musis hodne lestitzvooky píše:zvooky neni ale uchyl...možna že zvooky nekdy docily takovyho chromu a zlata ale pochybuju..
Obrazky atd III.
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obrazky atd III.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Parada
Stejne mne strasne fascinuje ta nadrz
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
tak až někdy pojedeš okolo tak se stav ti to ukážu naživoARV6 píše:ParadaStejne mne strasne fascinuje ta nadrz
Jinak o víkendu bych chtěl pokračovat okolo motoru a nasadit ty kola na motorku........
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jasny super, ted mam celej vikend denni smeny tak snad nekdy pristi tydenGajda píše:tak až někdy pojedeš okolo tak se stav ti to ukážu naživoARV6 píše:ParadaStejne mne strasne fascinuje ta nadrz
![]()
Jinak o víkendu bych chtěl pokračovat okolo motoru a nasadit ty kola na motorku........
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
kdybych to umel a mel na to čas tak rad...ARV6 píše:musis hodne lestitzvooky píše:zvooky neni ale uchyl...možna že zvooky nekdy docily takovyho chromu a zlata ale pochybuju..
BBS Motorsport
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
¨ARV6 píše:jasny super, ted mam celej vikend denni smeny tak snad nekdy pristi tydenGajda píše:tak až někdy pojedeš okolo tak se stav ti to ukážu naživoARV6 píše:ParadaStejne mne strasne fascinuje ta nadrz
![]()
jasný
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no jasny dyt ja vim...zvooky píše:kdybych to umel a mel na to čas tak rad...ARV6 píše:musis hodne lestitzvooky píše:zvooky neni ale uchyl...možna že zvooky nekdy docily takovyho chromu a zlata ale pochybuju..
Co rikate na totok mne se to i libi
- Přílohy
-
- fiat_linea_101.jpg (81.87 KiB) Zobrazeno 990 x
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem v patek v praci rozebral a vycistil karburator z R5, bal jsem se toho ale nakonec je to jednoduchy. Ted jede paradne, necuka fakt dobry 
- Přílohy
-
- DSC00870.JPG (93.53 KiB) Zobrazeno 1054 x
-
- DSC00872.JPG (93.84 KiB) Zobrazeno 1054 x
-
- DSC00874.JPG (95.96 KiB) Zobrazeno 1054 x
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Jak novej...pekna prace...premyslel sem nad vycistenim klapky a APC ventilu.Ale mam z toho obavy.Pokud by se neco nepovedlo,je hodne drahy...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hele koukám že máte hodně práce..nevím kdybych si na byr uprostřed objedu třeba čistil starter
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jinak je fakt jak novej..neskutečný
S-MAX
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nojo byl chvilku klid... Jinak starej zubni kartacek a benzin...
Ale stejne neni videt, hlavni je ze ted jede jak novy. Dostal novy cepy, ted jsem prijel z geometrie, a pojedem s radkem pro Alfu, uz by mela mit novy predni okno tak jsem zvedav... To je porad srani se strepama 
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
jj...takhle bych se chtel mit... ja si dnes celou sichtu uklizel a trochu prerovnaval kancl....Eskláda píše:hele koukám že máte hodně práce..nevím kdybych si na byr uprostřed objedu třeba čistil starter
Jinac...rencek jede jako neruzena strela...a to doslova
R6 twin turbo + V10 + V12
ted jsem byl v praci mesic na revizni vezi, kde se previji civky i motory od par watu az po kilowaty....skoda, ze si nenapsal driv.. mohl si to mit do druhyho dneGajda píše:tak jsem torchu pokročil ale pořád nechytá o víkendu jsem konečně poskládal věci potřebné ke startu a nic kurwaje tam přerušená cívka zapalování
a tak jsem jí dnes musel odvést převinout. A naštěstí ten chlapík to zmákne a převine
R6 twin turbo + V10 + V12
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
a jéééé já prostě se té smůli nezbavimV12 píše:ted jsem byl v praci mesic na revizni vezi, kde se previji civky i motory od par watu az po kilowaty....skoda, ze si nenapsal driv.. mohl si to mit do druhyho dneGajda píše:tak jsem torchu pokročil ale pořád nechytá o víkendu jsem konečně poskládal věci potřebné ke startu a nic kurwaje tam přerušená cívka zapalování
a tak jsem jí dnes musel odvést převinout. A naštěstí ten chlapík to zmákne a převine
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak na pristim stroji vis na koho se obratit...Gajda píše:a jéééé já prostě se té smůli nezbavimV12 píše:ted jsem byl v praci mesic na revizni vezi, kde se previji civky i motory od par watu az po kilowaty....skoda, ze si nenapsal driv.. mohl si to mit do druhyho dneGajda píše:tak jsem torchu pokročil ale pořád nechytá o víkendu jsem konečně poskládal věci potřebné ke startu a nic kurwaje tam přerušená cívka zapalování
no tak hlavně že to budu mít
Jakou na to das barvu, klasickou Jawa?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
na jare vyjedu okruhova verze nacipovana ,ale asi si ji dam do panelaku do pokojku ,mlada bude mit radost
prvni test 255km pac je sjetej krapitek hribecek,ale uz se my rosplinul sen o e46 zbyly my kacky tak na iso36 nebo kabro e30
ale 2 kola sou2kola distak si rezervujte organy
hned prvni jizdu sem se malem zabyl kua ta kope jak svin
- Přílohy
-
- Obrázek(4).jpg (22.85 KiB) Zobrazeno 994 x
-
- Obrázek(5).jpg (29.68 KiB) Zobrazeno 994 x
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
jj dámo origo ale klasická Jawa pro ty předválečné je trochu světlejší než ty poválečný. Tak že dám klasickou předválečnouARV6 píše:No tak na pristim stroji vis na koho se obratit...Gajda píše:a jéééé já prostě se té smůli nezbavimV12 píše: ted jsem byl v praci mesic na revizni vezi, kde se previji civky i motory od par watu az po kilowaty....skoda, ze si nenapsal driv.. mohl si to mit do druhyho dneno tak hlavně že to budu mít
Jakou na to das barvu, klasickou Jawa?
zejtra ji umeju a pak ji skusim vytlacit nastesti jen do prizemi do pokojku pac se my ji nechce nehavat v garazi aby myji neluply lapky pac uz ji na sidlisti asi kazdej slysel clovek nikdy nevy no a prez zimu mam do ceho vrazetwrenklin píše:na jare vyjedu okruhova verze nacipovana ,ale asi si ji dam do panelaku do pokojku ,mlada bude mit radostprvni test 255km pac je sjetej krapitek hribecek,ale uz se my rosplinul sen o e46 zbyly my kacky tak na iso36 nebo kabro e30
ale 2 kola sou2kola distak si rezervujte organy
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ok dej to pak k sobe do mrazaku, kdyztak pak od tebe odkoupim ledviny, nejak mne posledni dobou boli...Gajda píše:pěkná šestkajinak ty orgány si rezervuju všechny nikdy člověk neví co bude jednou potřebovat
![]()
Akorát nevim jak dlouho můžou být uledu aby byly za čas použitelný.
Proto že podle toho jak jsi psal tak bych to tipoval že od příštího léta budu chladit
takze Wrenkline, bacha na ledviny, dost pij at jsou pak pouzitelny
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
ok rád se ze známíma podlělimARV6 píše:ok dej to pak k sobe do mrazaku, kdyztak pak od tebe odkoupim ledviny, nejak mne posledni dobou boli...Gajda píše:pěkná šestkajinak ty orgány si rezervuju všechny nikdy člověk neví co bude jednou potřebovat
![]()
Akorát nevim jak dlouho můžou být uledu aby byly za čas použitelný.
Proto že podle toho jak jsi psal tak bych to tipoval že od příštího léta budu chladit
takze Wrenkline, bacha na ledviny, dost pij at jsou pak pouzitelny