Presne jak rikas.Sweden píše:schválně jsem se koukal na RZ a tahle 7A4 1001 patří prvnímu Veyronovi u nás, a to by měl mít Radim Passerpavelini píše:I to je mozne, do odpoledne to zjistim.Sweden píše:asi máš pravdu, ale řekl bych, že přímo tenhle kus patří Radimovi Passerovi![]()
![]()
Ten Chlad má i MC12, to se mi líbí mnohem víc
Jo jo,pan řidič(ne majitel,toho jsem viděl jenom nastupovat)byl frajer!Mikael píše:Bugatti spatreno na vlastni bulvy,pan Hattori mel tu cest pokecat s ridicem a poslechnout si ten ansambl.Ja bohuzel musel jet do Prahy,takze jsem to jen videl.A stejne to ma predni svetla z Octavky
jj dikyzvooky píše:pekně, hodne to tomu pomohlo
Ja a Radek asistovalzvooky píše:kdo lakoval?
No zkusit se to muze, proc ne, nastrikali sme i Deltu, uz je zas celocerna, jenom musi byt sucho jinak mi v kompresoru kondenzuje voda, potreboval bych vysousec vzduchuzvooky píše:No zkouknu nekdy na zivo asi vam dam nalakovat muj blatnik
Takze dnes vecir u Tesca stala tvoje Delta ???Byla tam cela cerna, ale zezadu nebyla zelena.Tak jsem byl na vazkach.ARV6 píše:No zkusit se to muze, proc ne, nastrikali sme i Deltu, uz je zas celocerna, jenom musi byt sucho jinak mi v kompresoru kondenzuje voda, potreboval bych vysousec vzduchuzvooky píše:No zkouknu nekdy na zivo asi vam dam nalakovat muj blatnik
Lidovek je na Vresovy dycky pytel...nejvic me zaujal ten total ztuzenej PassatV12 píše:Flashman = jeden smradlavej vresovak co jezdi v lidovce
Přeloženo do češtiny: "Takhle z deseti metrů to vypadá dobře,ale zase tolik vám nevěřím!"zvooky píše:ne v poho, ja to hodim tomu lakyrovi, jen proste neni čas ho spasovat na aute a dat ho do lakovny...