další OMV .....???
další OMV .....???
tak hoďte datum a čas......chce to něco dát.
sem na vás zvědavá....

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: další ARAL.....???
zvooky: si tě budu pamatovat....jsi zlej a nekamarádskej 
hattori: aspoň někdo nadějnej

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
On takovej normálně nebejvá,ale podle jeho dnešního chování tipuju že mu došlo šňupání - je agresivní a má depku!tweetyna píše:zvooky: si tě budu pamatovat....jsi zlej a nekamarádskej

✠Luftwaffle✠
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
od příštího tydne je mi to jedno....
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No doufám že přivezeš ukázat toho tvýho krasavce!Torontak píše:od příštího tydne je mi to jedno....

✠Luftwaffle✠
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
no pěšky tam nepoběžimhattori_hanzo píše:No doufám že přivezeš ukázat toho tvýho krasavce!Torontak píše:od příštího tydne je mi to jedno....

Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to ju....včera vylezlo to krásný sluníčko a já byla úplně v pr**li že tu nemám Milku a nemůžu se na ní trošku vyblbnout alespoň umytím, naleštěním, běžnou jarní prohlídkou.....a pak jsem projela kolem ARALU, kde se leštila Z3......sem z toho okénka málem vypadla.......byli jsme v Chodově a cestou jsem se radovala jak už lidi pomaličku vytahujou po zimě kárky a je na co se dívat
hned je mi líp a těším se až budu moct taky vyjet...

My povidej,na me uz zase leze jarni deprese...aspon co se aut tyce,pac moje auti se jeste chvili bude opravovattweetyna píše:to ju....včera vylezlo to krásný sluníčko a já byla úplně v pr**li že tu nemám Milku a nemůžu se na ní trošku vyblbnout alespoň umytím, naleštěním, běžnou jarní prohlídkou.....a pak jsem projela kolem ARALU, kde se leštila Z3......sem z toho okénka málem vypadla.......byli jsme v Chodově a cestou jsem se radovala jak už lidi pomaličku vytahujou po zimě kárky a je na co se dívathned je mi líp a těším se až budu moct taky vyjet...

ach jo

acurka: no já už práě radši opravuji (resp. nechávám opravovat) za jízdy....Milka rok stála, když jsem koupila kastli a makalo se na tom......si umim představit jak ti je....
zrovna z jara to člověka štvě nejvíc...druhá vlna depresí přicházela na srazech....

jj,ja uz se v ni neprojela pekne dlouho,uz rok a pul...sice jsem mela za ni skoro stejnou nahrazku,ale nebylo to ono...mozna si budes myslet ze jsem magor,ale ja svy auti milujutweetyna píše:acurka: no já už práě radši opravuji (resp. nechávám opravovat) za jízdy....Milka rok stála, když jsem koupila kastli a makalo se na tom......si umim představit jak ti je....zrovna z jara to člověka štvě nejvíc...druhá vlna depresí přicházela na srazech....

acurka: nebudu si myslet že jsi magor....prože by to znamenalo že jsme tu dva magoři
já ted jezdim v jinym sciru, který má dokonce o dost silnější motor a vypadá o dost líp....ale Milka je prostě Milka a žádný jiný - sebelepší auto nebude tak blízko mýmu srdíčku jako moje autí 

Kolikrat me prepadne myslenka,proc furt rvat prachy do staryho auta...kdyz spocitam co stalo,co stoji oprava a co jsem mezi tim musela vsechno shanet a zarizovat,tak rozumnej clovek by se na to davno vykaslal....tweetyna píše:acurka: nebudu si myslet že jsi magor....prože by to znamenalo že jsme tu dva magořijá ted jezdim v jinym sciru, který má dokonce o dost silnější motor a vypadá o dost líp....ale Milka je prostě Milka a žádný jiný - sebelepší auto nebude tak blízko mýmu srdíčku jako moje autí

jj, já už jí několikrát dokonce málem prodala ze vzteku
ale nakonec to nešlo.....
co máš za autí? Nebo aspoň r.v. (sem všimla že nechceš odtajňovat) 

Mam nadherne,placate a siroke auti...r.v. 1990,2.0 16V HONDA PRELUDEtweetyna píše:jj, já už jí několikrát dokonce málem prodala ze vztekuale nakonec to nešlo.....
co máš za autí? Nebo aspoň r.v. (sem všimla že nechceš odtajňovat)
nic netajim,jen se tu nechci dohadovat s rejpalkama co mi budou vnucovat jejich chytry nazory,tim nemyslim nikoho konkretniho
áha....jedno z mých oblíbených aut.......tak toho bych se taky nepustila....
ať to stojí co to stojí
jsou auta u kterejch se prostě nesměj počítat peníze ani čas...ani jeho stáří
jako prelude, crx, camaro, karmann, SCIROCCO atd.
a u týchto aut mě taky štve když někdo vykládá něco o zbytečně vyhozených penězích apod. 

Tohle pochopi jen clovek kterej takovy auti ma a neni to pro nej jen spotrebni vec...ty nemas svoje auti v KV?tweetyna píše:áha....jedno z mých oblíbených aut.......tak toho bych se taky nepustila....ať to stojí co to stojí
jsou auta u kterejch se prostě nesměj počítat peníze ani čas...ani jeho stáří
jako prelude, crx, camaro, karmann, SCIROCCO atd.
a u týchto aut mě taky štve když někdo vykládá něco o zbytečně vyhozených penězích apod.
nemám
až 2.4.....možná.....
se mi strašně stýská.....

mám ji schovanou u našich v garáži v Litoměřicích, původně jsem myslela že ji tímochránímpřed zimou, ale místo zimy nastoupila sestra a je na tom auto skoro stejně...no každopádně na ten datum si pro ni konečně jedu a beru si ji k sobě pro klidné spaní....
....holka, ty mi mluvíš z duše......mě se jednou otevřela haupna za jízdy(cestou na sraz), zkroutila se.....nekecám že jsem stála na tý silnici a brečela (nic jiného se nezničilo naštěstí) pak sjem dorazila na ten sraz kde mi to kucí opravovali....kladivo a pod.....ostatní okolo mě běhali a fotili mě.....dodnes se mi smějou jakej jsem měla výraz....ale kucí to jakžtakž v rámci možností spraili...i když haupnu potřebuju novou i tak.....ale ze sledování toho mi bylo fakt zle......a tvářim se tak pokaždý když mi na ní má kdokoliv cokoliv dělat ....
šak znáš ten pocit když někomu nechtěně dáš ránu, že se na ní blbě podíval.....a to dilema když ti na ní vezmou nářadí....nesahej-ale přitom oprav....