Nebuď drzejMerglos píše:To budeš mít dobrý aspoň se ti tam vejde víc nákupu až pojedeš z TescaRitchma píše:files/1107320188.jpg
Kurník tohle je bomba, musim taky vyházet ty posraný plasty a vrazit už tam ten rám. Bude to pak podobný![]()
![]()

Moderátor: Ritchma
Nebuď drzejMerglos píše:To budeš mít dobrý aspoň se ti tam vejde víc nákupu až pojedeš z TescaRitchma píše:files/1107320188.jpg
Kurník tohle je bomba, musim taky vyházet ty posraný plasty a vrazit už tam ten rám. Bude to pak podobný![]()
![]()
Tak já si ho tam bez tý elektroniky narvu a pak ti dám vědět až to otočim na boudu jestli neni bezpečnější s tou elektronikouBřéťa píše:Bez ty "elektroniky" je ti ten ram k nicemu..Ritchma píše:Co ti brání? (teda když si odmyslim tu elektroniku vepředuBřéťa píše:Me by se libilo tohle...
To ses takovy jelito ze cekas ze to hodis pres boudu? U obycejnyho auta ktery jezdi po silnici to neni moc pravdepodobny, pokud by jsi tam mel tu "elektroniku" a dal si nejakou RZ nebo okruh tak je ta pravdepodobnost o dost vetsi...Ritchma píše:Tak já si ho tam bez tý elektroniky narvu a pak ti dám vědět až to otočim na boudu jestli neni bezpečnější s tou elektronikouBřéťa píše:Bez ty "elektroniky" je ti ten ram k nicemu..Ritchma píše: Co ti brání? (teda když si odmyslim tu elektroniku vepředu
Tak to Fuego je hodně paradníAnonymous píše:...další fotečka Mojeho stříbrnáka!
http://www.favo-rs.ic.cz/fotogalerie/pr ... 00189.html
....parádní ještě NE,doma mám ještě jedno,červený,byl jsem s ním na srazu Rencků v roce 2003 v Jíčíně,ted je jen kastle - pomalu skládám!Trhyy píše:Tak to Fuego je hodně paradníAnonymous píše:...další fotečka Mojeho stříbrnáka!
http://www.favo-rs.ic.cz/fotogalerie/pr ... 00189.html![]()
No fakt v to nedoufámBřéťa píše:To ses takovy jelito ze cekas ze to hodis pres boudu? U obycejnyho auta ktery jezdi po silnici to neni moc pravdepodobny, pokud by jsi tam mel tu "elektroniku" a dal si nejakou RZ nebo okruh tak je ta pravdepodobnost o dost vetsi...Ritchma píše:Tak já si ho tam bez tý elektroniky narvu a pak ti dám vědět až to otočim na boudu jestli neni bezpečnější s tou elektronikouBřéťa píše: Bez ty "elektroniky" je ti ten ram k nicemu..
...hodím ještě jeden odkaz!Trhyy píše:Tak to Fuego je hodně paradníAnonymous píše:...další fotečka Mojeho stříbrnáka!
http://www.favo-rs.ic.cz/fotogalerie/pr ... 00189.html![]()
to je fajn , ved je to tvoje auto , tak je hlavne aby sa to pačilo tebeMerglos píše:Mě se to líbímikiVTS píše:ja myslim, ze bez toho to bolo lepsieMerglos píše:Tak dneska sem nalepil ty lví hlavy,ale až tam budou reklamy tak 106 moc hezká nebude
![]()
![]()
MiraF píše:..sice VT,ale tohle je má motivace!NeviM píše:fuego nadherny, hlavne to cerveny![]()
![]()
...tak to co nejdřív nafot a získej Info a dej vědět!,pokud je to Turbína,tím lepší,132 PS není špatný!Termik píše:MiraF píše:..sice VT,ale tohle je má motivace!NeviM píše:fuego nadherny, hlavne to cerveny![]()
![]()
Jo tak tohle autí nám stojí na parkovišti pár metrů od domu...... Zítra to skočim nafotit... Myslim že to je v turbu nebo co jsem slyšel nevim to auto skoro neznám, ale vim že nikdo tady neví komu patří a stojí tu pěkně dlouho!