Počkej...teď mi to došlo...nějaký dva kluci v modrým Sciroccu z nichž jeden tomu druhýmu říkal Luky mi dali pětikilo za to že jsem jim řekl kde bydlíš...ale nevím o co šlo...zvooky píše:tweetyna píše:no na to taky spoléhámale už si i stěžoval Lukymu na to kafe na Aralu
to jako fakt??? a co mu rikal?
A kdo říká že o tom musí vědět?tweetyna píše:budeme fotit?
se zeptám Vlajínka....
ale asi....
есть то богатырь не только социалистическое трудtweetyna píše:seš nějakej odvážnej
Počkej...teď mi to došlo...nějaký dva kluci v modrým Sciroccu z nichž jeden tomu druhýmu říkal Luky mi dali pětikilo za to že jsem jim řekl kde bydlíš...ale nevím o co šlo...hattori_hanzo píše:zvooky píše:tweetyna píše:no na to taky spoléhámale už si i stěžoval Lukymu na to kafe na Aralu
Co se děje?zvooky píše:eeeeeeee?
Co?Mikael píše:Co to????Hattori padela prispevky.BAN !!!!!
zvooky píše:tweetyna píše:no na to taky spoléhámale už si i stěžoval Lukymu na to kafe na Aralu
tweetyna píše:zvooky píše:tweetyna píše:no na to taky spoléhámale už si i stěžoval Lukymu na to kafe na Aralu
no to nevim, ale Luky jen hlásil, že jsem pěkná průserářka, že jen vypadne Vlajo z domu už jsem na Aralu a když tam vlajo přijel tak jsem se jen řechtalaa necítila jsem žádnou vinu.....jaká ostuda.... a že seš prej pěknej živel....sem na to musela konstatovat že Vlajo ví že můžu chodit na kafe s každym živlem bo jsem hodná věrná holka.....
A komu ses vernej prosimte????Uz ani znacce ne,tak fakt teda nevim.zvooky píše:tweetyna píše:zvooky píše:to jako fakt??? a co mu rikal?
no to nevim, ale Luky jen hlásil, že jsem pěkná průserářka, že jen vypadne Vlajo z domu už jsem na Aralu a když tam vlajo přijel tak jsem se jen řechtalaa necítila jsem žádnou vinu.....jaká ostuda.... a že seš prej pěknej živel....sem na to musela konstatovat že Vlajo ví že můžu chodit na kafe s každym živlem bo jsem hodná věrná holka.....
a ja jsem hodny a verny chlapec