xenon04 píše:tady si můžeš nahlídnou na díly 5g http://www.vseproauto.cz/cenik.php?obj_ ... 1995-11-01
lampa 1325, blikač 270... celý x 2... lehce přes 3tis... nehledě na to, že po vrakáčích jich je....
civic má velkou výhodu v dílech
ale koukám, že už máš stejně jasno
Mnoo docela jasno mám... ...ale vůbec netvrdim že se to nemůže změnit.....ale asi ne...
A navíc po těch posledních fotkách od Davea má jasno etě malinko víc...supre fotky......hlavně ta s tim V.D.O. ...a ta černá je taky NICE..nemáš fotečku z boku, aby byli vidět líp ty kjásný kolečka?????
Sensei Jirka píše:A navíc po těch posledních fotkách od Davea má jasno etě malinko víc...supre fotky......hlavně ta s tim V.D.O. ...a ta černá je taky NICE..nemáš fotečku z boku, aby byli vidět líp ty kjásný kolečka?????
Bohuzel nemam... taky se mi libi je bozska.
Tak treba budes mit jeste vic jasno ba ne... rozhodni se sam co chces, kazdopadne ten civic co ma xenon je taky suprovej, ale prelude je proste prelude. Tak to vidim ja.
Mnoo tak preludka i copátko s 300 japonskejma plnokrevníka.....to by nebylo vůbec špatný....ale z těhle dvou bych bral coupátko.......Preludka 5G se mi totiž moc nelíbí (kvůli tomu předku).........navíc to coupátko je velice pěkně udělaný.....hm...mňam.....
Abych taky přispěl nějakým foto toho co se mi líbí........ten lak na přeludu naprosto baštim .... akorát bych vyměnil kolečka za nějaký hezčí límcáky a křídlo bych dal pravděpodobně Shogun (to co měli černý coupácí v Rychle a zběsile ) ....ale jinak je to dokonalost sama.......a k tý prdelce coupátka snad neni co dodat... (jen taky ty kola)...na ty sem mooc náročnej.....jak já řikam, kola dělaj auto a lak je základ..
Mnoo jenom těžko tele krásce něco vytknout... ale přeci jen bych chtěl na tej svej nastávající mít takovej nevšední lak, ale přitom nic výstředního.....někde mám fotky přeluda doooost přeplácanýho...snad je najdu...
Jo jo ta oranzova je Mihalova preluda..... mel sem tu cest se v ni projet a usednout i za jeji kokpit..... a musim rict ze je to paradicka..... az bude hotova, tak to bude mazec....
aha...mnoo tak to sem netušil....tak tady etě pár foteček.....ta růžovo/černá je ta přeplácaná......ten zadek etě jakš takš, ale ten předek uf je mooc...ale jak říkám, téhle micince obecně můžu jen těžko něco vytknout ....mnoo a ten zbytek o5 moje oblíbené....
PS: ta modrá má ty kolesa co mám teď na poníkovi... akorát drobátko větší
mnooo...pěkná....krásný kolesa a taky ty zadní zamračený světla sou zajímavý....mnoo dneska to bude zajímavá noc...sem hoooodně zvědavej esli usnu.....
Ty vole ja radsi do Milovic nepojedu si tam udelam takovou ostudu ze uz se ji nezbavim..... shnily lemy, bouranej predek, prdlej vejfuk, praskla predni pruzina a jeste praskly okno sakra ja sem stihnul udelat jen brzdy a to ze sem ukutne musel, ale na podzimni Mimon to uz budu mit, ale tohle je ostuda Sakra prace....
Sensei Jirka píše:To neeeeeee.......to mi nemůžeš udělat....... to potom abych začal shánět nějakej ten pěknej stromek, s pěknejma pevnejma větvema.........
Kdyz sem ti to slibil ja sem se s tim nechtel nikde moc ukazovat kdyz neni hotova, ale pak me kamos ukecal na Milovice, ze to strcime nekam za krovi..... a budem tam pak spat, tak sem souhlasil no. Ale uz vidim ty pohledy tech lidi co si rikaj jakej sem traged ze sem jedu s bouranym autem a navic v takovym stavu
Vlastne je to uz pristi tejden co?
Sensei Jirka píše:To neeeeeee.......to mi nemůžeš udělat....... to potom abych začal shánět nějakej ten pěknej stromek, s pěknejma pevnejma větvema.........
Kdyz sem ti to slibil ja sem se s tim nechtel nikde moc ukazovat kdyz neni hotova, ale pak me kamos ukecal na Milovice, ze to strcime nekam za krovi..... a budem tam pak spat, tak sem souhlasil no. Ale uz vidim ty pohledy tech lidi co si rikaj jakej sem traged ze sem jedu s bouranym autem a navic v takovym stavu
Vlastne je to uz pristi tejden co?
jj...příští víkendík......kuju Já si myslim, že to ani za křoví strkat nebudeš muset.....proč by si měli lidi něco řikat, to se prostě stává, (občas si srnky prostě nedodrží bezpečnej odstup, a Ty se pak můžeš zbláznit ) navíc se tam prostě jedeš podívat na ostatní auta a pokecat s ostatníma.....a budou tam i auta v horším stavu, to je jasný...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
DaveS píše:Ty vole ja radsi do Milovic nepojedu si tam udelam takovou ostudu ze uz se ji nezbavim..... shnily lemy, bouranej predek, prdlej vejfuk, praskla predni pruzina a jeste praskly okno sakra ja sem stihnul udelat jen brzdy a to ze sem ukutne musel, ale na podzimni Mimon to uz budu mit, ale tohle je ostuda Sakra prace....
vole až uvidíš muj křáp Rozhodně tam nebudeš mít nejhorší auto...
DaveS píše:Ty vole ja radsi do Milovic nepojedu si tam udelam takovou ostudu ze uz se ji nezbavim..... shnily lemy, bouranej predek, prdlej vejfuk, praskla predni pruzina a jeste praskly okno sakra ja sem stihnul udelat jen brzdy a to ze sem ukutne musel, ale na podzimni Mimon to uz budu mit, ale tohle je ostuda Sakra prace....
No jo, ale ty to nemas nabourany a nemas diru u prahu
Ale jedu s kamosem co ma orezly facko tak se tam snad ztratim
mám, ale už jakš takš svařený, ale ještě to ňákej ten nános kitu potřebuje:-) ale zase nechci jezdit z pokytovanym autem, tak čekám až bude na lak:-)
Ryba píše:
mám, ale už jakš takš svařený, ale ještě to ňákej ten nános kitu potřebuje:-) ale zase nechci jezdit z pokytovanym autem, tak čekám až bude na lak:-)
To ja cekam na predni svetla.... kdybych je uz mel tak to uz mam hotovy. Pak to hned de ke klempirovi na narovnani plechu a na vyvareni rzi. vykitovanej mam akorat predni spoiler.
Celkem me sere klempira, rekl si za narovnani (kapoty, celo lehce a jeste par drzaku treba na svetla - nic vaznyho) 4tis kc..... coz se mi zda dost.
DaveS píše:
To ja cekam na predni svetla.... kdybych je uz mel tak to uz mam hotovy. Pak to hned de ke klempirovi na narovnani plechu a na vyvareni rzi. vykitovanej mam akorat predni spoiler.
Celkem me sere klempira, rekl si za narovnani (kapoty, celo lehce a jeste par drzaku treba na svetla - nic vaznyho) 4tis kc..... coz se mi zda dost.
Tak v tomhle sem celkem laik, ale co vim, tak 4000Kč za to se mi zdá fakt dost