Co já vím jestli jsi dobrá,ještě jsem neměl možnost tě vyzkoušet!tweetyna píše:jj, hattori, víš houby co je dobrý

No to je fakt,přes to je tady Jiří!Mikael píše:No tak jestli 12,tak na to tady mame jiny paky.Coz???
Tak vidíš,takže tweetynka je Jiřího a konec,už žádný kafe!zvooky píše:no pravdaaa
Rozkazhattori_hanzo píše:Tak vidíš,takže tweetynka je Jiřího a konec,už žádný kafe!zvooky píše:no pravdaaa
Pohov,odchod!zvooky píše:Rozkazhattori_hanzo píše:Tak vidíš,takže tweetynka je Jiřího a konec,už žádný kafe!
zvooky píše:Rozkazhattori_hanzo píše:Tak vidíš,takže tweetynka je Jiřího a konec,už žádný kafe!zvooky píše:no pravdaaa
No dobrá dobrá,můžeš se s náma kamarádit,ale nesmíš to říkat mamince,paní učitelce ani kamarádkám z družiny!tweetyna píše:co co?zvooky píše:Rozkazto se tady mám zas nudit?
já vim že bych siměla najít přátele ve svý věkový skupině ale když ty nemaj takový vytuňákový auta jako vy....
budete se mnou kamarádit prosím.....
To je docela drsny.....a cim se vonis???Motorovym olejem???tweetyna píše:bohužl takový holky neznám, proto se víc kamarádim s klukama.... bo všechny holky co znám nakupujou jídlo, ubrusy a utěrky, vařej......já neumim..... já se bavim o sexu, o autech a nakupuju spojlery a kyt a laminát a podobný voloviny, takže se se mnou žádný holky moc nebavěj....
já bych to viděl na foto si myslím že každýho potěší!!tweetyna píše:nee.....
jinak jsem samozřejmě normální
vonim normálně jako holky a občas tak i vypadám
i se tak oblíkám a tak podobně
jenom halt neumim moc vařit no.....zato ale báječně kytuju