hattori_hanzo píše:Mikael:To je fakt,ale bourat ve 160km/h je fakt blbost,proč to dělal?
Treba neveril tomu,ze 9-5 je podle NCAP nejbezpecnejsi na svete.
No hele Michale asi ne, pac ve stejny tride ma pet * i Renault VelSatis a Lexus GS300 a Mercedes E a Audi A6, z toho Mercedes a Audi ma i stejne bodu a Renault o jeden bod vic, Lexus o 2 ale ten je o 2 roky mladsi tak to nejde srovnavat. http://www.euroncap.com/content/safety_ ... .php?id1=4
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
No jo.Cekal sem,kdo se ozve.Se na to mrkni.Jedinej,kdo ma o dva vic je Lexus,a ty co maji stejne,tedy 33 zaostavaji na pedestrian testech.Takze pet hvezd maji vsichni,ale bodove je lepsi jen Lexus.Jinak obdivuju,ze sis dal tu praci....
hattori_hanzo píše:Mikael:To je fakt,ale bourat ve 160km/h je fakt blbost,proč to dělal?
Treba neveril tomu,ze 9-5 je podle NCAP nejbezpecnejsi na svete.
No hele Michale asi ne, pac ve stejny tride ma pet * i Renault VelSatis a Lexus GS300 a Mercedes E a Audi A6, z toho Mercedes a Audi ma i stejne bodu a Renault o jeden bod vic, Lexus o 2 ale ten je o 2 roky mladsi tak to nejde srovnavat. http://www.euroncap.com/content/safety_ ... .php?id1=4
Jinak k tem bourackam....bych radsi zdochnul,nez zit s vedomim,ze sem nekoho zabil,nebo ho dozivotne zmrzacil.V zime sem to pustal do stromu a jeste ted se na nej divam koutkem oka a omlouvam se mu....."strome...kamarade" !!!!
Mikael píše:Jinak k tem bourackam....bych radsi zdochnul,nez zit s vedomim,ze sem nekoho zabil,nebo ho dozivotne zmrzacil.V zime sem to pustal do stromu a jeste ted se na nej divam koutkem oka a omlouvam se mu....."strome...kamarade" !!!!
Aha....no ja to zase vezmu sobecky.....Kdyz uz bych mel nekoho nedej Boze zabit,tak bych radsi zabil ciziho cloveka, nez cloveka kteryho vezu v aute, pac ja v aute vozim vetsinou jenom znamy a kamarady.
Mikael píše:Jinak k tem bourackam....bych radsi zdochnul,nez zit s vedomim,ze sem nekoho zabil,nebo ho dozivotne zmrzacil.V zime sem to pustal do stromu a jeste ted se na nej divam koutkem oka a omlouvam se mu....."strome...kamarade" !!!!
Kdyz mi tam nejakej blbej pesak vbehne a nebude to moje vina ze napr vlitnu na chodnik tak mne to tak moc trapit nebude...
To mi fakt vic zalezi na tech ktery vezu
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie