Pokec III.
- Dohy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokec III.
motor ne .. jen par veci ze 16v ,ale spise o to ze mam kola jaky mam, nemam kliky ani originalni narazdniky a za to střážci zákona také davají odměny.. motor jsem chtěl ale to jsem radeji vzdal, pravě z důvodu legálnosti či nedej buh autonehody.
Dohy píše:motor ne .. jen par veci ze 16v ,ale spise o to ze mam kola jaky mam, nemam kliky ani originalni narazdniky a za to střážci zákona také davají odměny.. motor jsem chtěl ale to jsem radeji vzdal, pravě z důvodu legálnosti či nedej buh autonehody.

Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Dohy
- Kontaktovat uživatele:
také bych chtěl vse mi v tp .. ale to asi bez znamych nejde co ? nebo jak to vl. je ? .. nekdo to kontroluje pred zapisem do TP ?
Tak kola mam radne zapsany, dostala jsem k nim atesty...problem je ve vecech ktere nemaji ceske atesty ale jen napr TUV...taky jsem si mylne myslela ze jim to staci ale CR vse musi mit proste extra na houby takze musis mit ceskou homologaci coz se tyka i original veci ktere nebyly urceny pro cesky trhDohy píše:také bych chtěl vse mi v tp .. ale to asi bez znamych nejde co ? nebo jak to vl. je ? .. nekdo to kontroluje pred zapisem do TP ?

Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Dohy
- Kontaktovat uživatele:
no právě a kord když ja mam třeba spojlery domací vlastní výroby
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechal jsem si ve Fiatu vyjet info o Alfine, rozumim tomu dobre ze pressewagen je pro tisk na recenze atd?

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Neni to neco jako predvadecka?ARV6 píše:Nechal jsem si ve Fiatu vyjet info o Alfine, rozumim tomu dobre ze pressewagen je pro tisk na recenze atd?
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mirinda píše:Neni to neco jako predvadecka?ARV6 píše:Nechal jsem si ve Fiatu vyjet info o Alfine, rozumim tomu dobre ze pressewagen je pro tisk na recenze atd?

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
ptala jsem se znameho co ma co spolecneho s dovozem aut a pry by to tak melo bytARV6 píše:nevim co si pred tim predstavit

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ok, diky, ale asi to tak neni...mirinda píše:ptala jsem se znameho co ma co spolecneho s dovozem aut a pry by to tak melo bytARV6 píše:nevim co si pred tim predstavit
Ale nasel jsem na nejakym nemeckym foru kde se na to nekdo pta tuhle odpoved:
"wie quin schon gesagt hat, ist die sonderkontrolle prssewagen wirklich nur ne art extra endkontrolle vor auslieferung"
Bmw to ma jako polozku vybavy: 902 SONDERKONTROLLE PRESSEWAGEN
"In der Sonderausstattungsliste taucht die Position "0902 Sonderkontrolle Pressewagen" auf. Was ist damit gemeint?"
Odpoved : "Fahrzeuge die z.B für Fototermine oder Testfahrten an die Presse herausgegeben werden erhalten eine besondere Kontrolle vor Auslieferung, damit das Fahrzeug auch 100% i.O ist.
Alles andere wär schlecht und würde dann in der Zeitung stehen"
a druha odpoved: "Pressetestfahrzeuge werden nochmal besonderen Kontrollen unterzogen, diese sind also noch besser als normale Serienfahrzeuge. Bei denen funktioniert wirklich alles perfekt und es gibt auch keine störenden Geräusche."
je to odsud: http://www.motor-talk.de/forum/leasing- ... 92869.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zatim to chapu tak ze auto co jde na recenze a testy pro tisk prochazi nejakou dalsi vystupni kontrolou (?)
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Jeste ze mam kamarada googla jinak bych nevedela o cem tam pisou
Ale jestli jsem to dobre pochopila tak to bylo lepsi auto nez seriove...proste bez chybicky
A mám dalsi zjistenou teorii (potvrzujici tu tvoji)
Presse pry znamena primo tisk (novinare) takze to asi bude neco v tom smyslu jako jsou vozidla testovana v autosalonu na ktery jak uz jsi psal se pisou recenze...takze tvoje auto asi bylo slavny 

A mám dalsi zjistenou teorii (potvrzujici tu tvoji)

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Njn celebritamirinda píše:Jeste ze mam kamarada googla jinak bych nevedela o cem tam pisouAle jestli jsem to dobre pochopila tak to bylo lepsi auto nez seriove...proste bez chybicky
![]()
A mám dalsi zjistenou teorii (potvrzujici tu tvoji)Presse pry znamena primo tisk (novinare) takze to asi bude neco v tom smyslu jako jsou vozidla testovana v autosalonu na ktery jak uz jsi psal se pisou recenze...takze tvoje auto asi bylo slavny

Kazdopadne diky za snahu

Zkusil jsem ten Google prekladac a neco je fakt dobry: "Určitě ne, ale alespoň BMW neprodává motorizované rýže mísy z Koreje, ale prémie"

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Peknej clanek: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009050406" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
miluju špagety.. bavorský klobásky a japonský suši ale někdy taky.
.. dobrej článek

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

http://www.novinky.cz/krimi/168444-vide ... lnici.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Tak a teď jak to je s označením policejních vozidel. A rovnou narážím na ty neoznačený Octavie ve Varech, co staví. Bych se ani nedivil, kdyby jim někdo nezastavil a taky si na střechu prdnul majáček, který se dá bez potíží koupit 
BTW mlaďas trochu přestřelil. Sice mířil možná dobře (s označením), ale po tom všem co spáchal...

BTW mlaďas trochu přestřelil. Sice mířil možná dobře (s označením), ale po tom všem co spáchal...

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
passati i cervena octavka vykonavaji dle zakona skryty dohled a proto nemusi byt oznaceni....stejne jako to driv mela ve varech bila felicie combi....na to to neuhraje, to by nezastavil ani policistovi v pomalovanym auteMikael píše:Tak a teď jak to je s označením policejních vozidel. A rovnou narážím na ty neoznačený Octavie ve Varech, co staví. Bych se ani nedivil, kdyby jim někdo nezastavil a taky si na střechu prdnul majáček, který se dá bez potíží koupit

Hmmm...tak to je dobrý teda.mirinda píše:passati i cervena octavka vykonavaji dle zakona skryty dohled a proto nemusi byt oznaceni....stejne jako to driv mela ve varech bila felicie combi....na to to neuhraje, to by nezastavil ani policistovi v pomalovanym auteMikael píše:Tak a teď jak to je s označením policejních vozidel. A rovnou narážím na ty neoznačený Octavie ve Varech, co staví. Bych se ani nedivil, kdyby jim někdo nezastavil a taky si na střechu prdnul majáček, který se dá bez potíží koupit
BTW mlaďas trochu přestřelil. Sice mířil možná dobře (s označením), ale po tom všem co spáchal...Jinak to neni jen o majacku
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A o čem to teda ještě je?Pravda je že majáček se dá koupit na každý druhý benzínce,STOPka taky není nic nesehnatelnýho,natož plácačka a ve zpětným těžko poznám jestli to co mají na sobě jsou uniformy nebo ne.Neříkám ujíždět,ale nezastavit mi nepříjde zase tak moc výsadou kriminálníků.Znám pár lidí co u sebe sem tam vozí poměrně velký sumy a těm bych se ani nedivil.
✠Luftwaffle✠
pokud vim tak ho tahali na benzinu, ne na nejake odlehle misto a za druhe kdyz mel takovou obavu o svuj zivot volal o pomoc? volal na 158 nebo 112? A v jeho pripade mel dost moznosti videt uniformovane policisty.... kdyz pojedu v noci na neosvetlenem miste a bude mi stavet neoznacene auto tak nestavim...ale passati vas nezavedou na odlehle mistohattori_hanzo píše:A o čem to teda ještě je?Pravda je že majáček se dá koupit na každý druhý benzínce,STOPka taky není nic nesehnatelnýho,natož plácačka a ve zpětným těžko poznám jestli to co mají na sobě jsou uniformy nebo ne.Neříkám ujíždět,ale nezastavit mi nepříjde zase tak moc výsadou kriminálníků.Znám pár lidí co u sebe sem tam vozí poměrně velký sumy a těm bych se ani nedivil.
Jasny jasny. Ted asi nebavime o tom mladym z dalnice. Ale tak vseobecne, nebo? Jak uz jsem rikal, mlaďas přestřelil. Ale je fakt, že pokud bych na průtahu nic neporušil a pokoušeli by se mě za šera zastavit, asi taky nezastavim a pojedu dál. Bez závodění.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
vazne to chapu, u nas se dost casto objevuje krajska dopravka a ty maji jina auta, napr. modrou octavku a taky neoznacenou...sama z nich mam strach...me hrozi horsi trest jak vamMikael píše:Jasny jasny. Ted asi nebavime o tom mladym z dalnice. Ale tak vseobecne, nebo? Jak uz jsem rikal, mlaďas přestřelil. Ale je fakt, že pokud bych na průtahu nic neporušil a pokoušeli by se mě za šera zastavit, asi taky nezastavim a pojedu dál. Bez závodění.
Japato? Kdyz uz si to nakousla...mirinda píše:vazne to chapu, u nas se dost casto objevuje krajska dopravka a ty maji jina auta, napr. modrou octavku a taky neoznacenou...sama z nich mam strach...me hrozi horsi trest jak vamMikael píše:Jasny jasny. Ted asi nebavime o tom mladym z dalnice. Ale tak vseobecne, nebo? Jak uz jsem rikal, mlaďas přestřelil. Ale je fakt, že pokud bych na průtahu nic neporušil a pokoušeli by se mě za šera zastavit, asi taky nezastavim a pojedu dál. Bez závodění.

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
protoze ja nemuzu dostat pokutu, jsem resena kazensky a ono dostat 15% z platu na 3 mesice neni vyse zadne z beznych pokut...a k tomu jeste dostanu body a dnes uz to nefunguje jak driv 

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi ale uličnice.mirinda píše:protoze ja nemuzu dostat pokutu, jsem resena kazensky a ono dostat 15% z platu na 3 mesice neni vyse zadne z beznych pokut...a k tomu jeste dostanu body a dnes uz to nefunguje jak driv

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

AR166 píše:Ty jsi ale uličnice.mirinda píše:protoze ja nemuzu dostat pokutu, jsem resena kazensky a ono dostat 15% z platu na 3 mesice neni vyse zadne z beznych pokut...a k tomu jeste dostanu body a dnes uz to nefunguje jak driv

Proto já vždy, když předjíždím nějakou modrou nebo červenou Octávku, tak kouknu na SPZ. Možná se Vám to taky hodí:
červená Octavia 1K8 3597
modrá Octavia 1K8 3591
červená Octavia 1K8 3597
modrá Octavia 1K8 3591
BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio
BMW M3 e46 kabrio
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
to já radsi zadnou modrou ani cervenou ochcaffku nepredjizdim a kdyz vidim neco takovyho ve zpetnym tak brzdim a poustim pred sebe a pokud to nejsou cajti tak ji pak predjedu a ujedu....Majky.n píše:Proto já vždy, když předjíždím nějakou modrou nebo červenou Octávku, tak kouknu na SPZ. Možná se Vám to taky hodí:
červená Octavia 1K8 3597
modrá Octavia 1K8 3591

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
JOE_Cik píše:to já radsi zadnou modrou ani cervenou ochcaffku nepredjizdim a kdyz vidim neco takovyho ve zpetnym tak brzdim a poustim pred sebe a pokud to nejsou cajti tak ji pak predjedu a ujedu....Majky.n píše:Proto já vždy, když předjíždím nějakou modrou nebo červenou Octávku, tak kouknu na SPZ. Možná se Vám to taky hodí:
červená Octavia 1K8 3597
modrá Octavia 1K8 3591![]()
![]()
![]()

BBS Motorsport