Jak si udělat z auta plechovku od sardinek snadno a rychle
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak si udělat z auta plechovku od sardinek snadno a rychle
Původní vozidlo:Renault Clio 1,2 RN
Řidič:Debil(já)
Místo:Karlovy Vary,průtah směrem z Ostrova k zimáku za zatáčkou za mostem u Elity
Zranění:Ne
Škoda:Já - blatník,přední dveře komplet+sklo,zadní dveře
Kamion - prasklý sklíčko na zadním světle,vyháklý boční
světýlko,promáčklej plastovej nárazník
Situace:Jel jsem po průtahu směrem k zimáku a dostal jsem se za nějakýho němce kterej jel asi 50km/h v levým pruhu,což bylo někde před odbočkou nahoru k magistrátu,tak jsem na něj bliknul,on uhnul,já ho začal předjíždět a jak se mi odkryl výhled tak jsme zrovna vyjížděli ze zatáčky a tam byla kolona(klasika).Šel jsem na brzdy ale protože pršelo tak jsme se jenom vezli a mě bylo jasný že už to neubrzdím ani dvaceti očima takže jsem to naštěstí strhnul mezi auta v koloně(jinak bych to narval do prvního auta zezadu,což by byla asi poněkud větší rána),bokem to vzal o stojící kamion a zastavil se až za ním!Vina byla samozřejmě moje - nepřizpůsobení jízdy podmínkám provozu!Dostal jsem 3000,- pokutu a na zahradě mi stojí polorozpáraný auto...
Závěr:Veřejně se prohlašuju za debila a taky se dodatečně omlouvám Pinkovi za ty kecy s tím páčidlem,on bude vědět...
Řidič:Debil(já)
Místo:Karlovy Vary,průtah směrem z Ostrova k zimáku za zatáčkou za mostem u Elity
Zranění:Ne
Škoda:Já - blatník,přední dveře komplet+sklo,zadní dveře
Kamion - prasklý sklíčko na zadním světle,vyháklý boční
světýlko,promáčklej plastovej nárazník
Situace:Jel jsem po průtahu směrem k zimáku a dostal jsem se za nějakýho němce kterej jel asi 50km/h v levým pruhu,což bylo někde před odbočkou nahoru k magistrátu,tak jsem na něj bliknul,on uhnul,já ho začal předjíždět a jak se mi odkryl výhled tak jsme zrovna vyjížděli ze zatáčky a tam byla kolona(klasika).Šel jsem na brzdy ale protože pršelo tak jsme se jenom vezli a mě bylo jasný že už to neubrzdím ani dvaceti očima takže jsem to naštěstí strhnul mezi auta v koloně(jinak bych to narval do prvního auta zezadu,což by byla asi poněkud větší rána),bokem to vzal o stojící kamion a zastavil se až za ním!Vina byla samozřejmě moje - nepřizpůsobení jízdy podmínkám provozu!Dostal jsem 3000,- pokutu a na zahradě mi stojí polorozpáraný auto...
Závěr:Veřejně se prohlašuju za debila a taky se dodatečně omlouvám Pinkovi za ty kecy s tím páčidlem,on bude vědět...
- Přílohy
-
- Kartinka(16).jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1426 x
-
- Kartinka(15).jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1417 x
Naposledy upravil(a) hattori_hanzo dne 15 srp 2005 22:23, celkem upraveno 1 x.
✠Luftwaffle✠
-
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak si udělat z auta plechovku od sardinek snadno a rych
To si děláš prd.lJá jsem nedobrzdil v Rakousku za autem co odbočovalo doleva a poslal jsem ho přes půl silnice a nic ani cent.Když jsem se ptal policajta když skončil s vyšetřením nehody (asi pět minut) proč bez pokuty.Odpověděl mi:,,Proč? Pokuta je tvoje rozbitý auto.Potřebujete s něčím pomoct?" Já:,,Děkuji ne.Nashledanou" A do dneška mi nejde do hlavy: proč to tam jde a tady jsou takový skur..ný zákony.Jestli to nebude tím že jsou někde trošičku dál.hattori_hanzo píše:Dostal jsem 3000,- pokutu ...
Já jsem dopad takhle:
Volvo V70 D5, 2003
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to asi dvacet metrů za světelnou křižovatkou u vjezdu do benzinový pumpy (V Rakousku můžeš k pumpě z obou stran pokud to nejni zakázaný značkou.Vím to a věděl jsem to-ale vloudila se chybička) Po ohlášení přijeli první policajti do tří minut k zajištění průjezdu a provozu, nehodovka dorazila za dalších asi pět minut ,udělali asi deset fotek situace, pak to zablokovali my jsme odjeli mimo silnici,mezitím přijeli hasiči kteří zametli střepy.Ty co to vyšetřovali si vzali naše doklady a v autě je okopírovali (VW Trasporter) rozdali kopie,mě dali jeho, jemu moje doplněnou o kontakt na ně a řek ,,Ostatní je věc pojišťoven. Nashledanou."Obsolutně žádný otázky:Jak se to stalo? Proč se to stalo? Kolik jste jel?Pil jste něco?Všeho všudy asi půl hodiny.
To jsou jenom moje zkušenosti v cizině.Tak to dej rychle dohromady.Já jsem to stihnul za 25 hodin.
To jsou jenom moje zkušenosti v cizině.Tak to dej rychle dohromady.Já jsem to stihnul za 25 hodin.
Volvo V70 D5, 2003
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je drsný,já musel střepy odklízet ručo sám a pro protokol jsem si musel sám dojet i ten řidič toho kamionu,což mě dostalo uplně nejvíc protože ho hnali přes půl města s návěsem do místa kde je problém zaparkovat s osobákem!
Uvidím no,zejtra se budou páčit ty dveře tak se pořádně zjistí rozsah škod!Naštěstí je to pár dní co známej dotáhle odněkud z německa Clio,ten samej model ale před faceliftem piclý na předek a oznámil mi že si z něj můžu vzít co chci,tak jenom doufám že to má identický dveře a blatníky,pokud jo tak to snad bude rychlý!
Uvidím no,zejtra se budou páčit ty dveře tak se pořádně zjistí rozsah škod!Naštěstí je to pár dní co známej dotáhle odněkud z německa Clio,ten samej model ale před faceliftem piclý na předek a oznámil mi že si z něj můžu vzít co chci,tak jenom doufám že to má identický dveře a blatníky,pokud jo tak to snad bude rychlý!

✠Luftwaffle✠
Je to pech,ale bud rad,ze si v pohode.V nedeli jsem jel do Sokolova kolem pul ctvrty a to,co sem videl,ve me zustane navzdy.Byl strasnej chcanec,na sestce se jezdilo tak 60 - 70.Nahore na kopci,kdyz se sbihaji ty dva pruhy,blikalo auto v protismeru.Rikam si...preci nestoji svestky.Tak brzdim,stejne jako ten prede mnou.Najednou stojime a lidi vybihaji z aut.Tak vylezu,zamknu a jdu se podivat.Kdyz jsem minul desaty auto prede mnou,slysel jsem strasnej krik.Kdyz jsem prisel bliz,nestacil jsem se divit.V prikope predek s motorem a napravou......o deste metru dal rozhazena pristrojovka,volant,doklady a tak.A o dalsich deset metru dal lezelo v prikope neco,co se neda popsat ani jako auto.Z boku zmackly az k ridicovi.A vevnitr ridic.Lezel zlomenej pres okynko u ridice ven.Na silnici stal cervenej Transporter,piclej ne predek,pytle venku.Kolem behali lidi od krve a rvali.V soku jecela nejaka pani na toho,co umiral v tom aute v pangejtu.K tomu pribihali lidi s lekarnickama a snazili se osetrovat.taky nekdo nahmatal puls tomu v tom prikope.Asi za 10 minut teprve prijely sanitky a zacali odvazet zraneny.Ten kluk v prikope umrel mezitim,co jsem tam stal.Jen ho prikryli dekou a konec.Ani hasici ho nevystrihavali,proste tam zustal.Po priblizne 45 minutach policajti zacali poustet auta.Jel jsem jak posranej a celej sem se klepal.A kdyz sem prijel k prvnimu sjezdu na Sokolov.....malem sem se posral.Dalsi bouracka...dalsi smrtak.Dodavka srazila nejakyho chodce.Panove...takhle zkurwenej den jsem jeste nezazil a uz ani zazit nechci.
Jinak ten kluk,co umrel byl mistni tuner se zlatym CRX II.generace.Jel jak hovado a v desti predjizdel kolonu aut.Na kopci vyjel ten Transporter.Ten v ty Honde dostal smyk a pres spolujezdce naboural do VW.Strepy a kousky auta lezely az 50 metru od mista nehody.Takze si kazdej muze udelat obrazek,jak rychle asi tuner jel.Transporter jel ve chvili narazu asi 50 km/h.....TAKZE AT ZIJE TUNING !!!!!
Jinak ten kluk,co umrel byl mistni tuner se zlatym CRX II.generace.Jel jak hovado a v desti predjizdel kolonu aut.Na kopci vyjel ten Transporter.Ten v ty Honde dostal smyk a pres spolujezdce naboural do VW.Strepy a kousky auta lezely az 50 metru od mista nehody.Takze si kazdej muze udelat obrazek,jak rychle asi tuner jel.Transporter jel ve chvili narazu asi 50 km/h.....TAKZE AT ZIJE TUNING !!!!!
Jaxe to veme.....i kdyz zabije sam sebe,tak kolem sebe necha spoustu lidi,kterejm tim muze znicit zivot.Rodina,pritelkyne a tak.Hlavne ze mel silnej motor a rychly auto.Ale nikdo nemysli na to,ze se treba taky obcas musi brzdit.A na vode se moc brzdit neda.
Jednoduse jsem si ted prehodnotil spoustu veci.Radeji o 5 minut prijedu pozdeji,nez abych dodelaval nekde rozsekanej na kasi.
Jednoduse jsem si ted prehodnotil spoustu veci.Radeji o 5 minut prijedu pozdeji,nez abych dodelaval nekde rozsekanej na kasi.
No právě jaxe to vezme , co kdyby jsi tam jel ty se svoji ženou a dvěma dětmi, třeba ve starej škodovce těch padesát jako ten Tranzit a on vás pobije všechny a on si jen odře kolínko které mu maminka doma pofouká.Mikael píše:Jaxe to veme.....i kdyz zabije sam sebe
Doufám že si se teda poučil a tak ti přeju a každýmu tunerovi, aby jel tak aby dojel a mnoho kilometrů bez zbouraček.
Volvo V70 D5, 2003
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
Mikael: tak tohle mi taky něco připomíná když jsem se přichomejtl k nehodě hned po tom co se stala. A tahal jsem kluka z totálně zdemolovanýho pickupa. Dal si to čelně se Zafirou ty skončily na boudě od krve ze dvouma psama ale vnímali. A ten kluk ležel na podlaze tý škodovky a jen chrčel no a mě se povedlo vyrvat zbytek dveří z pantů a vytáhnout ho na silnici. Pár dní jsem nad tim přemýšlel a dnes už o tom ani nevim. Taky na to zapomeneš
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
taky sem tam byl taky videl, neni co dodat....Mikael píše:Je to pech,ale bud rad,ze si v pohode.V nedeli jsem jel do Sokolova kolem pul ctvrty a to,co sem videl,ve me zustane navzdy.Byl strasnej chcanec,na sestce se jezdilo tak 60 - 70.Nahore na kopci,kdyz se sbihaji ty dva pruhy,blikalo auto v protismeru.Rikam si...preci nestoji svestky.Tak brzdim,stejne jako ten prede mnou.Najednou stojime a lidi vybihaji z aut.Tak vylezu,zamknu a jdu se podivat.Kdyz jsem minul desaty auto prede mnou,slysel jsem strasnej krik.Kdyz jsem prisel bliz,nestacil jsem se divit.V prikope predek s motorem a napravou......o deste metru dal rozhazena pristrojovka,volant,doklady a tak.A o dalsich deset metru dal lezelo v prikope neco,co se neda popsat ani jako auto.Z boku zmackly az k ridicovi.A vevnitr ridic.Lezel zlomenej pres okynko u ridice ven.Na silnici stal cervenej Transporter,piclej ne predek,pytle venku.Kolem behali lidi od krve a rvali.V soku jecela nejaka pani na toho,co umiral v tom aute v pangejtu.K tomu pribihali lidi s lekarnickama a snazili se osetrovat.taky nekdo nahmatal puls tomu v tom prikope.Asi za 10 minut teprve prijely sanitky a zacali odvazet zraneny.Ten kluk v prikope umrel mezitim,co jsem tam stal.Jen ho prikryli dekou a konec.Ani hasici ho nevystrihavali,proste tam zustal.Po priblizne 45 minutach policajti zacali poustet auta.Jel jsem jak posranej a celej sem se klepal.A kdyz sem prijel k prvnimu sjezdu na Sokolov.....malem sem se posral.Dalsi bouracka...dalsi smrtak.Dodavka srazila nejakyho chodce.Panove...takhle zkurwenej den jsem jeste nezazil a uz ani zazit nechci.
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
No já jsem to neviděl ,ale slišel jsem o tom od kamaráda policisty co u tý nehody byl jako první,a říkal že to bylo docela maso s tím crxem byl to nějakej 20-letej kluk z chebu a v tom tranďáku jelo 6 pražáků na dovolenou a jednomu z nich bylo jen 3 roky no prej 5 těžce zraněnejch z toho tranďáku a jeden v celku v poho.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
njn ztrata kazdeho zivota je spatna.jeste sem se ze zadnou bourackou nesetkal (musim zaklepat na drevo ) ale to co mi rikal hasic znamy tak ti mladi hasici po par bourackach fakt mastnych konci s hasicenim a delaj neco jinyho ze pry takovy brutaly ze se to neda ani popsat.chtelo by to aby se skoro kazdy zklidnil nerikam na okruhu nebo tak ale kde nevidim tam nepredjizidim a nebo na vode uz vubec ne 

Audi Coupe Quattro
Takovou reakci jsem čekal.Jasně, když se to týká rodiny je to něco jinýho.Ale to nemá cenu dál rozvádět.octaviaTDi píše:no bych ani nerekl kdyby se ti zabil syn nebo dcera tak takhle urcite mluvit nebudes to mi verHonza píše:Je škoda každýho života, ale když zabije sám sebe tak se tak moc neděje.
Volvo V70 D5, 2003