hattori_hanzo píše:Kurva Zvooky co to tam máš za světla?Pryč s tím a crystaly tam!
Obrázky,fotky... IV.
Re: Obrázky,fotky... IV.
U mě je to nové auto a já ho mám zaparkované trochu líp 
- Přílohy
-
- Eclipse.jpg (54.54 KiB) Zobrazeno 1308 x
Mitsubishi Eclipse GSX AWD 1G
http://www.mitsubishiclub.cz/car_detail.php?id=2164" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mitsubishiclub.cz/car_detail.php?id=2164" onclick="window.open(this.href);return false;
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:

u policajtů v Sokolově...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ty voe, tady se maka
Ja zas delam koupelnu, ale to sem hazet nebudu
Ja zas delam koupelnu, ale to sem hazet nebudu
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
V12 píše:tak ja dam taky fotku z garaze![]()
Ty vole,tak jsi si nakonec pro nej jel jo.Co dodat...
V12 píše:jj.... na jare to snad uz bude hotovy
Ja bych ho chtel taky na jare,ale na tohle budu muset pockat tak 10 let...
ty kraso co to toto???to je SEDMA??? tak r.v. 2005 ne??? fíha se tu někdo ma

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je ještě ta "ošklivá","pořád ještě ošklivá,ale už se na to dá koukat" nebo "ta pěkná"? 
✠Luftwaffle✠
Pro nekoho krasnaV12 píše:to je ta oskliva.....
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chtel bych pracovat na šachtě, mít tolik penez abych si mohl dovolit takovouhle sedmu...nj můžu jen snít a koukat se na obrázky....snad me v tom aspon V12 sveze

BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Možná kdyby jsi prodal všech svejch 27 aut tak máš i na novou!zvooky píše:Chtel bych pracovat na šachtě, mít tolik penez abych si mohl dovolit takovouhle sedmu...nj můžu jen snít a koukat se na obrázky....snad me v tom aspon V12 sveze![]()
![]()
✠Luftwaffle✠
Ani mi o krizi nemluv, myslim, ze ji pocituju momentalne nejvic z pritomnych.hattori_hanzo píše:Možná kdyby jsi prodal všech svejch 27 aut tak máš i na novou!zvooky píše:Chtel bych pracovat na šachtě, mít tolik penez abych si mohl dovolit takovouhle sedmu...nj můžu jen snít a koukat se na obrázky....snad me v tom aspon V12 sveze![]()
![]()
Každopádně dneska už to není tak drahý,první modely se dají pořídit za cenu trochu líp vybavený Fabie.Akorát provoz je pak samozřejmě na jiný úrovni.S čím dál víc prohlubující se krizí a nástupem nový generace ty ceny možná budou za chvíli ještě zajímavější.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Uhlí a elektrika rulez
Ty se nejaka krize moc netyka, vzdycky kdyz kouknu na budiky na veline tak generatory jedou na 100%
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
rekl ten co ma xset tisic ve zlate v autech a vozi si prdel samyma AMG, Cayennama atd.zvooky píše:Chtel bych pracovat na šachtě, mít tolik penez abych si mohl dovolit takovouhle sedmu...nj můžu jen snít a koukat se na obrázky....snad me v tom aspon V12 sveze![]()
![]()
jinak sedma dnes uz pro nekoho neni draha, urcite to pujde s cenou dolu, nema ani kdovijakou vybavu,ale i tak z ni mam radost......je jasny, ze by se mi lip kupovalo kdyby mi nekdo prispel.....
a krize se me zatim nako nedotkla, holt jak psal Lada elektrika se porad bude prodavat a co ja vim, tak zisky jdou porad nahoru.....a diky "krizi" mame beno za 21,50 a naftu za 23,80 takze celkem v poho
R6 twin turbo + V10 + V12
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj benzin je pecka
Jo a cetl jsem zajimavej clanek, ze Ferrari se krize dotkne minimalne, cekaci doby jsou pry cca 2 roky a plati se dopredu, takze maj klid
Jo a cetl jsem zajimavej clanek, ze Ferrari se krize dotkne minimalne, cekaci doby jsou pry cca 2 roky a plati se dopredu, takze maj klid
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Prohlaseni GM nema chybu. Vsechny automobilky zaznamenavaji snizeni prodeju a prakticky vsechny propousti zamestnance. Zitra mam sezeni s vedenim, tak uvidime co a jak... Projekty na novy auta zatim jsou, tak snad to jeste nejakej patek vydrzi.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vlacek

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Tak tohle jsou moooc povedené fotky 
Mitsubishi Eclipse GSX AWD 1G
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky dobry...

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Divim se že se ještě nikde neobjevili fotky bouračky třech nových policejních Octavii na Jižní spojce v Praze....neměl jsem u sebe svuj tel. jinak bych to vyfotil....
BBS Motorsport
ObjevilY staci se jen koukat...desna prdel co? Tobe se to stat nemuzezvooky píše:Divim se že se ještě nikde neobjevili fotky bouračky třech nových policejních Octavii na Jižní spojce v Praze....neměl jsem u sebe svuj tel. jinak bych to vyfotil....
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Díky za tvé opravení mé pravopisné chyby. Nikde jsem nezmíníl že je to prdel a že snad z toho mám já osobně radost, ale když se objevují různy fotky, tak jsem si myslel že se objeví i tohle. Nechapu tvojí reakci ale to je fuk.mirinda píše:ObjevilY staci se jen koukat...desna prdel co? Tobe se to stat nemuzezvooky píše:Divim se že se ještě nikde neobjevili fotky bouračky třech nových policejních Octavii na Jižní spojce v Praze....neměl jsem u sebe svuj tel. jinak bych to vyfotil....
BBS Motorsport
zvooky píše:Díky za tvé opravení mé pravopisné chyby. Nikde jsem nezmíníl že je to prdel a že snad z toho mám já osobně radost, ale když se objevují různy fotky, tak jsem si myslel že se objeví i tohle. Nechapu tvojí reakci ale to je fuk.mirinda píše:ObjevilY staci se jen koukat...desna prdel co? Tobe se to stat nemuzezvooky píše:Divim se že se ještě nikde neobjevili fotky bouračky třech nových policejních Octavii na Jižní spojce v Praze....neměl jsem u sebe svuj tel. jinak bych to vyfotil....
Fotis kazdou nehodu ?