RX7 - Letty
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
nevim jestli nepatri do matersky skolky spis to, ze kdyz se chlapec nedovi co chce - zacne se vztekat a prudit 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
tvoje rekace je odpovida typuMalllory píše:tak spi zase dalbiker píše:ale ale
cimpak ja prudim?samej smajlik s prostrednickem
![]()
ja jsem spal POUZE slusne a zeptal se slusne
mate svickovou"
odpoved na to:
"co si dáte k piti?"
placas nesmysly, mohla si mi to napsat slusne
ale ty co me to jako zajima a jeste mam byt ja ten spatny

komunikaci se zenou musis nejdriv pochopit a hlavne na ni mit nervy ..protoze nekdy jde o kejhakbiker píše:tvoje rekace je odpovida typuMalllory píše:tak spi zase dalbiker píše:ale ale
cimpak ja prudim?samej smajlik s prostrednickem
![]()
ja jsem spal POUZE slusne a zeptal se slusne
mate svickovou"
odpoved na to:
"co si dáte k piti?"
placas nesmysly, mohla si mi to napsat slusne
ale ty co me to jako zajima a jeste mam byt ja ten spatny

už jsem četl na DF, takže tady to bude de facto to stejný.GratulujuLetty píše:kua co blbnete, nehádejte seeeeeee![]()
to biker: na DF ti tu cenu klidně napíšu, ale tady jsou jen samý rejpalové.. takže jdu na to, pokud víš, kde to auto hledat, dozvíš se i cenu![]()
![]()
![]()

za ty love to je pomalu zadarmo, ikdyž tam ještě dost peněz příde....
ti ti skoro až závidím a to nějak japonce nemusím

svět dospělých je pro mne záhadou......
to Breakthru: jj, sice v tom utopím ještě hodně, ale půjde to postupně, což mě vyhovuje
..o víkendu už jí budu mít doma.... děkuju..
to ostatní: a dost už. Malllory reagovala jak reagovala proto, že se tu otázka ceny již řešila. pokud si to někdo (biker) neumí přečíst celé a pak vyvádí, tak je to spíš na polemizaci o jeho inteligenční úrovni.. a jestli se chcete hádat, tak si pro to založte nový topic a nezasírejte ten můj, děkuji..

to ostatní: a dost už. Malllory reagovala jak reagovala proto, že se tu otázka ceny již řešila. pokud si to někdo (biker) neumí přečíst celé a pak vyvádí, tak je to spíš na polemizaci o jeho inteligenční úrovni.. a jestli se chcete hádat, tak si pro to založte nový topic a nezasírejte ten můj, děkuji..

ja se hadat vubec nechtel, skutecne dokazu vyuzit lip cas nez reagovanim na prispevky TF
precti si prvni prispevek a reakci na nej. hadal jsem se? daval jsem podnet? NE
tak si udelejte poradek ve vlastnich radach
mohl jsme si precit cele tema,ano mohl, precti si ho prosim, zjistis)opetovne, protoze svoje tema si jsite cetla) ze se dozvim tuny nepotrebnych informaci a tech stranek neni tak malo
precti si prvni prispevek a reakci na nej. hadal jsem se? daval jsem podnet? NE

mohl jsme si precit cele tema,ano mohl, precti si ho prosim, zjistis)opetovne, protoze svoje tema si jsite cetla) ze se dozvim tuny nepotrebnych informaci a tech stranek neni tak malo

Zdravím Letty
Koukám, že je to tu bouřlivé
Gratuluju ti k autíčku, ať je jaké chce, sám dobře vím jaké to je si dovézt to své první vozítko
A neboj pojede to . . . chce to jen postupně
Jo a psala si něco o tom kdo udějá sám celý auto . . . no já nevím, bych to možná zvládl 

Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec
Škoda 1000 WD ....... 136L
Nová verze webu
http://www.zevlouni.cz
Škoda 1000 WD ....... 136L

Nová verze webu
http://www.zevlouni.cz
tak už mám koťátko v garáži, pěkně si spokojeně vrněla, beruška
..zítra dodám fotky..
to biker: tak my už se rozdělujeme na řady?
ano, potom ses hádal. že se dočteš jen tuny nepotřebných věcí, to už tu (na TF) je tak dáno, to sis ještě nevšiml? ..všude je to stejné..
to Breakthru: bezturbáček, atmosférka, 11o kw/6 5oo otáček.. 1986 rok.. (nepotřebuju se vytahovat, tady totiž všichni ví, že jsem DRSNÁ TUNERKA
jak to tu proneslo pár lidí, co vidí můj nick poprvý v životě
a jeden co mě nemá rád
)
to v.á.Š.A.: tak ty jsi kapitola sama pro sebe sím tě
jinak kukuju..
..Vaší, nemáš ty, nebo Kája COčko..? ..enom pučit, já nevím, jestli seženu někde..

to biker: tak my už se rozdělujeme na řady?

to Breakthru: bezturbáček, atmosférka, 11o kw/6 5oo otáček.. 1986 rok.. (nepotřebuju se vytahovat, tady totiž všichni ví, že jsem DRSNÁ TUNERKA

to v.á.Š.A.: tak ty jsi kapitola sama pro sebe sím tě

to je teda docela paráda, když to má 150PS
jsem čekal těch 130, co měla první RX-7....máš koní jak kdejakej dvoulitr a přitom budeš platit povinný jak za felinu
....to budeš ještě drsnější tunerka
normálně se mi japonci nějak nelíbí, ale jak vidím tuhle RX-7 a tu Shade, tak bych hned nějakou bral a klidně i v takovýmhle stavu....nevím proč, asi jsem nějakej divnej poslední dobou

normálně se mi japonci nějak nelíbí, ale jak vidím tuhle RX-7 a tu Shade, tak bych hned nějakou bral a klidně i v takovýmhle stavu....nevím proč, asi jsem nějakej divnej poslední dobou

svět dospělých je pro mne záhadou......
kua teď jsem to umyla a ono si začne chcát
to Breakthru:no to budu sakra drsná
nj, my máme se Štěpánkem oba krásný čičinky
to Mall: nějako se domluvíme, třeba na příští týden? v pondělí teda nemůžu, ale pak když si mě nějak zamluvíš....
to Libas: tobě to nikdo neslíbil
..a projet? ..pff, se toho nedotkneš ani třímetrovou holí
ty fotky.. je to teda focený včera po tmě a špinavý po cestě.. ne, ty muchy jsou tjůning pyčo
dnešní dodám pak někdy, se mi to nechce stahovat z foťáku

to Breakthru:no to budu sakra drsná

to Mall: nějako se domluvíme, třeba na příští týden? v pondělí teda nemůžu, ale pak když si mě nějak zamluvíš....

to Libas: tobě to nikdo neslíbil

ty fotky.. je to teda focený včera po tmě a špinavý po cestě.. ne, ty muchy jsou tjůning pyčo

tak to u nas sviti pekne slunicko
docela to opaluje a prave to vsem Prazanum susi cesrtve umyta auta, ktera stojej ve stinu aby to nenicilo lak
no aby to nevypadalo, ze jsme skarohlid, tak za 10 to asi stalo
jenom nevim po shlednuti DF kdo na tom tedy pracuje a kdo to vlastni,
ale po tomhle je mi skutecne prd

no aby to nevypadalo, ze jsme skarohlid, tak za 10 to asi stalo

jenom nevim po shlednuti DF kdo na tom tedy pracuje a kdo to vlastni,
ale po tomhle je mi skutecne prd

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně tvoje vysněná RX 7 doma mno dokázala jsi mnoha lidem že když si něco vemeš do bedny že to z ní jen tak nevyndáš to jako
jen aby jsi to dokázala dát dokupy,tady asi love potečou proudem začni hledat nějakýho zoblýho kolíka
co do toho bude rvát přeju at to dotáhneš do úspěšného konce.Mno a když tak koukám na tu svou opuštěnou garáž tak už tam brzy asi něco přibude doufám že mě karlos a shelby neprásknou co to bude
ale jihlavo teš se...pokud to kur*a vyjde 

Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
Re: RX7 - Letty
http://ukazto.com/img/P1010034-d4e1.jpg tak newim co je hezci 

wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
to Ritchma: jj, po svejch a řádně se protáhla
..něco málo přes 2oo si dala
to Karel84: a svítí
..to víš, machrovátko pro drsnou tunerku 
to biker: pracoval na tom v Praze Štěpánek (na motoru).. teď se to převezlo ke mě do JI a já si pokračuju takou tou primitivní prací, co dám
to Libas: no, tak ale na druhou stranu tebe neznám, viď
to Full.Eclipse: já to hlavně potřebovala dokázat sobě
..mnoo.... tak trochu mě to už práskli, ale nikomu nepovím, jako hrob
..tak přeju taky pevný nervíky, vypadá to, že je budeme potřebovat oba
..japan cars forever
to Mall: holka, asi nepřihlásím, prdím na to, pojedu asi na svý vlastní triko.. hlavně s tím neplánuju žádnej extreme (co se show&shine týče), takže by žabka stejně nebyla nadšená

to Karel84: a svítí

to biker: pracoval na tom v Praze Štěpánek (na motoru).. teď se to převezlo ke mě do JI a já si pokračuju takou tou primitivní prací, co dám

to Libas: no, tak ale na druhou stranu tebe neznám, viď

to Full.Eclipse: já to hlavně potřebovala dokázat sobě

to Mall: holka, asi nepřihlásím, prdím na to, pojedu asi na svý vlastní triko.. hlavně s tím neplánuju žádnej extreme (co se show&shine týče), takže by žabka stejně nebyla nadšená

Re: RX7 - Letty
Letty ... co se s ni bude provadet? origo stav na normalni jezdeni, nebo nejaky zasadni upravy?
btw : pekny kola
btw : pekny kola

wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels