hattori_hanzo píše:Kurva Zvooky co to tam máš za světla?Pryč s tím a crystaly tam!

V12 píše:tak ja dam taky fotku z garaze![]()
V12 píše:jj.... na jare to snad uz bude hotovy
Pro nekoho krasnaV12 píše:to je ta oskliva.....
Možná kdyby jsi prodal všech svejch 27 aut tak máš i na novou!zvooky píše:Chtel bych pracovat na šachtě, mít tolik penez abych si mohl dovolit takovouhle sedmu...nj můžu jen snít a koukat se na obrázky....snad me v tom aspon V12 sveze![]()
![]()
Ani mi o krizi nemluv, myslim, ze ji pocituju momentalne nejvic z pritomnych.hattori_hanzo píše:Možná kdyby jsi prodal všech svejch 27 aut tak máš i na novou!zvooky píše:Chtel bych pracovat na šachtě, mít tolik penez abych si mohl dovolit takovouhle sedmu...nj můžu jen snít a koukat se na obrázky....snad me v tom aspon V12 sveze![]()
![]()
Každopádně dneska už to není tak drahý,první modely se dají pořídit za cenu trochu líp vybavený Fabie.Akorát provoz je pak samozřejmě na jiný úrovni.S čím dál víc prohlubující se krizí a nástupem nový generace ty ceny možná budou za chvíli ještě zajímavější.
rekl ten co ma xset tisic ve zlate v autech a vozi si prdel samyma AMG, Cayennama atd.zvooky píše:Chtel bych pracovat na šachtě, mít tolik penez abych si mohl dovolit takovouhle sedmu...nj můžu jen snít a koukat se na obrázky....snad me v tom aspon V12 sveze![]()
![]()
ObjevilY staci se jen koukat...desna prdel co? Tobe se to stat nemuzezvooky píše:Divim se že se ještě nikde neobjevili fotky bouračky třech nových policejních Octavii na Jižní spojce v Praze....neměl jsem u sebe svuj tel. jinak bych to vyfotil....
Díky za tvé opravení mé pravopisné chyby. Nikde jsem nezmíníl že je to prdel a že snad z toho mám já osobně radost, ale když se objevují různy fotky, tak jsem si myslel že se objeví i tohle. Nechapu tvojí reakci ale to je fuk.mirinda píše:ObjevilY staci se jen koukat...desna prdel co? Tobe se to stat nemuzezvooky píše:Divim se že se ještě nikde neobjevili fotky bouračky třech nových policejních Octavii na Jižní spojce v Praze....neměl jsem u sebe svuj tel. jinak bych to vyfotil....
zvooky píše:Díky za tvé opravení mé pravopisné chyby. Nikde jsem nezmíníl že je to prdel a že snad z toho mám já osobně radost, ale když se objevují různy fotky, tak jsem si myslel že se objeví i tohle. Nechapu tvojí reakci ale to je fuk.mirinda píše:ObjevilY staci se jen koukat...desna prdel co? Tobe se to stat nemuzezvooky píše:Divim se že se ještě nikde neobjevili fotky bouračky třech nových policejních Octavii na Jižní spojce v Praze....neměl jsem u sebe svuj tel. jinak bych to vyfotil....