tak sem hodim jak pokračuju kola už jsou hotové a to druhý je držák karburátoru a tak jsem si vyzkoušel vyleštit hliník. A je to sranda udělal jsem to letmo práce tak na cca 10 minut a docela se to povedlo
nojo byl chvilku klid... Jinak starej zubni kartacek a benzin... Ale stejne neni videt, hlavni je ze ted jede jak novy. Dostal novy cepy, ted jsem prijel z geometrie, a pojedem s radkem pro Alfu, uz by mela mit novy predni okno tak jsem zvedav... To je porad srani se strepama
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
tak jsem torchu pokročil ale pořád nechytá o víkendu jsem konečně poskládal věci potřebné ke startu a nic kurwa je tam přerušená cívka zapalování a tak jsem jí dnes musel odvést převinout. A naštěstí ten chlapík to zmákne a převine
Gajda píše:tak jsem torchu pokročil ale pořád nechytá o víkendu jsem konečně poskládal věci potřebné ke startu a nic kurwa je tam přerušená cívka zapalování a tak jsem jí dnes musel odvést převinout. A naštěstí ten chlapík to zmákne a převine
ted jsem byl v praci mesic na revizni vezi, kde se previji civky i motory od par watu az po kilowaty....skoda, ze si nenapsal driv.. mohl si to mit do druhyho dne
Gajda píše:tak jsem torchu pokročil ale pořád nechytá o víkendu jsem konečně poskládal věci potřebné ke startu a nic kurwa je tam přerušená cívka zapalování a tak jsem jí dnes musel odvést převinout. A naštěstí ten chlapík to zmákne a převine
ted jsem byl v praci mesic na revizni vezi, kde se previji civky i motory od par watu az po kilowaty....skoda, ze si nenapsal driv.. mohl si to mit do druhyho dne
a jéééé já prostě se té smůli nezbavim no tak hlavně že to budu mít
No tak na pristim stroji vis na koho se obratit...
Jakou na to das barvu, klasickou Jawa?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
na jare vyjedu okruhova verze nacipovana ,ale asi si ji dam do panelaku do pokojku ,mlada bude mit radost prvni test 255km pac je sjetej krapitek hribecek,ale uz se my rosplinul sen o e46 zbyly my kacky tak na iso36 nebo kabro e30 ale 2 kola sou2kola distak si rezervujte organy
hned prvni jizdu sem se malem zabyl kua ta kope jak svin
V12 píše:
No tak na pristim stroji vis na koho se obratit...
Jakou na to das barvu, klasickou Jawa?
jj dámo origo ale klasická Jawa pro ty předválečné je trochu světlejší než ty poválečný. Tak že dám klasickou předválečnou
pěkná šestka jinak ty orgány si rezervuju všechny nikdy člověk neví co bude jednou potřebovat
Akorát nevim jak dlouho můžou být uledu aby byly za čas použitelný.
Proto že podle toho jak jsi psal tak bych to tipoval že od příštího léta budu chladit
wrenklin píše:na jare vyjedu okruhova verze nacipovana ,ale asi si ji dam do panelaku do pokojku ,mlada bude mit radost prvni test 255km pac je sjetej krapitek hribecek,ale uz se my rosplinul sen o e46 zbyly my kacky tak na iso36 nebo kabro e30 ale 2 kola sou2kola distak si rezervujte organy
hned prvni jizdu sem se malem zabyl kua ta kope jak svin
zejtra ji umeju a pak ji skusim vytlacit nastesti jen do prizemi do pokojku pac se my ji nechce nehavat v garazi aby myji neluply lapky pac uz ji na sidlisti asi kazdej slysel clovek nikdy nevy no a prez zimu mam do ceho vrazet skoda ze uz je na ni ziiima
Gajda píše:pěkná šestka jinak ty orgány si rezervuju všechny nikdy člověk neví co bude jednou potřebovat
Proto že podle toho jak jsi psal tak bych to tipoval že od příštího léta budu chladit
ok dej to pak k sobe do mrazaku, kdyztak pak od tebe odkoupim ledviny, nejak mne posledni dobou boli...
takze Wrenkline, bacha na ledviny, dost pij at jsou pak pouzitelny
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Gajda píše:pěkná šestka jinak ty orgány si rezervuju všechny nikdy člověk neví co bude jednou potřebovat
ok dej to pak k sobe do mrazaku, kdyztak pak od tebe odkoupim ledviny, nejak mne posledni dobou boli...
takze Wrenkline, bacha na ledviny, dost pij at jsou pak pouzitelny