chapu, to byl samozrejme vtipRitchma píše:nálepka je samozřejmě po první jízdě pryčNeviM píše:ritchma: hmm, pekny, to sou 15"? ale nejezdi nikde blatem, at si neuspinis tu samolepku na pravy predni pneumatice

Moderátor: Ritchma
chapu, to byl samozrejme vtipRitchma píše:nálepka je samozřejmě po první jízdě pryčNeviM píše:ritchma: hmm, pekny, to sou 15"? ale nejezdi nikde blatem, at si neuspinis tu samolepku na pravy predni pneumatice
Neni, já myslel jak to bude hrozně znát a nějak sem nic nepocítil. Poprvé když sem je tam měl tak to bylo dost tvrdý,ale byly dost přefouklý, teď sou nafouklý jak maj bejt a je to skoro to samý jako sem měl 185/55 14"iwi píše:Ritchma - moc hezký, není to na těch gumách až moc tvrdé?
Já mám teď 185/55 R15 takže mám ze Scénica zajimavou motokáru
Prostě jsi šel po parkovišti a najednou ty kola vylítly z nějakýho auta bočním okýnkem, to se občas stává. Tak jsi je vzal, jinak by je mohl někdo ukrást.....Ritchma píše:To rozbitý okýnko je od fabči která tam stála přede mnoubarbucha píše:To jsem psal jáNějakej nenechavec si zní vzal všechno co šlo. Ty kola ani nevim kde sem je jenom vzal
![]()
No tak když tam tak leželi tak sem je rychle nasadil na svoje co jinýho sem měl asi dělat? Přece je tam nenechám ležetbarbucha píše:Prostě jsi šel po parkovišti a najednou ty kola vylítly z nějakýho auta bočním okýnkem, to se občas stává. Tak jsi je vzal, jinak by je mohl někdo ukrást.....Ritchma píše:To rozbitý okýnko je od fabči která tam stála přede mnoubarbucha píše:To jsem psal jáNějakej nenechavec si zní vzal všechno co šlo. Ty kola ani nevim kde sem je jenom vzal
![]()
![]()