snoopy: co ty jsi za práskače? no jsem to já no....
hattori: nepozvala bo zaplat pánbuh to nebyla moje svatba ale v Nejdku svatva členu scirocco clubu......nááádhera...bylo to i v místních novinách....tolik scirocc tu ještě nikdo neviděl.....z celý republiky fakt náááádhera....a hostina taky....neni moc lidí co by si pamatovalo jak to probíhalo
tweetyna píše:snoopy: co ty jsi za práskače? no jsem to já no....
hattori: nepozvala bo zaplat pánbuh to nebyla moje svatba ale v Nejdku svatva členu scirocco clubu......nááádhera...bylo to i v místních novinách....tolik scirocc tu ještě nikdo neviděl.....z celý republiky fakt náááádhera....a hostina taky....neni moc lidí co by si pamatovalo jak to probíhalo
taak to jsem viděl...jsem totiž v nejdku chvili bydlel a tuhle svadbu jsem viděl...
Myslím že by jsme tě poznali i bez toho že nám to řekl!
Tak o tom jsem neslyšel,ale mohlo to bejt hodně pěkný! Jak je to tak zpátky?
eskláda: že to bylo kráááásný nevěsta brečela jak se jí to líbilo.... jen mě mrzelo že nás bylo jen zhruba 20 i když jenás mnohem více.... víc jak tolik aut jsem si objednala na pohřbu (vim...blbej vtip.....)
Naposledy upravil(a) tweetyna dne 19 bře 2006 02:00, celkem upraveno 1 x.
tweetyna píše:eskláda: že to bylo kráááásný nevěsta brečela jak se jí to líbilo.... jen mě mrzelo že nás bylo jen zhruba 20 i když jenás mnohem více.... víc jak tolik aut jsem si objednala na pohřbu (vim...blbej vtip.....)
Přece jenom Vary nemají pro tyhle věci moc dobrou polohu no...
Já teda nevím,ale není trochu brzo přemejšlet o pohřbu?
hattori: nepřemejšlim....jen vim že můj styl jízdy možná neodpovídá možnostem ženský za volantem.......někdy se sama sebe bojim.....naposledy dnes když jsem zas dostala "do rukou" KRko.......prostě se neudržim..........po pár bouračkách a horoskopu kdy mibylo řečeno že umřu při bouračce ..... ne fakt to beru jako srandu..........
tweetyna píše:hattori: nepřemejšlim....jen vim že můj styl jízdy možná neodpovídá možnostem ženský za volantem.......někdy se sama sebe bojim.....naposledy dnes když jsem zas dostala "do rukou" KRko.......prostě se neudržim..........po pár bouračkách a horoskopu kdy mibylo řečeno že umřu při bouračce ..... ne fakt to beru jako srandu..........
aha....teď vám připadám jako magor.....ale já fakt uznávám že musím zbrzdit....myslím že je jen dobře že si letos konečně uvedomuju že heslo: je lepší bejt mrtvej než druhej....asi nebude pro mě......myslím že jsem jedna z mála ženskejch za volantem co si uvědoměj že by asi měli víc sledovat co dovedou než na co maj náladu..... sem se fakt zklidnila....... prostě nevim jak to říct ale uvědomila jsem si že občas jedu jako ....... no jako ženská-chlap....
neee......jen si myslím že je rozdíl mězi řidičem ženskou, řidičem chapem a řidičem ženská-chlap......první je hrůza, druhý je super (převážně) a třetí jak kdy.... někdy to a někdy to......bylo mi sice řečeno že řídim jako chlap (co je jen pochvala....myslím si že nejlepší řidiči jsou fakt chlapi...no i z psychologickýho hlediska...i když si to ženská neuvodomuje, o několik vteřin dýl zhodnocuje situaci.....) ale já myslim že jsem to třetí
teď se neválim.....ale jednou až to přijde až mi bude tak nějak 90 a vejš tak bych nějakej slušivej hrob uvítala, abych se neváela někde na gauči jako celej život
tweetyna píše:teď se neválim.....ale jednou až to přijde až mi bude tak nějak 90 a vejš tak bych nějakej slušivej hrob uvítala, abych se neváela někde na gauči jako celej život
Mno když ty tvoje fotky tak hezky ukazuješ,tak se nediv.Jinak jsem tě nepráskl.Znáš to pořekadlo,bonzovat se nesmí ale hlasit se to musí?????Ale jinak se za fotky nemusíš stydět.