2 Toronťák:Kdy to budeš mít hotový?Hned jak to vyvezeš tak sem hoď fotky,jsem zvědavej jaký jsi nakonec vybral...

To buď rád,je to idiot!Může bejt rád že se dostal z toho pomalu vegetativnáho stavu ve kterým byl,sám ujde pár metrů bez pomoci,ikdyž blbě tak ale mluví,doktoři se kvůli němu pomalu stavěli na hlavu a ten idiot místo toho aby si toho vážil tak ho každej víkend potkám v nějaký hospodě jak chlastá a hulí!Což by ovšem nebylo tak hrozný jako jedna věc kvůli který už přišel o spoustu kámošů který předtím stáli za ním a pomáhali mu - sebelítost!Jasně,člověk chápe že když se člověk v jeho věku dostane na vozejček a má inteligenci desetiletýho(možná ani ne)dítěte tak si nebude pískat jak je na tom dobře,ale on toho nechutně zneužívá...Mikael píše:Btw. ...Janase znam,ale nevim,jak to s nim nakonec dopadlo.Hral jsem s nim floorball.Jediny co vim,ze na tom prej byl blbe.Ale vic uz nic.
heh to by mě taky zajímalo nějak mi to tu poslední dobou ve utíkáEskláda píše:o kom se to tady kurva drát bavíte??
Chlastat se může,ale nesmí se dělat píčoviny!Mikael píše:Vul jak svin.Z takovy vejsky....a proto se nema moc chlastat !!!!
Neřvi,jsou tady i horší případi...zvooky píše:au au ta čeština
a ktery?hattori_hanzo píše:Neřvi,jsou tady i horší případi...zvooky píše:au au ta čeština
To me doufam taky !!!!Bo nynejsi Saabik mi de do kytek.zvooky píše:No me nejspis čeka obmena vozovyho parku krom G60