to Karel84: jj, určo.. pak to napíšu sem a můžeme se domluvit na ICQ.. nebo jestli se někdy někde slezeme..

Ale že sem z cizího auta vyndaval baterku aby to šlo nastartovat, to nevadilo coLetty píše:to Trhyy: patří ti to, nemáš co lézt do cizího auta![]()
..hajzlové, vy ste mi s ní lítali bokem??
![]()
![]()
![]()
Inteligentně je, ale David je hamoun a sebral mi tu deku co byla na tý sedačce, ale mě to bylo jedno, tak sem si sednul, sem nečekal že budu až tak zasranejLetty píše:to Trhyy: a pak si sedl do kyseliny..se tě o to nikdo neprosil, viď
..už vím všechno, lítal jen nony a Štěpánek..
a ty sis inteligentně sedl na tu zesranou sedačku u spolujezdce, ju?
![]()
![]()
Von mi to řek až potom že to je kyselina hajzlLetty píše:to Trhyy: tě tak lákalo to, že to je MOJE Erička, že sis musel sednout i s tím, že se rozloučíš s kalhotama, jo?..David jako Awatar? ..dobře udělal
![]()
![]()
![]()
No snad si nepočítala že to bude auto bez investic za tu cenu ?Letty píše:to Trhyy: yeaah men.. seru prachy?zatím to vypadá, že se do toho ještě narve dost, mno.. strýýt rejsink stáájl jů áshol
![]()
![]()
![]()
Congratulation. tak pana Wankela se Ti zachtělo? Hmmm....Wankela.......Kolik to má fufníků?Letty píše:tak včera navečer jsem se stala majitelkou tohodle krásného vozu.. bude na něm ještě moc práce, ale nějak se to zvládně..chtěla bych tímto poděkovat Štěpánkovi a Awatarovi za to, že jí byli koupit mým jménem a Štěpánkovi navíc za chystanou opravu motoru..
![]()
![]()
až jí budu mít berušku tady, pustím se do kastle....
![]()
![]()