred cilem kolem Roba proleti
Supra ten zvuk... Stejne ty seriovy Turba s poradnou rourou od kamen vydavaj snad nejhezci zvuk... Pekelnej duňák...