Moderátor: Zemi
No vidíš.....už je zase skoro jako nová. Etě potom lak a je toDaveS píše:Tak kasli uz mam hotovou uz mi nekdo nebude nadavat do shnily rejze..... par fotecek, foteno za sera takze toho neni moc videt, ale aspon pro predstavu.
Jo jo dik....Sensei Jirka píše:No vidíš.....už je zase skoro jako nová. Etě potom lak a je toDaveS píše:Tak kasli uz mam hotovou uz mi nekdo nebude nadavat do shnily rejze..... par fotecek, foteno za sera takze toho neni moc videt, ale aspon pro predstavu.
![]()
(chci říct: etě lak a můžeš se pustit do dalších srnek.....joke)![]()
![]()
Tak to je paráda a pokud půjdeš etě do toho VTECa, takDaveS píše:Jo jo dik....Sensei Jirka píše:No vidíš.....už je zase skoro jako nová. Etě potom lak a je toDaveS píše:Tak kasli uz mam hotovou uz mi nekdo nebude nadavat do shnily rejze..... par fotecek, foteno za sera takze toho neni moc videt, ale aspon pro predstavu.
![]()
(chci říct: etě lak a můžeš se pustit do dalších srnek.....joke)![]()
![]()
PS: zadny srnky uz nebudou a lak bude na podzim nejspis![]()
No musim se na to tedka vrhnout..... v nejblizsi dobe. Na duben bude snad podvozekCAD píše:to Daves: tak to davas pekne do kupy, to je fajn. Jaxi dopadnul s tou tvoji prevodovkou, uz to maka tak jak ma? Ja uz jsem konecne taky hondar:-)
skus vypustit olej a dát tam klasickou 10W40 ( motorák ) tyhle modely to maj předepsané a v servisech si nedaj říct a lejou tam převodák - u dovozových aut tobývá dost častý problém - v cizine tam od začátku lili 10W40 a sem to člověk přiveze a nalejou mu převodák o uplně jiné hustote..DaveS píše:Asi budu muset..... taky me to napadlo ze by to mohlo byt olejem, clovek to tam nechce rvat silou, taky sem zkousel proslapnout nekolikrat spojku, ale kolikrat nejde ani vyraditCAD píše:Co zkusit vymenit olej? Nebo zkoukni jestli ho tam mas dost. U civica se do prevodovky leje motorovej 10W40 ale jak je to u Preludy nevim. Myslim, ze synchrony by blbly porad. Kdyz se zahreje olej tak je to OK... muj laicky nazorDaveS píše:Mam mensi problem u prelude, za studena jde velice spatne radit, nekdy neni vubec problem, jindy nemuzu ze spatecky pri parkovani zaradit jednicku, nechci to rvat, vsechno ma jit s citem, ale dost mi to vadi.... a myslim ze prevodovce to nedela vubec dobre. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? spojka je v pohode, nevim jestli nejaky synchrony v razeni nebo tak neco, ale musim s tim neco udelat, jak se motor zahreje tak je vse ok, muzu tam davat rychlosti jednim prstem. diky