Srandičky,Prdelky,Prasárničky...
Re: Srandičky,Prdelky,Prasárničky...
Když si to zaslouží tak co...
ten si pod stromeček bude přát jídlo a největší darek pro něj bude smaženej kapr salat a cukroví od maminky:D:D:D:D BB

jojo
ted beztak zere hadry na nadobi a zapiji to vodou z pracky... eh sorry, on pracku nema a nadobi nemyje 

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

jurajko:myslíš devátou třídu kam eclouš chodí? že by jí na nás pozval celou?:D
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
Shaity píše:jurajko:myslíš devátou třídu kam eclouš chodí? že by jí na nás pozval celou?:D

VW GOLF III
jses strasne na omylu - on nechodi do devate tridy, chodi pouze pred ni,ale spis k nizsim a z kapes mu koukaj cukratka a bonbonky...Shaity píše:jurajko:myslíš devátou třídu kam eclouš chodí? že by jí na nás pozval celou?:D

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
Shelby píše:jses strasne na omylu - on nechodi do devate tridy, chodi pouze pred ni,ale spis k nizsim a z kapes mu koukaj cukratka a bonbonky...Shaity píše:jurajko:myslíš devátou třídu kam eclouš chodí? že by jí na nás pozval celou?:D

VW GOLF III

to SHelby:máš bod voe to je megalol!!!!:D:D:D:D:D:D
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
A kdo myslíte že je autorem článku vy másla?
Moc se mi líbí že jen co člověk vodlepí pady od pc se hned pár sviní převlečený za kamarády ukážou v tom pravém světle
jen tak dál moc jsem se pobavil... PS: Jídlo mám, pračku mám u rodičů a vonavek mám taky dost takže nehladovím nesmrdím a prádlo mám taky čistý hovada 

Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
Mel bych se dusit kaprem a nablejt si vedle cepice s lososem, pritom ted chciju smichy 

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
to Full.vidíš stejná jak ta tvoje neuvaří nevypere ale aspon do ničeho nekecá a dá se vyfouknout a kdyz jedete na dovolenou st ačí vam jedna letenka oprava v tvém případě jizdenka bo tebe za hranice stejně nepustí....
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Frajere se strašně votuzeným golfíčkem nepřeháníš už trošičku v každém postu co jsem si ted přečetl,urážíš mě i mou přítelkyni přijde mi to dost ubohý neznáš mě a natož už vůbec ji aby jsi nás mohl pomlouvat takže ti radím trošičku sklidnit své pubertální výlevy myslíš že pomlouvat něcí přítelkyni je fakt ubohost ale kucí od filckwágenu jsou trošičku myšlením jinde že? nic dejte kšiltovky na stranu sedněte do svého LOLfu a jedtě machrovat k Pejru tam vás určo budou všichni obdivovat a nezapoměentě se stavit cestou k jamarbábě pro pár čupr neonů at jste pravý frajeři!
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
Full.Eclipse píše:Frajere se strašně votuzeným golfíčkem nepřeháníš už trošičku v každém postu co jsem si ted přečetl,urážíš mě i mou přítelkyni přijde mi to dost ubohý neznáš mě a natož už vůbec ji aby jsi nás mohl pomlouvat takže ti radím trošičku sklidnit své pubertální výlevy myslíš že pomlouvat něcí přítelkyni je fakt ubohost ale kucí od filckwágenu jsou trošičku myšlením jinde že? nic dejte kšiltovky na stranu sedněte do svého LOLfu a jedtě machrovat k Pejru tam vás určo budou všichni obdivovat a nezapoměentě se stavit cestou k jamarbábě pro pár čupr neonů at jste pravý frajeři!

VW GOLF III
to jurajko:hehehehe jak říkáš:D:D:D:D
to Eclipse ty mě golfa já tobe přitelkyni...mě je to egal kámo...ajá si nezačal takze zkroť svoje vášně....
A ktěm kšiltovkám ....ehmm a netopýru....nevím kdo zná s tady má padesátníka za poloboha neli boha a nosí kšitovku stranou:)))))))))) takze si zamet před svojí jeskyní....mě bere jiná hudba....

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Bože větší bandu idiotů jsem pohromadě nikdy neviděl to snad není ani možný. SHAJTY: když ti nikdy někdo zkritizuje toho tvého božského LOLfa tak tady začneš bulet jak malý děcko a začneš se mu navážet do jeho přítelkyně místo toho aby jsi ho poslal do prdele jako chlap chlapa to mi přijde dost ubohý,ale promin ty chlap asi nejsi že? Dále asi už ani nevíš jak vypadá můj xicht když si nepamatuješ že já kšiltovky nenosím,nevadí naraž si tu svou technařskou bekovku vem si uplný hadříčky a jdi se kroutit pod discokouli..
JURAJKO: ten laminátovej nárazník jsem tam měl jen kvůli tomu že mi ožralej dědek zrušil ten originální a já chtěl co nejdříve jezdit tak jsem koupil to nejlevnější co sem sehnal protože originál stojí 14 000.- a na to jsem neměl,ale do léta tam bude doufám z5 vše originální,ten laminát byl opravdu hrůza a ani mě samotnému se nelíbil ok?momentálně už na eclipse není...
FOR ALL: Nechtěl jsem tady v životě dělat nějaký rozbroje a hádat se jak malej jaroušek kvůli pičovinám ale pokud se mi nějakej frajírek začne navážet do mé přítelkyně tak mě to opravdu dokáže šíleně nasrat tohle se prostě neděla a pokud má nějakej problém tak at si ho vyřeší se mnou osobně ok?
JURAJKO: ten laminátovej nárazník jsem tam měl jen kvůli tomu že mi ožralej dědek zrušil ten originální a já chtěl co nejdříve jezdit tak jsem koupil to nejlevnější co sem sehnal protože originál stojí 14 000.- a na to jsem neměl,ale do léta tam bude doufám z5 vše originální,ten laminát byl opravdu hrůza a ani mě samotnému se nelíbil ok?momentálně už na eclipse není...
FOR ALL: Nechtěl jsem tady v životě dělat nějaký rozbroje a hádat se jak malej jaroušek kvůli pičovinám ale pokud se mi nějakej frajírek začne navážet do mé přítelkyně tak mě to opravdu dokáže šíleně nasrat tohle se prostě neděla a pokud má nějakej problém tak at si ho vyřeší se mnou osobně ok?
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
ty voe, 14 000 za origo nárazník to je celkem pecka...v tomhle jso ty LOLFY dobrý...skoro vše za hubičkuFull.Eclipse píše:Bože větší bandu idiotů jsem pohromadě nikdy neviděl to snad není ani možný. SHAJTY: když ti nikdy někdo zkritizuje toho tvého božského LOLfa tak tady začneš bulet jak malý děcko a začneš se mu navážet do jeho přítelkyně místo toho aby jsi ho poslal do prdele jako chlap chlapa to mi přijde dost ubohý,ale promin ty chlap asi nejsi že? Dále asi už ani nevíš jak vypadá můj xicht když si nepamatuješ že já kšiltovky nenosím,nevadí naraž si tu svou technařskou bekovku vem si uplný hadříčky a jdi se kroutit pod discokouli..

VW GOLF III