Pokec III.
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokec III.
Moc pekna, jen skoda tech lemu, ale jednu dobu to byla moda...V12 píše:krasavice za super prachy, bohuzel uz pry prodana![]()
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -7/7134896" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Tomu se rika manieV12 píše:krasavice za super prachy, bohuzel uz pry prodana![]()
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -7/7134896" onclick="window.open(this.href);return false;

Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kdyby se nekdo v sobotu vecer nudil
http://www.havlici.cz/jindrichovice/dow ... 6_2009.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.havlici.cz/jindrichovice/dow ... 6_2009.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
A hele...upne vpravo dole Honzik 

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
http://www.novinky.cz/koktejl/171080-mu ... eyron.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BBS Motorsport
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná bestie
Jenom nevim jestli je těch 2,5s reálných s předohrabem, nebo to je synchro?

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Rekl bych ze určite čtyrkola ale synchro nevim, ted jeden dava do GII uz 4Motion co maji passaty atd
BBS Motorsport
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj ja to myslel jako 4 kolkazvooky píše:Rekl bych ze určite čtyrkola ale synchro nevim, ted jeden dava do GII uz 4Motion co maji passaty atd

Ale Synchro bylo asi na fest jako u Subaru nebo Integrale, a 4motion je ta osizena s Haldexem?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
jj star synchro by to asík nevydrželo ,jě jěště g1 750ps co jsem tdy vyděl a pak 1000konová VR6ARV6 píše:Jj ja to myslel jako 4 kolkazvooky píše:Rekl bych ze určite čtyrkola ale synchro nevim, ted jeden dava do GII uz 4Motion co maji passaty atd
Ale Synchro bylo asi na fest jako u Subaru nebo Integrale, a 4motion je ta osizena s Haldexem?

golf mk3,T4 arbeitwagen,felicia,a jeden vostrej frantík
ex.vento vr6,golf mk2 ultrašrot edition
ex.vento vr6,golf mk2 ultrašrot edition
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
ty pico, ten golf jede jak F1.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zvooky copak delas, nenudis se? http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=lgatztmjic2g" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring

BBS Motorsport
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to je asi pravda, my nedoslo ze ta 4x4 ma 1700kg... Kurnik za ty prachy, 6kvalt, ma i ty Recaro anatomy, ale seru na to, mam toho valeni se pod pekacem uz plny zuby, sotva jsem dal do kupy jeden kram pritahl bych dalsi...zvooky píše:Krasavice, ale na plataku bych to tahnout nechtel
to je lepsi na to dat spz a jet....
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Jojo je to tíha, si vzpomen kdyz se tahlo Bawo.....nj stejne zase neco vymyslis a budes se valet pod nečimARV6 píše:No to je asi pravda, my nedoslo ze ta 4x4 ma 1700kg... Kurnik za ty prachy, 6kvalt, ma i ty Recaro anatomy, ale seru na to, mam toho valeni se pod pekacem uz plny zuby, sotva jsem dal do kupy jeden kram pritahl bych dalsi...zvooky píše:Krasavice, ale na plataku bych to tahnout nechtel

BBS Motorsport
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kamo, fakt jsem ted ve stavu ze na to seru, nejspis to zas prejde ale... Ted ta cerna mrcha komplet funguje tak si to musim uzit, takhle bych ji musel prodat...zvooky píše:Jojo je to tíha, si vzpomen kdyz se tahlo Bawo.....nj stejne zase neco vymyslis a budes se valet pod nečimARV6 píše:No to je asi pravda, my nedoslo ze ta 4x4 ma 1700kg... Kurnik za ty prachy, 6kvalt, ma i ty Recaro anatomy, ale seru na to, mam toho valeni se pod pekacem uz plny zuby, sotva jsem dal do kupy jeden kram pritahl bych dalsi...zvooky píše:Krasavice, ale na plataku bych to tahnout nechtel
No a co vy, asi ted spis drandite na 4kolach co?

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Tak me nic jinyho nezbyva, GI je v lakovne, GII je na hodne dlouho tak si zatim uzivam čtyrkolky a Milanek to ted asi bude kombinovat....
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jezdil jsem na čtyřkolce po městě,jezdil jsem na čtyřkolce v terénu,jezdil jsem na čtyřkolce po louce...a stejně nechápu z čeho jsou všichni tak hotoví...
Zlatej skůtr,na tom je alespoň sranda ve městě. 

✠Luftwaffle✠
Tak jsi asi nejezdil to co ja a nebo je to taky o tom ze se kazdymu zamlouva neco jinyho a kazdej od toho ocekava neco jinyhohattori_hanzo píše:Jezdil jsem na čtyřkolce po městě,jezdil jsem na čtyřkolce v terénu,jezdil jsem na čtyřkolce po louce...a stejně nechápu z čeho jsou všichni tak hotoví...Zlatej skůtr,na tom je alespoň sranda ve městě.
BBS Motorsport
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
pod ženou.zvooky píše:Jojo je to tíha, si vzpomen kdyz se tahlo Bawo.....nj stejne zase neco vymyslis a budes se valet pod nečimARV6 píše:No to je asi pravda, my nedoslo ze ta 4x4 ma 1700kg... Kurnik za ty prachy, 6kvalt, ma i ty Recaro anatomy, ale seru na to, mam toho valeni se pod pekacem uz plny zuby, sotva jsem dal do kupy jeden kram pritahl bych dalsi...zvooky píše:Krasavice, ale na plataku bych to tahnout nechtel

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

hattori_hanzo píše:Jezdil jsem na čtyřkolce po městě,jezdil jsem na čtyřkolce v terénu po louce...a stejně nechápu z čeho jsou všichni tak hotoví...Zlatej skůtr,na tom je alespoň sranda ve městě.

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
http://auta-veterani.sbazar.cz/bmw-750- ... 63906.html" onclick="window.open(this.href);return false;
takovekch penez a ani koožu to nema
takovekch penez a ani koožu to nema

R6 twin turbo + V10 + V12
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zajimavy ze ji to nema... Jinak hustej tank

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Tak jsem mel tu čest mít na víkend pujčený MB E 350 CDI Coupe 170 kW a můžu řict že to byl opravdu zažitek vozit se takovým autem....pro představu tady....
http://www.suw.cz/osobni-vozidla/trida-e-kupe/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.suw.cz/osobni-vozidla/trida-e-kupe/" onclick="window.open(this.href);return false;
BBS Motorsport
Kdyby jste nekdo čirou náhodou narazili na vrak Porsche 944 a melo to dveře, respektive kliky nebo o nejaky nekde vedeli tak mi dejte pls echo 

BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. Taky už vám začaly dva měsíce prázdnin?

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
AR166 píše:Zdravím. Taky už vám začaly dva měsíce prázdnin?![]()

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
nahod ladine fota z budejovic. jsem zvedavej.. ja byl pres tyden v plzni, tak jsem musel doma sekat latinu. 

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No dopadlo to asi nejak takhle...AR166 píše:nahod ladine fota z budejovic. jsem zvedavej.. ja byl pres tyden v plzni, tak jsem musel doma sekat latinu.
- Přílohy
-
- P1020847.JPG (77.4 KiB) Zobrazeno 1172 x
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring