Teď něco z jiného soudku.Trochu mě štve,že byla jenom jedna kategorie Dieselu! Podle je to hrozně nefér 1,9TDI proti 535d nebo néé?!?!Co by jste řekli kdyby v kategorii 1,3 mezi fáčkama a škodárnama jezdila třeba OctaviaRS??
Dukes píše:Teď něco z jiného soudku.Trochu mě štve,že byla jenom jedna kategorie Dieselu! Podle je to hrozně nefér 1,9TDI proti 535d nebo néé?!?!Co by jste řekli kdyby v kategorii 1,3 mezi fáčkama a škodárnama jezdila třeba OctaviaRS??
az budes nekdy organizovat sraz, tak si rozmyslis objednavat tri pohary pro nejakou kategorii, kdyz na 95% prijede pouze jedno auto do te kategorie...
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
ja mam jako rodinny a obcas pracovnedlohocestacky auto 530DAT a je to jedine auto v kterem si odpocinu, takze spokojenost A hlavne, bawor motory umi
to určitě umí vždyť teď to šlo vidět, jak sebral tolik ocenění za motory předtím jsem měl akorát narážku na to, že mi tam to EVO připadá na tý fotce jak nafťák... je tam dost černo ale to je akorát souhra mnoha faktorů
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Dukes píše:Teď něco z jiného soudku.Trochu mě štve,že byla jenom jedna kategorie Dieselu! Podle je to hrozně nefér 1,9TDI proti 535d nebo néé?!?!Co by jste řekli kdyby v kategorii 1,3 mezi fáčkama a škodárnama jezdila třeba OctaviaRS??
Řekl bych na to "Chudák Koktávka" asi dostane rychtu (Třeba od nějakého Swiště)
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
ja mam jako rodinny a obcas pracovnedlohocestacky auto 530DAT a je to jedine auto v kterem si odpocinu, takze spokojenost A hlavne, bawor motory umi
to určitě umí vždyť teď to šlo vidět, jak sebral tolik ocenění za motory předtím jsem měl akorát narážku na to, že mi tam to EVO připadá na tý fotce jak nafťák... je tam dost černo ale to je akorát souhra mnoha faktorů
fotit proti slunci neni souhra
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
KFJ píše:
fotit proti slunci neni souhra
Myslim ze plaminky delaj svy...
ad Octavia RS v 1300ccm... Z ostudy kabat by mela.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
No seriová možná,ale ty 1,8T umí přes 300k
Honda 1,8T umi 1000k a koho to zajima?
Jenom sem tim chtěl říct,že cca120k co maj natuněný škůdky nemůže stačit na 300k 1,8T třeba v S3.Asi sem uvedl špatný příklad. Zemi konec nechci se hádat!
Dukes píše:Jenom sem tim chtěl říct,že cca120k co maj natuněný škůdky nemůže stačit na 300k 1,8T třeba v S3.Asi sem uvedl špatný příklad. Zemi konec nechci se hádat!
Ja se taky nechci hadat... Vem si ale priklad z Landerovo Swiftu treba... Nejde jen o vykon...............
pokud jste nekdo studoval detailne casy tak zjistite ze FMS merila totalni ulety:Souboj Uno turbo-Uno turbo vládi a reproboye,vlada ujel ve 2lidech reprobojovi o cca 5aut a reproboy mel lepsi cas o pul vteriny..mimoradne ulety byli v kategorii 1800 kde v přiložené fotce vysledku jsou totalni nesmysli,jak muze jet Octavia RS 1,8T kategorii do 1800ccm?????Troufám si říct že casomira jim nefungovala jak ma,neze bych ja byl poskozen ale jinia ti co byli podle casu rychlejsi nez jini od kterych jindy dostanou...plno lidi co bylo na bedne to priznalo ale co nadelas FMS banda debilu...mimochodem,jak tu robert psal ty casy,mluvil jsem dneska rano se zdenkem fajglem a rikal mi z kdyz jel rano trenink tak se mu auto tak rozplavalo ze mel co delat aby to zvlad(drahou)a nebyl sam protoze i kocour rikal ze trat byla na picu a mel co delat aby to udrzel takze z toho ty casy tak hrozne....takze casy neberu vazne at uz povrchem nebo casomirou ale vetsi hovadiny jsem nevidel...proste FMS
nejvice me dostal violator jak se tam zacal omlouvat p.feiglovi...ale pokud tomu violator neveril a ono to tak je tak omluva byla vhodna a violator je super,jelikoz jsou tu i taci kteri umi pomluvit,napsat ze ho to auto nikdy nemuze porazit a ono ho pak porazi a drzi hubu a dela ze nic nenapsal...violator se zachoval jako spravnej chlap
jinak sem spis tocil sprinty, takze video bude, ale nevim kdy snad zejtra
Pěkný fotky Bordeli
Nepošleš mi fotky našich Supřiček ve full velikosti?
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;