Panenský Týnec - dojmy, fotky a videa

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Odpovědět
Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Dukes píše:Jenom sem tim chtěl říct,že cca120k co maj natuněný škůdky nemůže stačit na 300k 1,8T třeba v S3.Asi sem uvedl špatný příklad. Zemi konec nechci se hádat! :(
pozor! S3 1,8T maj 210 koní v sérii 8) tam čím vejš, tak hodně silně platíš!
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Misa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa »

Pár fotek ode mne, hlavně baworáci ...

http://www.morcata.cz/bmw/tuning.ptynec
Velká holka v malým báwu (120dA) ;)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

fotky nadherny a to co je na nich jeste vic :)

Benelli_2000
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benelli_2000 »

Počasí mě sralo, u sprintů jsem se moc nepobafil a došly mi cigára.
Kdyby nebylo těchle dvou týpků, tak bych se fakt uhryzal nudou. Komentář k fotu: Ten mačos si myslel, že ten rigól, co tam byl podél cesty projede kolmo, a ono hovno... Nakonec to vzdal a pak civěl na to, jakej svýmu Fávu dopřál novej facelift.
Přílohy
PICT0046.JPG
PICT0046.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1124 x
PICT0045.JPG
PICT0045.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1124 x

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:lol: si neřek že oba byli evidentně nažmolený :mad:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

jo to byl dobrej detuning :D
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

tojebordel.

Příspěvek od tojebordel. »

Fazeey píše:jo to byl dobrej detuning :D
to je kdyz ma nekdo neco k nicemu

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

hold zapomněl na to, že to má snížený :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

Rudi píše:hold zapomněl na to, že to má snížený :lol:
:lol: depák von byl sám rád že stojí pak zahodil klíče a ten druhej ještě víc nažmolenej mu je vzal a šel to ničit von :lol:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Návštěvník

to jim ale preji, protoze malem nam srazili kamarada v tuning cupu u vjezdu a pak zaparkovali bez dovoleni fago mezi libovky, kdyz jsme je pozadali aby si preparkovali ze je to jen pro finalisty Show aShine tak nam malem dali po drzce, ze na nas serou a ze je z tama nikdo nedostane, docela jsem si chvili myslel ze fakt jednu chytnem, a co se tyce promile tak bych to tipl minimalne na 2 , uplne vylizane ucho, sice spolujezdec to chapal ale stejne s tim nic nenadelal. Mr.Dynaboom

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Leon4x4: sry ze jsem ti to poslal jinam :oops: mel jsem plno v SZ, tak jsem to videl pozde

video nekolika sprintu (cca 20 minut ++)bude zejtra, jenze nevim kam to pak umistit :zapomel:
tak kdyby nekdo o necem vedel, reknete :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Violator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Violator »

KFJ píše:
YANEK píše:
KFJ píše:a foto nejrychlejsiho auta Tuning Fora by nebyla? :lol: :D tak jsem se snazil... :cry: :wink: :D
:D my ti z alpem a míšou fandily neboj 8)
tak diky 8) :wink:
Výsledek Cecil Tuning (EVO 5):
skoncil jsem 1. do 3.5 litru a absolutne 4 best cas... Pokud bych jel v kategorii nad 3.5, tak bych skoncil druhej pojel jsem vsechny tri supry... (nad 3.5). Absolutne 1. byla formule bmw (kategorie special), druhe ferrko (nad 3.5), treti Zdenek Faigl R-ko VR6 (kategorie special) ale pouze o 0.05 sec prede mnou... Druhy v moji kategorii byl o 3/4 sec pomalejsi... a dalsich 165 aut taky Takze jsem BMWklubu a Tuning foru ostudu neudelal

Jo a cas 12.64... na to ze to bylo na debilnim povrchu tak to je slusnej cas Kazdej tam mel cca o 0.4-0.7 sec horsi cas nez v Mimoni, takze v Mimon to snad bude pod 12,00
PS: a vlastne jsem skoncil 2. absolutne mezi autama co prijeli po svejch
jojo. jen se pochval. dal si mi tři setiny a to sem nejel všechny jízdy. a skočil si do buňky. otázka je jak se srovnáš s tim videem jak sem stáhnul tvuj 150m náskok a ještě tě předjel. ty rychlíku :smich:
až bude FAJFKA chtít.......tak všem ujedu Obrázek

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Violator píše:
KFJ píše:
YANEK píše: :D my ti z alpem a míšou fandily neboj 8)
tak diky 8) :wink:
skoncil jsem 1. do 3.5 litru a absolutne 4 best cas... Pokud bych jel v kategorii nad 3.5, tak bych skoncil druhej pojel jsem vsechny tri supry... (nad 3.5). Absolutne 1. byla formule bmw (kategorie special), druhe ferrko (nad 3.5), treti Zdenek Faigl R-ko VR6 (kategorie special) ale pouze o 0.05 sec prede mnou... Druhy v moji kategorii byl o 3/4 sec pomalejsi... a dalsich 165 aut taky Takze jsem BMWklubu a Tuning foru ostudu neudelal

Jo a cas 12.64... na to ze to bylo na debilnim povrchu tak to je slusnej cas Kazdej tam mel cca o 0.4-0.7 sec horsi cas nez v Mimoni, takze v Mimon to snad bude pod 12,00
jojo. jen se pochval. dal si mi tři setiny a to sem nejel všechny jízdy. a skočil si do buňky. otázka je jak se srovnáš s tim videem jak sem stáhnul tvuj 150m náskok a ještě tě předjel. ty rychlíku :smich:
ja se s tim uz nejak vyrovnam... :lol: :D rad se mrknu 8) mas to k dispozici v plne kvalite?

PS: ale muzes bejt spokojenej, dal jsi Karla, ne? :wink: :lol: :D 8)
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

Violator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Violator »

Anonymous píše:nejvice me dostal violator jak se tam zacal omlouvat p.feiglovi...ale pokud tomu violator neveril a ono to tak je tak omluva byla vhodna a violator je super,jelikoz jsou tu i taci kteri umi pomluvit,napsat ze ho to auto nikdy nemuze porazit a ono ho pak porazi a drzi hubu a dela ze nic nenapsal...violator se zachoval jako spravnej chlap
--------------------------------------------------------------------------------
tady je to co sem mínil :

Tommy-cupra napsal:
tak taky jeden nazor odemne,jsem nasranej,sprinty absolutne tragedie,naprosto nemozny casi,pro priklad jsem jel prvni sprint s m3,dala mi auto a pul,on 11,2 a ja 14,9,trosku divny ne,rikali ze to ma presne 400m a jezdil jsem casi kolem 14,5 a ve finale me porazi mrtva 330d kterou si dam k snidani,karel byl ctvrtej a pred nim byl leon nenachipovanej a jeste to nebyla 4kolka,ja mu dal tak 8 dylek a kdyz jsem jel s karlem dal jsem mu delku auta,takze to myslim mluvi za vse,byl tam v tom bordel,moji druhou jizdu ani nemeli v pocitaci tak jsem musel jet znova,vcelku tragedie.
Violator:
já plně souhlasim. myslim že v tom nebyl bordel..ale záměr. protože Rku někdo vymyslel čas 11.55 a to je fakt trošku hustej podvod. ne že by rko nejelo..ale maximální možnost toho auta je někde 12.2 ne 11.5. díky tomu ale aspoň bude v panenskym týnci vyzván na souboj hned z několika stran. včetně mě. protože chci moc a moc vidět jak mi nadělí půl vteřiny. a jestli jo..tak má u mě flašku beama

Anonymous napsal:
ja se do toho nechci michat,ale:1)Majitel rka kdyz sem si s nim povidal o jeho aute cekal na nejake poradne auto,nasel pak majitele ferrari a kdyz se ho zeptal tak mu rekl ze by to neprenesl pres srdce tu porazku takze ten nejel,pak tam stala samotna GT2 na startu,uz lezl do rka a najednou se priritil majitel Techartu,a tak to pokracovalo i dale,vi ne abyste jeli proti nemu a pak taj nemuseli psat takove bludy,vy si jedete proti sobe a pak tu pisete co je a co neni mozne..ja byt majitelem rka tak se na vas vyseru,a nejel bych proti vam v treninku ale v merene...ale jeste kdo rika ze majitel rka pojede volne jizdy...ale merene se mohou jezdit i klidne Ferrari-Š105...takze si stoupnete v merene vedle rka a uvidite..2)pochybuji kdyz pojede volne jizdy ze tam bude placat dusik to by byl debil...takze v merene jizde si za nim zajdete a domluvte se aby pockal na vas a uvidite...a jak tu psal leon ze techartak mel vypadlou nakou hadicku,nechci bejt hnusnej ale je to jeho problem...zdar a uvidime v panenkeho tynci...
Violator :
já bych proti němu šel. a taky pudu...od toho sprinty jsou. nikdy sem neřek že by zdeněk fajgl podváděl...sice ho neznám..ale proto asi dělá to auto tak dobře aby podvádět nemusel. já si stěžoval na nesmyslnej čas vlastně časy všech. na vině není on ale poředatelé. a že to byl úmysl si fakt myslim. přesto trvám na tom, že 11.55 sec to rko prostě jet nemůže. ale to se ukáže v sobotu. příště se podepiš..já to taky píšu za sebe...a stojim si za tim. a flašku dostane pokud to zopakuje..to mi věř. já sám mu za sebe fandim moc. je to práce jako kráva to auto. ale sere mě že to auto na ty časy nikdy nemělo a najednou co je velký halooo na autotuning.cz a všichni se serou do poršíků tak najednou je porazí. jak říkám. pokud to zopakuje..má můj obdiv. a to přesto že to není už vlastně auto ale motor na šasi přikrytej plechem. ale na sprintech jde o čas..takže ať vyhraje třeba starej renault.ale bez pomoci pořadatelů. a na časy si stěžovalo víc lidí. a jestli ferraristi nechtěl dostat na prdel..mě to vadit v rovnym boji nebude

to je to co sem psal...je to v sekci srazy/příbram. každopádně to byla hlavně reakce hodně podnícená diskuzí na tohle
http://www.autotuning.cz/galerie/displa ... 52&pos=203
a tohle http://www.autotuning.cz/galerie/displa ... 152&pos=22 kdy sem fakt nevydržel a po tom všem kdy vlastně každej kdo má drahý auto je debil a zdeněk nám to všem za ně nandá mi bouchly saze. protože nám to pak hned na dalšim srazu opravdu nandal /s naprosto nevídanym časem/myslel sem že to prostě někdo zařídil. zvláště poté co si opravdu hodně lidí stěžovalo na časy v příbrami .ačkoli sem nikdy nepodezříval z podvodu jeho ale pořadatele, i tak se mu omlouvám ještě jednou tady. přesto, že mi nedal tu půl vteřinu kterou sem chtěl vidět, ale jen jednu desetinu, dal mi a to je rozhodující. btw aspoň mám další důvod jít taky do singl turba :alien:

Maya_Man
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maya_Man »

Jezis ani nevite jak je to strasny sedet na prdeli doma, nemit auto a cist tu jaky to bylo fain :-(
Jinak gratulace vsem kteri dojeli do cile :-) abych byl nestranej.

Violator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Violator »

KFJ píše:
Violator píše:
KFJ píše: tak diky 8) :wink:

ja se s tim uz nejak vyrovnam... :lol: :D rad se mrknu 8) mas to k dispozici v plne kvalite?

PS: ale muzes bejt spokojenej, dal jsi Karla, ne? :wink: :lol: :D 8)
nemám.mám jen fotky. myslel sem kameru z tvýho auta. to bych rád viděl i já. jak se blížim. každopádně tvuj start je tak hrozivej, že i přesto že sem soutěživej, stahovat 150m se mi už ani nechtělo. eště že mišákovi dochází nahoře dech a dá se dohnat i na těch 400metrech. ale fakt moc se těšim na barbuchu a jeho skyline. protože sem proti němu jel a řeknu ti...bojim bojim :(

Violator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Violator »

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Skyline Skyline kdepak jsi................
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Tam poustely i offroady?

Obrázek

Jinak Bordeli nektery fotky jsou uzasny... Zvlaste CRXky... savle savle savle savle savle savle savle

Fakt co CRXka to nakej mladej somrak kterej ji totalne dojebe misto aby ji pomohl... :(

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Tohle je smutnej pohled... :( Nejsilnejsi dvoulitr porazen jeho osekanou verzi... Holt seriovka na upraveny Civicy uz nestaci...

Obrázek

tel. 608 372 848

medinka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medinka »

Stála jsem na startu sprintů a musím říct, že odpich právě toho bílého Eva na mě udělal dojem... Fandila jsem i všem ostatním zúčastněným kárám, ale na startu se "bílému micáku" nikdo nevyrovnal ;)
medinka

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Violator píše:
Anonymous píše:nejvice me dostal violator jak se tam zacal omlouvat p.feiglovi...ale pokud tomu violator neveril a ono to tak je tak omluva byla vhodna a violator je super,jelikoz jsou tu i taci kteri umi pomluvit,napsat ze ho to auto nikdy nemuze porazit a ono ho pak porazi a drzi hubu a dela ze nic nenapsal...violator se zachoval jako spravnej chlap
--------------------------------------------------------------------------------
tady je to co sem mínil :

Tady je ta flaška

Obrázek
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Návštěvník

a vsad si ze Corsa bimoto a Rko VR6 maji lepsi odpich,ale to je trochu jiny soudek...

PTiCA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PTiCA »

PRES 190 FOTEK NA WWW.SKODA-FABIA-CLUB.CZ
::To koukáte co vsechno vim...::
Obrázek

jarin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarin »

Zemi píše:Tam poustely i offroady?

Obrázek

Jinak Bordeli nektery fotky jsou uzasny... Zvlaste CRXky... savle savle savle savle savle savle savle

Fakt co CRXka to nakej mladej somrak kterej ji totalne dojebe misto aby ji pomohl... :(
závist??? :slina:

ale dopadlo to dobře. Obrázek

Návštěvník

leon:bude nekde na netu k shlednuti video???

Návštěvník

jarin píše:
Zemi píše:Tam poustely i offroady?

Obrázek

závist??? :slina: ja nevim co by zemi zavidel,jedine to ze to je v terenni uprave...a ten spojler tomu jeste dal ranu...

ale dopadlo to dobře. Obrázek

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Anonymous píše:a vsad si ze Corsa bimoto a Rko VR6 maji lepsi odpich,ale to je trochu jiny soudek...
Nevsazej se nebo prohrajes... Pockame si na video...

PS: Kdyby tady DRAG-racing stalo za neco tak se da zjistit start podle 60ft casu jenze toho se zrejme v CR nedockame...

tel. 608 372 848

Misa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa »

tojebordel píše: video nekolika sprintu (cca 20 minut ++)bude zejtra, jenze nevim kam to pak umistit :zapomel:
tak kdyby nekdo o necem vedel, reknete :D
Pošli mi to přes www.uschovna.cz a já to hodím na server ...
Velká holka v malým báwu (120dA) ;)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Anonymous píše: ja nevim co by zemi zavidel,jedine to ze to je v terenni uprave...a ten spojler tomu jeste dal ranu...
:smich:

tel. 608 372 848

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“