pozor! S3 1,8T maj 210 koní v sériiDukes píše:Jenom sem tim chtěl říct,že cca120k co maj natuněný škůdky nemůže stačit na 300k 1,8T třeba v S3.Asi sem uvedl špatný příklad. Zemi konec nechci se hádat!

Moderátor: Hasis
pozor! S3 1,8T maj 210 koní v sériiDukes píše:Jenom sem tim chtěl říct,že cca120k co maj natuněný škůdky nemůže stačit na 300k 1,8T třeba v S3.Asi sem uvedl špatný příklad. Zemi konec nechci se hádat!
Rudi píše:hold zapomněl na to, že to má snížený
jojo. jen se pochval. dal si mi tři setiny a to sem nejel všechny jízdy. a skočil si do buňky. otázka je jak se srovnáš s tim videem jak sem stáhnul tvuj 150m náskok a ještě tě předjel. ty rychlíkuKFJ píše:tak dikyYANEK píše:KFJ píše:a foto nejrychlejsiho auta Tuning Fora by nebyla?![]()
tak jsem se snazil...
![]()
![]()
my ti z alpem a míšou fandily neboj
![]()
![]()
Výsledek Cecil Tuning (EVO 5):
skoncil jsem 1. do 3.5 litru a absolutne 4 best cas... Pokud bych jel v kategorii nad 3.5, tak bych skoncil druhej pojel jsem vsechny tri supry... (nad 3.5). Absolutne 1. byla formule bmw (kategorie special), druhe ferrko (nad 3.5), treti Zdenek Faigl R-ko VR6 (kategorie special) ale pouze o 0.05 sec prede mnou... Druhy v moji kategorii byl o 3/4 sec pomalejsi... a dalsich 165 aut taky Takze jsem BMWklubu a Tuning foru ostudu neudelal
Jo a cas 12.64... na to ze to bylo na debilnim povrchu tak to je slusnej cas Kazdej tam mel cca o 0.4-0.7 sec horsi cas nez v Mimoni, takze v Mimon to snad bude pod 12,00
PS: a vlastne jsem skoncil 2. absolutne mezi autama co prijeli po svejch
ja se s tim uz nejak vyrovnam...Violator píše:jojo. jen se pochval. dal si mi tři setiny a to sem nejel všechny jízdy. a skočil si do buňky. otázka je jak se srovnáš s tim videem jak sem stáhnul tvuj 150m náskok a ještě tě předjel. ty rychlíkuKFJ píše:tak dikyYANEK píše:my ti z alpem a míšou fandily neboj
![]()
![]()
skoncil jsem 1. do 3.5 litru a absolutne 4 best cas... Pokud bych jel v kategorii nad 3.5, tak bych skoncil druhej pojel jsem vsechny tri supry... (nad 3.5). Absolutne 1. byla formule bmw (kategorie special), druhe ferrko (nad 3.5), treti Zdenek Faigl R-ko VR6 (kategorie special) ale pouze o 0.05 sec prede mnou... Druhy v moji kategorii byl o 3/4 sec pomalejsi... a dalsich 165 aut taky Takze jsem BMWklubu a Tuning foru ostudu neudelal
Jo a cas 12.64... na to ze to bylo na debilnim povrchu tak to je slusnej cas Kazdej tam mel cca o 0.4-0.7 sec horsi cas nez v Mimoni, takze v Mimon to snad bude pod 12,00
PS: a vlastne jsem skoncil 2. absolutne mezi autama co prijeli po svejch
--------------------------------------------------------------------------------Anonymous píše:nejvice me dostal violator jak se tam zacal omlouvat p.feiglovi...ale pokud tomu violator neveril a ono to tak je tak omluva byla vhodna a violator je super,jelikoz jsou tu i taci kteri umi pomluvit,napsat ze ho to auto nikdy nemuze porazit a ono ho pak porazi a drzi hubu a dela ze nic nenapsal...violator se zachoval jako spravnej chlap
nemám.mám jen fotky. myslel sem kameru z tvýho auta. to bych rád viděl i já. jak se blížim. každopádně tvuj start je tak hrozivej, že i přesto že sem soutěživej, stahovat 150m se mi už ani nechtělo. eště že mišákovi dochází nahoře dech a dá se dohnat i na těch 400metrech. ale fakt moc se těšim na barbuchu a jeho skyline. protože sem proti němu jel a řeknu ti...bojim bojimKFJ píše:ja se s tim uz nejak vyrovnam...Violator píše:jojo. jen se pochval. dal si mi tři setiny a to sem nejel všechny jízdy. a skočil si do buňky. otázka je jak se srovnáš s tim videem jak sem stáhnul tvuj 150m náskok a ještě tě předjel. ty rychlíkuKFJ píše: tak diky![]()
![]()
PS: a vlastne jsem skoncil 2. absolutne mezi autama co prijeli po svejch![]()
rad se mrknu
mas to k dispozici v plne kvalite?
PS: ale muzes bejt spokojenej, dal jsi Karla, ne?![]()
![]()
![]()
Violator píše:--------------------------------------------------------------------------------Anonymous píše:nejvice me dostal violator jak se tam zacal omlouvat p.feiglovi...ale pokud tomu violator neveril a ono to tak je tak omluva byla vhodna a violator je super,jelikoz jsou tu i taci kteri umi pomluvit,napsat ze ho to auto nikdy nemuze porazit a ono ho pak porazi a drzi hubu a dela ze nic nenapsal...violator se zachoval jako spravnej chlap
tady je to co sem mínil :
jarin píše:závist???Zemi píše:Tam poustely i offroady?
Jinak Bordeli nektery fotky jsou uzasny... Zvlaste CRXky... savle savle savle savle savle savle savle
Fakt co CRXka to nakej mladej somrak kterej ji totalne dojebe misto aby ji pomohl...ja nevim co by zemi zavidel,jedine to ze to je v terenni uprave...a ten spojler tomu jeste dal ranu...
ale dopadlo to dobře.
Nevsazej se nebo prohrajes... Pockame si na video...Anonymous píše:a vsad si ze Corsa bimoto a Rko VR6 maji lepsi odpich,ale to je trochu jiny soudek...
Pošli mi to přes www.uschovna.cz a já to hodím na server ...tojebordel píše: video nekolika sprintu (cca 20 minut ++)bude zejtra, jenze nevim kam to pak umistit![]()
tak kdyby nekdo o necem vedel, reknete