Hele, co mas za auto? Podle avataru soudim e36..... co v tom mas za motor? Pac kilo za 6s se mi zda nejak malowrenklin píše:pac me mlada cumlala a uz to bylo pri do brzdovani malem me vodvezli ale stovku to udela neco kolem 6 sek

bude to aspon nafoukanej malovalec?Mikael píše:Bukvice...esli to vyjde,taky pujdu na sprint!...Zduraznuju jen jeden,mozna dva,protoze si tady fsichni kupujou auta jen na sprint,zatimco ja s nim budu i jezdit.Jen pockejte...uvidite,jak lita malovalec !!!!
To jsem zvedav, to ma kilo taky kolem 8 jako ja. Bude srandaMikael píše:Bukvice...esli to vyjde,taky pujdu na sprint!...Zduraznuju jen jeden,mozna dva,protoze si tady fsichni kupujou auta jen na sprint,zatimco ja s nim budu i jezdit.Jen pockejte...uvidite,jak lita malovalec !!!!
Rekl chodovskej gangster street racerEskláda píše:sprinty vo hovně...
nejlepší jsou gengy po městě a masáž
tohle je mega LooLEskláda píše:sprinty vo hovně...
nejlepší jsou gengy po městě a masáž
Tady lítají samý hodnoty 6-8 sec. na kilo,docela se začínám bát za kolik ho dáš ty?Torontak píše:vyzvu beru
Eskláda píše:já teď čipoval z mých 70koní na 523,9koní a docela to jede,,,
A kolik myslis, ze ti ten chip prida poniku? Na chip bych se vysral, radsi porid novy filtry, svicky, naplne to aspon nejsou vyhozeny penize.... A merit 0-100km/h stopkama na founu je celkem dost nepresny mereniwrenklin píše:sem si to meril sam na telefonu asi 7.2sek je na kilu a to sem trosku podhrabl pac sem tam mel este patnactky. stejne nejlip se sprintuje kdyz je vedle vic karek to sou pak zvuky.nes sem zazimoval tak nakej floutek byl chytrej s celikou turbem jeste ktomu stakovou divne prihrate ruzovou tak sem ho zariz.to mam 2apulku adocela jeste premejslim o cipu jenze vtomhle se moc neviznam m a t e n e k d o skusenosti hlavne za kolik a kde to montujou a bych neposlal motor k sipku. a jestli se hodi do normalniho provozu.........uf slohovka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ee.....8 je moc.To je 2,0T...ja budu mit kolem 7.Mozna i min.Ale tak 6,8 max.Min urco ne.ARV6 píše:To jsem zvedav, to ma kilo taky kolem 8 jako ja. Bude srandaMikael píše:Bukvice...esli to vyjde,taky pujdu na sprint!...Zduraznuju jen jeden,mozna dva,protoze si tady fsichni kupujou auta jen na sprint,zatimco ja s nim budu i jezdit.Jen pockejte...uvidite,jak lita malovalec !!!!
CRX jowrenklin píše:sikmooky motory umi toci jak svin to je pravda ale to to bespeci v crxku je takovy ze pri narazu v 50tce mas motor na kline proste kamikadza nechtel bych to leda na polecrashcountri hah
Tak jsem cumnul do katalogu, 2.0turbo 16 - 9.0s, 2.0turbo16sport - 8,7s, CS 2.3turbo 170PS - 8,5s, CS 2,3turbo 200PS - 7,5s, CS Aero 225PS - 6,9s.Mikael píše:Ee.....8 je moc.To je 2,0T...ja budu mit kolem 7.Mozna i min.Ale tak 6,8 max.Min urco ne.ARV6 píše:To jsem zvedav, to ma kilo taky kolem 8 jako ja. Bude srandaMikael píše:Bukvice...esli to vyjde,taky pujdu na sprint!...Zduraznuju jen jeden,mozna dva,protoze si tady fsichni kupujou auta jen na sprint,zatimco ja s nim budu i jezdit.Jen pockejte...uvidite,jak lita malovalec !!!!