Jak si udělat z auta plechovku od sardinek snadno a rychle
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
neni dobry se predvadet,kdyz clovek nema dostatecny zkusenosti...a i kdyz je ma tak stejne si tu hubu muze namlejt...!A nase ilnice nejsou na rychlo jizdu...Napriklad,kdyz se jede do Lokte po serpentynach kolem toho bordelu,tak tam je ta silnice strasna!Ty diry sou velky jak kanal...akorat na utrzeni kola.
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
habitat3 píše:neni dobry se predvadet,kdyz clovek nema dostatecny zkusenosti...a i kdyz je ma tak stejne si tu hubu muze namlejt...!A nase ilnice nejsou na rychlo jizdu...Napriklad,kdyz se jede do Lokte po serpentynach kolem toho bordelu,tak tam je ta silnice strasna!Ty diry sou velky jak kanal...akorat na utrzeni kola.

S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak alespoň někomu jsem tím udělal radost!Jestli chceš tak ti ještě můžu vyfotit ten pičus co ti vycvakne čudlík na dveřích když je odemkneš...
Dveře jdou zevnitř prozkoumat docela pěkně,to je fakt,a co mě dostalo je,že byť jsou dveře na sračku tak stahování funguje a dokonce i hraje reprák!
No bigworme nevím,pokutě neujdu a takže jsme to spočítali tak na 15,000,- komplet(už teď je to 3000,- pokuta + 1500,- dveře(bez laku)a 500,- sklo,ale to budu mít doufám zadarmo od Vency)!

No bigworme nevím,pokutě neujdu a takže jsme to spočítali tak na 15,000,- komplet(už teď je to 3000,- pokuta + 1500,- dveře(bez laku)a 500,- sklo,ale to budu mít doufám zadarmo od Vency)!

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No je fakt že dělat to originál tak je to za baťoh protože kdybych to hnal do extrému tak jsou to komplet dvoje dveře + blatník a to už by lezlo asi vejš no...
Jinak já žádný známý nemám,já nemít takovýho tátu jakýho mám tak chodím pěšky,nebo možná v nějaký 120 na kterou bych si musel vydělat sám!

Jinak já žádný známý nemám,já nemít takovýho tátu jakýho mám tak chodím pěšky,nebo možná v nějaký 120 na kterou bych si musel vydělat sám!

✠Luftwaffle✠
No ja myslel hlavne tvyho fotrika..tak doufam ze si delal pres prazdniny nejakou brigadu a ze mu neco dashattori_hanzo píše:No je fakt že dělat to originál tak je to za baťoh protože kdybych to hnal do extrému tak jsou to komplet dvoje dveře + blatník a to už by lezlo asi vejš no...![]()

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo...presne to sem mel na mysli.V12 píše:mno stat se to me...tak to muzu rozebrat na dily...pac zadna druhovyroba karosarskych dilu neni...
Stat se to me,tak to ani neresim,pac mam vlastne nahradnich dilu dost.A dokonce ty nahradni dily jezdi.Minule sme to nakopli bez svodu a i plameny litaly....

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: