kastli mam, sezen si motorARV6 píše:no nemuzu sehnat vhodnyho darce... ALE zato uz mam peknej lustr a lampu do obyvakuMikael píše:Proti UNU nic spatnyho.Jen rikam,ze ses TUNER.....btw. kdyz sme u UNA,kdy bude TURBO ???

kastli mam, sezen si motorARV6 píše:no nemuzu sehnat vhodnyho darce... ALE zato uz mam peknej lustr a lampu do obyvakuMikael píše:Proti UNU nic spatnyho.Jen rikam,ze ses TUNER.....btw. kdyz sme u UNA,kdy bude TURBO ???
Sádra píše:Trefa....ARV6 píše:To koukas jak umime byt mily co?
jinak RP- Rodinny pouta (kouka na to pritulkine tak to vim)
Tweety: dorazi asi jen Luky,Torontak psal ze ma praci,ale bude na to myslet....
Jasne ze ten magor tobe...tweetyna píše:Mikael: kdo komu? Ten magor mě? Já sádře, nebo sádra mě?
Ad. 1 - Malý vzteklý na zabití!tweetyna píše:Sádra: jaká ta blondýna.....mě ne***hvězdo lázeňská......co si vůbec myslíš......? Sem to dělala všechno pro tvé dobro.....si ještě vyřídíme...teda nevim kdy, když dnes nic nebude...ale ti řikám....DEJ SI NA MĚ BACHA!!!
Mikael: jen prostě nesnáším idioty co si myslej že vědi všechno nejlíp a celej den nám do kanclu hustí jak je úžasnej a jak všechno umí a my že umíme jen polovinu z toho....a přitom ve skutečnosti dělá jednu chybu za druhou ale nepřizná to a naopak to otáčí proti nám......se z něj.....a dnes už zase začal.....ten jí snad dostane.....