Presne jak rikas.Sweden píše:schválně jsem se koukal na RZ a tahle 7A4 1001 patří prvnímu Veyronovi u nás, a to by měl mít Radim Passerpavelini píše:I to je mozne, do odpoledne to zjistim.Sweden píše:asi máš pravdu, ale řekl bych, že přímo tenhle kus patří Radimovi Passerovi

Ten Chlad má i MC12, to se mi líbí mnohem víc

Jo jo,pan řidič(ne majitel,toho jsem viděl jenom nastupovat)byl frajer!Mikael píše:Bugatti spatreno na vlastni bulvy,pan Hattori mel tu cest pokecat s ridicem a poslechnout si ten ansambl.Ja bohuzel musel jet do Prahy,takze jsem to jen videl.A stejne to ma predni svetla z Octavky
 A ten zvuk je nepopsatelnej...to prostě nejde popsat...
 A ten zvuk je nepopsatelnej...to prostě nejde popsat...  Hlavně vůbec ten interiér a celkově jak je to auto postavený je brutus!Vypadalo to že mezi jednotlivý panely karoserie by nešel strčit ani list papíru!
 Hlavně vůbec ten interiér a celkově jak je to auto postavený je brutus!Vypadalo to že mezi jednotlivý panely karoserie by nešel strčit ani list papíru! 

jj dikyzvooky píše:pekně, hodne to tomu pomohlo
 az necekane
  az necekaneJa a Radek asistovalzvooky píše:kdo lakoval?
 Na domaci podminky myslim ze uz to mame zmakly slusne
   Na domaci podminky myslim ze uz to mame zmakly slusne  
No zkusit se to muze, proc ne, nastrikali sme i Deltu, uz je zas celocerna, jenom musi byt sucho jinak mi v kompresoru kondenzuje voda, potreboval bych vysousec vzduchuzvooky píše:No zkouknu nekdy na zivo asi vam dam nalakovat muj blatnik

Takze dnes vecir u Tesca stala tvoje Delta ???Byla tam cela cerna, ale zezadu nebyla zelena.Tak jsem byl na vazkach.ARV6 píše:No zkusit se to muze, proc ne, nastrikali sme i Deltu, uz je zas celocerna, jenom musi byt sucho jinak mi v kompresoru kondenzuje voda, potreboval bych vysousec vzduchuzvooky píše:No zkouknu nekdy na zivo asi vam dam nalakovat muj blatnik
Lidovek je na Vresovy dycky pytel...nejvic me zaujal ten total ztuzenej PassatV12 píše:Flashman = jeden smradlavej vresovak co jezdi v lidovce

Přeloženo do češtiny: "Takhle z deseti metrů to vypadá dobře,ale zase tolik vám nevěřím!"zvooky píše:ne v poho, ja to hodim tomu lakyrovi, jen proste neni čas ho spasovat na aute a dat ho do lakovny...