Jako toto je konecne poradna motorizace do limuziny jako XM

Moderátor: Ritchma
no to vase laicky voko sice vidi, ale to za tim vokem nevi, ze se delaly V6 12v a V6 24vVenca Brody píše:Jelikoz vidim na boku vozu znacku v6 taksi myslim ze to bude 6tival 24V!
Jenom tak laickym okem!
tak se kokni na tohle http://www.youtube.com/watch?v=GfXw26EP ... ed&search=martin píše:Břéťa píše:To se teprve uvidi...martin píše: já mám kladivo na renaulty, ale jenom v zatáčkách![]()
Děkuji, je to fajn autoAdieuD píše:dobrej vkusKája píše:Ahoj, tak se s dovolením taky přidám, je to Citroën Xantia 3,0V6 24V ACTIVA 140kW.
Ale to není ValdštejnskáTakeshi píše:kája z valdštejnský Very Happy
Taky děkujuTakeshi píše:ty kola sluší, a ten výkon je zajímavý![]()
No oproti normální Xantii je o dost tvrdší, takže pohodlíčko je menší, ale mně to vyhovuje vícAdieuD píše:a jak jezdi activa? to je pohodlicko cooo?
tvrdsi? fakt? me to tak s activou neprisloKája píše:No oproti normální Xantii je o dost tvrdší, takže pohodlíčko je menší, ale mně to vyhovuje vícAdieuD píše:a jak jezdi activa? to je pohodlicko cooo?No a motor je skvělej i když by se nějaký koník navíc hodil
se nak omluvuju ... ponekud dlouho sem tu nebyl... jinak asi je to 12V pac to ma jen 123kWAdieuD píše:no to vase laicky voko sice vidi, ale to za tim vokem nevi, ze se delaly V6 12v a V6 24vVenca Brody píše:Jelikoz vidim na boku vozu znacku v6 taksi myslim ze to bude 6tival 24V!
Jenom tak laickym okem!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Priste??schade.fan píše:Pepezx:hezkyyyco to bude příště?
ja? (sebechvala smrdi cooo?Pepezx píše:se nak omluvuju ... ponekud dlouho sem tu nebyl... jinak asi je to 12V pac to ma jen 123kWAdieuD píše:no to vase laicky voko sice vidi, ale to za tim vokem nevi, ze se delaly V6 12v a V6 24vVenca Brody píše:Jelikoz vidim na boku vozu znacku v6 taksi myslim ze to bude 6tival 24V!
Jenom tak laickym okem!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jiinak AdieuD neznas nekoho sikovnyho pres hydrauliku ??
Jj opravdu je tvrdší. Mám možnost v práci porovnávat s normálníma Xantiema.AdieuD píše:tvrdsi? fakt? me to tak s activou neprisloKája píše:No oproti normální Xantii je o dost tvrdší, takže pohodlíčko je menší, ale mně to vyhovuje vícAdieuD píše:a jak jezdi activa? to je pohodlicko cooo?No a motor je skvělej i když by se nějaký koník navíc hodil
Díky moc. Taky gratuluju ke krásnýmu autu. Měl jsem Lagunu (1,8iNeviM píše:Gratuluju vsem novym majitelum francouzkejch trilitru Cool
Kaja: fakt moc pekna Xantia
jinak sem se taky zblaznil a podepsal predkupni smluvu na auto s tim nejsilnejsim francouzkym trilitrem