nápodobně.JOE_Cik píše:neska v sokolove pana AR166 ale už nevim kde a v kolik ....![]()
Kdo kde potkal člena karlovarského TF
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo kde potkal člena karlovarského TF
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
vcera v sockolove hattoriho....2x jsem ho pozdravil a 2x bez reakce....mno jo holt ty tjuneri
R6 twin turbo + V10 + V12
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To vis, ma tuning masku tak uz je "uber- das auto"...V12 píše:vcera v sockolove hattoriho....2x jsem ho pozdravil a 2x bez reakce....mno jo holt ty tjuneri
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A kde?V autě nebo někde tam kde bylo milion lidí?V12 píše:vcera v sockolove hattoriho....2x jsem ho pozdravil a 2x bez reakce....mno jo holt ty tjuneri
✠Luftwaffle✠
Mno po tom co tech milion lidi odesel u stanku....jinak ja do lidi nekopu ja 2x slusne zretelne a hlasite pozdravil....asi budu muset poridit naky to fauveecko at me nekdo aspon zdravi 
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
VoleV12 píše:Mno po tom co tech milion lidi odesel u stanku....jinak ja do lidi nekopu ja 2x slusne zretelne a hlasite pozdravil....asi budu muset poridit naky to fauveecko at me nekdo aspon zdravi
✠Luftwaffle✠
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
...kudluhattori_hanzo píše:......: Příště do mě normálně vraž.
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Ve zkratce...Hattoriho na moste k Thermalu, Mirindu u byvaleho Schaffysu (koukala jak puk
), V12 pri ceste na jih a pak Eskladu, kterej jel s prominutim jak .... 
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Mikael píše:Ve zkratce...Hattoriho na moste k Thermalu, Mirindu u byvaleho Schaffysu (koukala jak puk), V12 pri ceste na jih a pak Eskladu, kterej jel s prominutim jak ....
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jj...uz je to par dni zpet, maval sem jak zbesilej a jeste pribrzdil aby sis me mohla prohlednout. Stejne si me asi nepoznala (dle tveho vyrazu
)
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Mikael píše:Jj...uz je to par dni zpet, maval sem jak zbesilej a jeste pribrzdil aby sis me mohla prohlednout. Stejne si me asi nepoznala (dle tveho vyrazu)
na me posledni dobou mava dost lidi a vubec nevim kdo to je
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Wtf?Kdy?Mikael píše:Ve zkratce...Hattoriho na moste k Thermalu, Mirindu u byvaleho Schaffysu (koukala jak puk), V12 pri ceste na jih a pak Eskladu, kterej jel s prominutim jak ....
✠Luftwaffle✠
Mirinda: Naprosto presne 
Hattori: Kdyz jsem jel z cervenyho koberce s doktorkou Zaoralovou si mavnul, cekal ze zastavim, ale nemohl jsem.
Hattori: Kdyz jsem jel z cervenyho koberce s doktorkou Zaoralovou si mavnul, cekal ze zastavim, ale nemohl jsem.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Mikael píše:Mirinda: Naprosto presne
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo tohle,já jsem si říkal kde by jsi mě tam ještě mohl vidět...Mikael píše:Mirinda: Naprosto presne
✠Luftwaffle✠
ty voe ja si te vubec nevsiml....ale dik za varovani pred svestkamaMikael píše:......., V12 pri ceste na jih ....
Jee, a nemával si na mě v sobotu v Míroví? Jela jsem s pájovo černým Mišákem a blikala na mě festivalová Audi...Mikael píše:Jj...uz je to par dni zpet, maval sem jak zbesilej a jeste pribrzdil aby sis me mohla prohlednout. Stejne si me asi nepoznala (dle tveho vyrazu)
BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio
BMW M3 e46 kabrio
Hattori : njn...slepejs
V12 : neni zac. Nebylo to od nich pekny merit takhle za zatackou. Potkal jsem te na Cihelnach v zatacce.
Majky : a jooo...sem uplne zapomnel. Pardooon.
V12 : neni zac. Nebylo to od nich pekny merit takhle za zatackou. Potkal jsem te na Cihelnach v zatacce.
Majky : a jooo...sem uplne zapomnel. Pardooon.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tyvoe tak když tam jedeš v noci,žádný lampy,folie na oknech jak největší tuner tak jak tě mám asi poznat?Mikael píše:Hattori : njn...slepejs
✠Luftwaffle✠
a kdyz ho nepoznas ani ty tak jak ho mam pak poznat ja?hattori_hanzo píše: Tyvoe tak když tam jedeš v noci,žádný lampy,folie na oknech jak největší tuner tak jak tě mám asi poznat?
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Úplně normálně - až ho příště potkáme napíšeme mu fixem na čelo "Mikael"!mirinda píše:a kdyz ho nepoznas ani ty tak jak ho mam pak poznat ja?
✠Luftwaffle✠
hattori_hanzo píše:Úplně normálně - až ho příště potkáme napíšeme mu fixem na čelo "Mikael"!mirinda píše:a kdyz ho nepoznas ani ty tak jak ho mam pak poznat ja?
tak nevim...kolik lidí tu má takovou káru?
Myslím že jsem dnes 2x potkala Paveliniho na Mírové ale kdo ví...? 
a ja tebe v mírovy,na křižovatce,odbočoval jsem na jimlíkov a ty si tam odtud odjížděla......modrej passat.....tweetyna píše:tak nevim...kolik lidí tu má takovou káru?Myslím že jsem dnes 2x potkala Paveliniho na Mírové ale kdo ví...?
Mirindu v Nejdku. Po ctvrty hodine.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Mikael píše:Mirindu v Nejdku. Po ctvrty hodine.
Flashman píše:a ja tebe v mírovy,na křižovatce,odbočoval jsem na jimlíkov a ty si tam odtud odjížděla......modrej passat.....tweetyna píše:tak nevim...kolik lidí tu má takovou káru?Myslím že jsem dnes 2x potkala Paveliniho na Mírové ale kdo ví...?
takovej ten passat jak jsem se kvůli němu málem nerozjela protože místo před sebe jsem mu čuměla na kola??
Btw. na Plasech byli k vidění např. zvooky s pika, Mirinda s tou svojí krásnou kárkou, Majky s Oplem, ze kterýho jsem opět padala na zadek a nejvíc jsem po cestě slintala nad BMW od V12, spolujezdec byl ze mě už na prášky když jsem celou cestu nemluvila o ničem jiném
To Mirinda a Majky - gratulace k pohárkům!!!
diky tweety tobe taky 
Patek...jel jsem z prace.mirinda píše:Mikael píše:Mirindu v Nejdku. Po ctvrty hodine.v sobotu? to jsem urcite tedy nebyla ja....ja byla na tuning sraze
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
tak v patek je to hodne mozne....v jakem jsi jel aute a kde to bylo? nevsimla jsem siMikael píše:Patek...jel jsem z prace.mirinda píše:Mikael píše:Mirindu v Nejdku. Po ctvrty hodine.v sobotu? to jsem urcite tedy nebyla ja....ja byla na tuning sraze