Obrazky atd III.
Re: Obrazky atd III.
KR ! KR! KR! to by mi stačilo...

wrenklin píše:proste je videt ze ste ze stejnyho pytle jak ja pac nemam rad ty blbce co su nadiktujou fotrovy co chtej a fotr to zasolduje par takych blbcu znam aty si nasvym vytunenesnizenym aute nevimeni ani rezervu, proste snit se musi a balit budu akorat tak vanocni darky kua zit se musi dicky kdyz me je auvej tak necham zabouch omezovac na 5 aje mi hned lip pac se dicky priposeru hihi

no ono sehnat KR v dobrym stavu je asi umenitweetyna píše:KR ! KR! KR! to by mi stačilo...
BBS Motorsport
sháníme už půl roku něco v německu za rozumnou cenu....ale mám smůlu....zatim budu jen osmiventilovatzvooky píše:no ono sehnat KR v dobrym stavu je asi umenitweetyna píše:KR ! KR! KR! to by mi stačilo...

a jak to schanite v Nemecku za rozumnou cenu?? Nemci si VW ceni a co se tyka 16V tak ty jeste vic..tweetyna píše:sháníme už půl roku něco v německu za rozumnou cenu....ale mám smůlu....zatim budu jen osmiventilovatzvooky píše:no ono sehnat KR v dobrym stavu je asi umenitweetyna píše:KR ! KR! KR! to by mi stačilo...
BBS Motorsport
mno bohužel...parchanti lakomý..... ale obáváme se že KR v čechách bude na pytel... 

no ono je to hodne jak se kdo k tomu motoru choval, ja mel PL a tam nekdo nemenil olej takže byl na spodku KO
BBS Motorsport
tohle nekdo ukažte Jirkovi
http://img453.imageshack.us/img453/8246 ... 19w6uu.jpg
http://img453.imageshack.us/img453/8246 ... 19w6uu.jpg
BBS Motorsport
nejsem sice Jirka ale : JÉÉÉÉ!!!! 

wrenklin: Shánim motor...ale spíš by se mi hodilo kdyby byl v sciroccu, Vlajo zas potřebuje novou kastli tak to chcem sfouknout při jednom....
wrenklin: kdepak....
to je vidět naprosto běžně....v scirech je PL a KR normálně.... já halt mám smůlu a když to potřebuju tak se ukazujou jen samý JH a EX...

- nell3
- Kontaktovat uživatele:
wrenklin. to na fotce je tvy auti?
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
wreklin: mam totiz pocit ze jsem te nekdy predjizdela...
mno když se tak dívaám tak je dost možný že jsem to báfo už taky někde viděla.....teda zezadu
ten bílej spojler se mě totiž dost dotknul, že nejsem sama kdo nemá dolakováno
ale pokud tu nejezdí ještě nějaký báfo s bílejma spojlerama ...

nell3 píše:wreklin: mam totiz pocit ze jsem te nekdy predjizdela...

BBS Motorsport