Srandičky,Prdelky,Prasárničky...
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
já nevim co znáš ty za lidi, ale já už hiphop poslouchám dlouho a nevim o tom že by někdo z mých kámošů byl nějak moc drsnej, ikdyž si to ostatní myslí třeba kvůli kšiltovce.a to se mám kvůli tomu oblíkat jak homouš, nikdy nedávej na to jak člověk vypadá..to já si myslim zase třeba o discofilech že jsou namachrovaný nebo hokejistech(jsou samozřejmě vyjímky)....já si těch namachrovanejch gangsta prostě nevšímám a jsou mi u frdele....takže asi tak no...
VW GOLF III
Re: Srandičky,Prdelky,Prasárničky...
Mno když už tu někdo nakousnul diskouše a hokejky ..tak jednoznačnej souhlas.....jsou to homoklády a dělaj akorát problémy:D:D:D:D:D:D
no ty kravo ja souhlasim se Shaitym a Jurajkem taky se tak divite?

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
To Mall: Ano "devítku" už jsem držel mnohokrát v ruce fotr je u policie a co mají policisté "devítky" myslím že Magnum nejsem si už jistej.Dále můj strýc byl blázen do zbraní měl 12 krátkých střelných zbraní tuším 3 z toho byli plynové a 1 poplašnou na světlice a vzduchovky samozřejmě,zbraně sbírá i můj další strejda v pardubicích ale tam jezdíme jen v létě..A v létě mi bude 21 tzn že si udělám zbroják i já... snad další otázky?
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
Zasadi vec pro vw fans. Full eclipse dostal do ruky par wagenu od teto znacky a vysledek?
http://www.youtube.com/watch?v=hL_4YP6ga78
Jak litaj
http://www.youtube.com/watch?v=hL_4YP6ga78
Jak litaj
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Více info o tomto čupr zaměstnání a této zálibě v ničení filcekwágenů na Full.Eclipse@centrum.cz-www.rozbijimesrace.cz-nebo u benzínových pump ...
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
kvalita od firmy CrashSport 
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
to Full:tak jestli ty dostaneš zbroják tak uz ho musí dostat fakt každej...si jako mylsíš že při tvojí labilitě prolezteš psychotestama:D:D:D:D:D
jinak tvoje nová práce je fajn...az se dostaneš dál konečně začneš ničit rejže at ak..co:)hih
to shelby:jsem rád ze aspon v nečem se shodneme:P
jinak tvoje nová práce je fajn...az se dostaneš dál konečně začneš ničit rejže at ak..co:)hih
to shelby:jsem rád ze aspon v nečem se shodneme:P
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Eclipse zapomíná na to ,že z metru netrefí ani vrata do dvora tož to já su klidný....a blíž ho s kverem přiblížit nenechám:D
no jo takovej koncert padesatníka je inspirativní..jak si nadsrat do gatí vyžehlit si kšilta a chovat se jak kretén:P
no jo takovej koncert padesatníka je inspirativní..jak si nadsrat do gatí vyžehlit si kšilta a chovat se jak kretén:P
aspon je tu prdel..
heh vid Eclii
ten už nemá ani silu zapnout komp jak je hladnej:P
hladnej, nebo chladnej?Shaity píše:ten už nemá ani silu zapnout komp jak je hladnej:P
mallory:možná že už byl tak hladnej že je tedka chladnej:D