Pí*oviny.....
Re: Píčoviny.....
hm...takže to vidim tak že to tady bude úplně mrtvý protože nikdo nebude nic psát aby to náhodou nebylo OT nebo píčovina a odpadne i zbytek....hm...
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Udělej to jako Hitler - zburcuj lid,označ nepřítele,vyhlaď ho a nastol tisíciletý forum!Mikael píše:Nejsi sam.Postupne tu lidi odpadavaji...
✠Luftwaffle✠
tady jsem....hattori_hanzo píše:Udělej to jako Hitler - zburcuj lid,označ nepřítele,vyhlaď ho a nastol tisíciletý forum!Mikael píše:Nejsi sam.Postupne tu lidi odpadavaji...
ale to už se mi nelíbí....

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale no tak,nebuď tak sebekritická,to chce jenom čas než se to srovná!tweetyna píše:tady jsem....hattori_hanzo píše:Udělej to jako Hitler - zburcuj lid,označ nepřítele,vyhlaď ho a nastol tisíciletý forum!Mikael píše:Nejsi sam.Postupne tu lidi odpadavaji...
ale to už se mi nelíbí....

✠Luftwaffle✠
No mám totiž pocit že kdokoliv novej tu vadí...hattori_hanzo píše: Ale no tak,nebuď tak sebekritická,to chce jenom čas než se to srovná!

mno tak pak prostě nevim co se tu děje....nějak tomu pořád nerozumim, potřebuju polopatické vysvětlení co je špatně....
no aspoň tak.... každopádně mi nejde ani tak o mě, to bych vyřešila tim že vypadnu ale nějak se neorientuju v čem je problém že máte pocit že forum se rozdělilo.... asi to moc rozebírám, ale jde mi o pochopení situace
mě teda vaděj....
všechny......a hlavně Sádra.... 

jj, si vyjasňujem co s tim uděláme víš? 

už to přešlo...ty to nevíš?...
sakra, už to psali i v novinách....vrabčáci to cvrdlikaj a ty snad spíš nebo co.... 

no jo...tak to přicházíš o moc věcí.... 

Ty mi ses snad napichnutej na mobilu,ne?Kam se hnu,tam o tobe slysimzvooky píše:jj to ti taky budeme veřit když jste spolu udajne denně

tweetyna píše:no jo...tak to přicházíš o moc věcí....

BBS Motorsport
Sádra píše:Ty mi ses snad napichnutej na mobilu,ne?Kam se hnu,tam o tobe slysimzvooky píše:jj to ti taky budeme veřit když jste spolu udajne denně![]()

BBS Motorsport
bys koukal......zvooky píše:Sádra píše:Ty mi ses snad napichnutej na mobilu,ne?Kam se hnu,tam o tobe slysimzvooky píše:jj to ti taky budeme veřit když jste spolu udajne denně![]()
co o me kde slyšiš?

počkej můžu snad vedet co se o me kde povida ne?tweetyna píše:bys koukal......zvooky píše:Sádra píše: Ty mi ses snad napichnutej na mobilu,ne?Kam se hnu,tam o tobe slysim![]()
co o me kde slyšiš?
BBS Motorsport
že si skvělej, báječnej a milej
ba ne, kecám ... já nevim.... 

tweetyna píše:že si skvělej, báječnej a milejba ne, kecám ... já nevim....

BBS Motorsport
no ale jak nebreč....samozřejmě že i přesto jsi skvělej, báječnej a milej... 

- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dává mi to práci to pročítat ale jsem rád za každého nového člena a za to že to tady žije a není to tady mrtví..jinde čekám na odpověd týden tady ani ne hodinu
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
sotva pár minut 

- nell3
- Kontaktovat uživatele:
Eskláda píše:dává mi to práci to pročítat ale jsem rád za každého nového člena a za to že to tady žije a není to tady mrtví..jinde čekám na odpověd týden tady ani ne hodinu