Jaký vůz máte?
Moderátor: Ritchma
- Sova
Klidně s tebou na okruh pojedu,ale zjevně si nepochopil,že ti netvrdím že GTI-6 je rychlejší než Clio Sport,akorát sem poznamenal,že u podvozku bych si nebyl tak jistý...můžem si dát závod na okruhu...prohraju...no a co?Mám o cca 150-200 kilo víc a o 9 koní menší výkon...spokojenej Břéťo?
Cléon & Fonte
Ty voe prvni kdo tady zacal vykrikovat o zrychleni v primce jsi byl ty, tak mi to ted prosimte necpi, rikal jsi ze melu picoviny o tom ze clio nezajede pod 7s dokazal jsem ti udajema z gtechu i z videa ze ano, tim jsi utrel a to te asi tak rozvasnilo... Pak jsi zase zacal blekotat neco o podvozku... Jinak jsem o tom ze je 306 sptany auto nerekl ani slovo, naopak jsem rekl ze je to dobry auto a jen je nahovno ze je tak tezky... Je videt ze me neznas fakt si nepotrebuju v aute onanovat ego, je mi fakt sumak jestli me nekdo predjede nebo ne...Anonymous píše:Břéťo,bez sry,polib mi prdel s tvým zrychlením...hlavním kritériem při koupi auta u mě není zrychlení,narozdíl od tebe...zjevně si nepochopil že nejzábavnější neznamená nejrychlejšíVůbec sem omylem nejel v Cliu Sport...světe div se(Břéťo),chtěl sem si ho koupit...jak už sem řekl,je to dobré auto,rychlejší v přímce než 306 ale na okreskách bych si nebyl tak jistý... A propos,všimni si u mě jisté snahy o objektivitu,nezaujatost narozdíl od tebe...Hnedka si hanil že GTI-6 stojí za hovno a tak(řekl si to jinak,ale vyznělo to stejně)Jo a ještě,vůbec mě nezajímají tvoje linky,G-tech tvoje vybrakované Clio na sprintu a tvých multiorgastických 6.9 sec.Já se bavil o sérii a ta má podle techniků z Dieppe 7.4...Hlavně se z toho svého Clia neposer...Vsadím se o své GTI-6,že když zgenerálkuju na svém R11 Turbo spodek,repasuju Turbo,přetryskuju Solex,zvednu Garettovi tlak a vyndám sedačky zničím tě jak psa pane G-Tech 6.9...(abys vědel jaké to je onanovat ego
)

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
Jasne clio zadnou krasou neoplyva, ale vypada podle me urcite agresivneji nez 306ka... Ale to je vec nazoru a vkusu, takze kazdyho vec...Sova píše:Navíc tvé Clio Sport vypadá zepředu totálně antisportovně antiagresivně...Chtěl sem Clio Sport,ale Phase II,né auto s vizáží ukňučeného psa s vyboulenýma očima![]()
![]()
/ted sem se nechal únest sorry ale je to tak...
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
Najednou to netvrdis a ja myslel ze se tu celou dobu o to snazis...Sova píše:Klidně s tebou na okruh pojedu,ale zjevně si nepochopil,že ti netvrdím že GTI-6 je rychlejší než Clio Sport,akorát sem poznamenal,že u podvozku bych si nebyl tak jistý...můžem si dát závod na okruhu...prohraju...no a co?Mám o cca 150-200 kilo víc a o 9 koní menší výkon...spokojenej Břéťo?

6,9 seriova 172 Mk1 dokaze v pohode (ridic a 10L v nadrzi, jinak seriova vaha) za tim si stojim jelikoz jsem to koupil jako seriovku a minimalne 50x jsem to meril a byl jsem z toho uplne v prdeli...Sova píše:Břéťo pleteš se,to Vega ti tvrdil že GTI-6 dá Cliu,já nic takového neřek,akorát sem se podivoval nad tím udájem 6.9...to prostě sériová 172 nedokaže...možná ta tvoje "light tuned"Ale jinak v poho...
![]()

- Sova
Ok beru zpět,že si říkal že "306 je na hovno" nechal sem se unést...Ale k tomu zrychlení...já se celou dobu bavil o sérii,to jest:normální gumy,sedačky bez otevřeného sání,laděného výfuku apod.co já vím co tam máš upravený...Takže sem maximalně utřel slzu z oka,z toho že jsi mě nepochopilBřéťa píše:Ty voe prvni kdo tady zacal vykrikovat o zrychleni v primce jsi byl ty, tak mi to ted prosimte necpi, rikal jsi ze melu picoviny o tom ze clio nezajede pod 7s dokazal jsem ti udajema z gtechu i z videa ze ano, tim jsi utrel a to te asi tak rozvasnilo... Pak jsi zase zacal blekotat neco o podvozku... Jinak jsem o tom ze je 306 sptany auto nerekl ani slovo, naopak jsem rekl ze je to dobry auto a jen je nahovno ze je tak tezky... Je videt ze me neznas fakt si nepotrebuju v aute onanovat ego, je mi fakt sumak jestli me nekdo predjede nebo ne...Anonymous píše:Břéťo,bez sry,polib mi prdel s tvým zrychlením...hlavním kritériem při koupi auta u mě není zrychlení,narozdíl od tebe...zjevně si nepochopil že nejzábavnější neznamená nejrychlejšíVůbec sem omylem nejel v Cliu Sport...světe div se(Břéťo),chtěl sem si ho koupit...jak už sem řekl,je to dobré auto,rychlejší v přímce než 306 ale na okreskách bych si nebyl tak jistý... A propos,všimni si u mě jisté snahy o objektivitu,nezaujatost narozdíl od tebe...Hnedka si hanil že GTI-6 stojí za hovno a tak(řekl si to jinak,ale vyznělo to stejně)Jo a ještě,vůbec mě nezajímají tvoje linky,G-tech tvoje vybrakované Clio na sprintu a tvých multiorgastických 6.9 sec.Já se bavil o sérii a ta má podle techniků z Dieppe 7.4...Hlavně se z toho svého Clia neposer...Vsadím se o své GTI-6,že když zgenerálkuju na svém R11 Turbo spodek,repasuju Turbo,přetryskuju Solex,zvednu Garettovi tlak a vyndám sedačky zničím tě jak psa pane G-Tech 6.9...(abys vědel jaké to je onanovat ego
)

Cléon & Fonte
Klidne muze mit lepsi zadni napravu o tom zadna, ale 200kilovej handikep z nej dela pomalejsi auto... Pokud by to nekdo odlehcil na 1000kg byl by z nej urcite rovnocenej souper... Ja kdyz priberu do auta 2 lidi tak je z toho auta totalni mrtvolka a je to rado ze to jede... Tim chci rict ze je u toho auta kazdy kilo znat...Sova píše:No ale stejněto chasis má 306 lepší si myslím...už jenom kvuli té samonatáčecí nápravě...a žádný extra věkový rozdil mezi Cliem Sport a GTI-6 není...jsou to tuším jen 3 roky

- Sova
Pokud je to pravda,tak je to teda zajímavé/divné...Břéťa píše:6,9 seriova 172 Mk1 dokaze v pohode (ridic a 10L v nadrzi, jinak seriova vaha) za tim si stojim jelikoz jsem to koupil jako seriovku a minimalne 50x jsem to meril a byl jsem z toho uplne v prdeli...Sova píše:Břéťo pleteš se,to Vega ti tvrdil že GTI-6 dá Cliu,já nic takového neřek,akorát sem se podivoval nad tím udájem 6.9...to prostě sériová 172 nedokaže...možná ta tvoje "light tuned"Ale jinak v poho...
![]()
Kdyz jsem pak vyhazel zadni sedacky, posunul omezovac a dal lehci kola zajel jsem 6,6...
Cléon & Fonte
Ale ja se taky bavil o serii..Sova píše:Ok beru zpět,že si říkal že "306 je na hovno" nechal sem se unést...Ale k tomu zrychlení...já se celou dobu bavil o sérii,to jest:normální gumy,sedačky bez otevřeného sání,laděného výfuku apod.co já vím co tam máš upravený...Takže sem maximalně utřel slzu z oka,z toho že jsi mě nepochopil

- Sova
Břéťa píše:Ale ja se taky bavil o serii..Sova píše:Ok beru zpět,že si říkal že "306 je na hovno" nechal sem se unést...Ale k tomu zrychlení...já se celou dobu bavil o sérii,to jest:normální gumy,sedačky bez otevřeného sání,laděného výfuku apod.co já vím co tam máš upravený...Takže sem maximalně utřel slzu z oka,z toho že jsi mě nepochopilSerie zvladne za jistych podminek ktery jsem tu uz psal 6.9, pokud by se to melo merit za stejnych podminek co to meri vyrobce bude to tech 7,3 co se ofiko uvadi...

Cléon & Fonte
- Sova
No jo no...už od pohledu je Clio Supermini a 306 mini,jak říkají anglániBřéťa píše:Klidne muze mit lepsi zadni napravu o tom zadna, ale 200kilovej handikep z nej dela pomalejsi auto... Pokud by to nekdo odlehcil na 1000kg byl by z nej urcite rovnocenej souper... Ja kdyz priberu do auta 2 lidi tak je z toho auta totalni mrtvolka a je to rado ze to jede... Tim chci rict ze je u toho auta kazdy kilo znat...Sova píše:No ale stejněto chasis má 306 lepší si myslím...už jenom kvuli té samonatáčecí nápravě...a žádný extra věkový rozdil mezi Cliem Sport a GTI-6 není...jsou to tuším jen 3 roky

Cléon & Fonte
Je to tak, nemam potrebu kecat picoviny, to co rikam je podlozeny testovanim a merenim coz jsem dolozil vysledkama...Sova píše:Pokud je to pravda,tak je to teda zajímavé/divné...Břéťa píše:6,9 seriova 172 Mk1 dokaze v pohode (ridic a 10L v nadrzi, jinak seriova vaha) za tim si stojim jelikoz jsem to koupil jako seriovku a minimalne 50x jsem to meril a byl jsem z toho uplne v prdeli...Sova píše:Břéťo pleteš se,to Vega ti tvrdil že GTI-6 dá Cliu,já nic takového neřek,akorát sem se podivoval nad tím udájem 6.9...to prostě sériová 172 nedokaže...možná ta tvoje "light tuned"Ale jinak v poho...
![]()
Kdyz jsem pak vyhazel zadni sedacky, posunul omezovac a dal lehci kola zajel jsem 6,6...

Uz jsem to tu psal, plna nadrz benalu a spolujezdec, coz je cca plus 120-130kg...Sova píše:Břéťa píše:Ale ja se taky bavil o serii..Sova píše:Ok beru zpět,že si říkal že "306 je na hovno" nechal sem se unést...Ale k tomu zrychlení...já se celou dobu bavil o sérii,to jest:normální gumy,sedačky bez otevřeného sání,laděného výfuku apod.co já vím co tam máš upravený...Takže sem maximalně utřel slzu z oka,z toho že jsi mě nepochopilSerie zvladne za jistych podminek ktery jsem tu uz psal 6.9, pokud by se to melo merit za stejnych podminek co to meri vyrobce bude to tech 7,3 co se ofiko uvadi...
Nabízí se otázka,za jakých podmínek to měří výrobce???

- Sova
To se mi nechce věřit...máš to podložený?třeba nějakej link o tom?Od koho to víš?Břéťa píše:Uz jsem to tu psal, plna nadrz benalu a spolujezdec, coz je cca plus 120-130kg...Sova píše:Břéťa píše: Ale ja se taky bavil o serii..Serie zvladne za jistych podminek ktery jsem tu uz psal 6.9, pokud by se to melo merit za stejnych podminek co to meri vyrobce bude to tech 7,3 co se ofiko uvadi...
Nabízí se otázka,za jakých podmínek to měří výrobce???
Cléon & Fonte
Je to tak, a rozdili jsou i v samotnejch Sportech... Treba dobre jede to co mam ja, to je 172 Mk1 pak je 172 Mk2 to uz jede hur protoze je o 50kg tezsi a pak jede zase stejne jako 172 Mk1 clio 182 protoze ma o tech 10Ps vetsi vykon...Sova píše:No jo no...už od pohledu je Clio Supermini a 306 mini,jak říkají anglániBřéťa píše:Klidne muze mit lepsi zadni napravu o tom zadna, ale 200kilovej handikep z nej dela pomalejsi auto... Pokud by to nekdo odlehcil na 1000kg byl by z nej urcite rovnocenej souper... Ja kdyz priberu do auta 2 lidi tak je z toho auta totalni mrtvolka a je to rado ze to jede... Tim chci rict ze je u toho auta kazdy kilo znat...Sova píše:No ale stejněto chasis má 306 lepší si myslím...už jenom kvuli té samonatáčecí nápravě...a žádný extra věkový rozdil mezi Cliem Sport a GTI-6 není...jsou to tuším jen 3 roky
Cece to jsem nekde cetl na anglickym foru o cliich, prave se to tam dohadovalo proc nekdo uvadi 6,9 a nekdo 7,3, psali tam ze tech 7,3 je se spolujezdcem a plnou nadrzi... Bejt tebou tak to zkusim, podle me zajedes sam bez spolujezdce a poloprazdnou nadrzi o 0,3-0,5s lepsi cas nez uvadi vyrobce...Sova píše:To se mi nechce věřit...máš to podložený?třeba nějakej link o tom?Od koho to víš?Břéťa píše:Uz jsem to tu psal, plna nadrz benalu a spolujezdec, coz je cca plus 120-130kg...Sova píše:Nabízí se otázka,za jakých podmínek to měří výrobce???
- Sova
ZajímavéBřéťa píše:Cece to jsem nekde cetl na anglickym foru o cliich, prave se to tam dohadovalo proc nekdo uvadi 6,9 a nekdo 7,3, psali tam ze tech 7,3 je se spolujezdcem a plnou nadrzi... Bejt tebou tak to zkusim, podle me zajedes sam bez spolujezdce a poloprazdnou nadrzi o 0,3-0,5s lepsi cas nez uvadi vyrobce...Sova píše:To se mi nechce věřit...máš to podložený?třeba nějakej link o tom?Od koho to víš?Břéťa píše: Uz jsem to tu psal, plna nadrz benalu a spolujezdec, coz je cca plus 120-130kg...

Cléon & Fonte
Podle me chteji predejit tomu aby je nekdo napadal za to ze to to auto nedokaze, plna nadrz je normalni o tom bych nepremyslel a tim spolujezdcem asi chteji docilit vetsi objektivity... Bylo by blby kdyby ten cas zvladlo to auto jen s ridicem a prazdnou nadrzi...Sova píše:Slavisimo:Zrovna přemyšlím nad tím,co je logického na tom,měřit zrychlení se spolujezdcem???Nic logického mě nenapadá...

- Sova
Jasně,nad nadrží sem nepřemýšlel,to je jasný,šlo o toho spolujezdce...v tom případě by měli udávat dvě hodnoty-s a bez "závaží"Břéťa píše:Podle me chteji predejit tomu aby je nekdo napadal za to ze to to auto nedokaze, plna nadrz je normalni o tom bych nepremyslel a tim spolujezdcem asi chteji docilit vetsi objektivity... Bylo by blby kdyby ten cas zvladlo to auto jen s ridicem a prazdnou nadrzi...Sova píše:Slavisimo:Zrovna přemyšlím nad tím,co je logického na tom,měřit zrychlení se spolujezdcem???Nic logického mě nenapadá...

Cléon & Fonte