mno ty voe.....
Pokec II
Re: Pokec II
R6 twin turbo + V10 + V12
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to je masakrARV6 píše:Tak lidi mame doma kote...Nasli jsme ji v blatniku v Renaultu, ujela v nem 15km, porad nekde neco mnoukalo nemohli jsme ji ani vyndat... Takze si ji asi nechame, kdyz uz si nas nasla...
Nejlevnější autopojištění, napište si o cenu!
ČSOB, AXA, ČPP, Kooperativa, Wustenrot, Slavia, Allianz, atd...
ČSOB, AXA, ČPP, Kooperativa, Wustenrot, Slavia, Allianz, atd...
uz jsem videl... a jak kocky nesnasim, tak tahle je kouzelnaTheTimo píše:tak to je masakrARV6 píše:Tak lidi mame doma kote...Nasli jsme ji v blatniku v Renaultu, ujela v nem 15km, porad nekde neco mnoukalo nemohli jsme ji ani vyndat... Takze si ji asi nechame, kdyz uz si nas nasla...
)))) tak gratulace a pevné nervy
R6 twin turbo + V10 + V12
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja kocky taky nejak nemusel, ale tahle je tak pritulna az to neni mozny... Jenom nevim co tomu rekne moje alergie na kocici chlupy, snad to nebude tak hrozny...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A jéje,další potencionální slepec!habitat3 píše:Chtel sem se zeptat,nevite kde se daji ve varech,nebo v okoli koupit vinarsky potreby..?Demizony,lahve,kvasinky atd..?Diky moc..
✠Luftwaffle✠
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ok diky za radu zajedu se tam kouknout.Jinak zatim mi to kvasí,ještě sem si sehnal navod na medovinu a dam se do ni.Jen zatim zkousim delat vino a prepalovat budu pozdeji,deda to delal cely leta tak mam odbornej dozor.Jinak k tomu paleni nemas nejakej clanek jak se z toho slepne..?nic sem nenasel..dikyhattori_hanzo píše:A jéje,další potencionální slepec!habitat3 píše:Chtel sem se zeptat,nevite kde se daji ve varech,nebo v okoli koupit vinarsky potreby..?Demizony,lahve,kvasinky atd..?Diky moc..Jinak bych se zkusil zeptat v tý vinotéce na Čerťáku a pro demižon a tak bych zasel do domácích potřeb na Moskevský...
to sice ano ale pejsek ti da tolik lasky co ti kocka neda. a trikrat denne skocit na prochazku se psem neni zase takovej problemzvooky píše:Kočky nejsou špatny, min starostí než se psem...
jezisi ta je krasnoucka...
ja nerikam ze nemam rada kocky. sama jsem jednu mela. a byl to muj mazlicek ale ted mam pejska a uziju si vic srandy 
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ok proc ne...zvooky píše:heheh tak pak nam das okoštovat
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to potom jo...habitat3 píše:ok diky za radu zajedu se tam kouknout.Jinak zatim mi to kvasí,ještě sem si sehnal navod na medovinu a dam se do ni.Jen zatim zkousim delat vino a prepalovat budu pozdeji,deda to delal cely leta tak mam odbornej dozor.Jinak k tomu paleni nemas nejakej clanek jak se z toho slepne..?nic sem nenasel..diky
Takovej nigga!Ale radši se jí zbav,ještě by ti vždycky před odchodem z bytu přebíhala přes cestu a co potom...ARV6 píše:no cica je moc mila ale moje alergie se projevuje, takze jde dneska k babi aspon nebude sama...
Už dlouho nebyla žádná alkoakce co!?zvooky píše:heheh tak pak nam das okoštovat
To je mááálo!Minimálně barel!habitat3 píše:ok proc ne...zatim to zkousim delat v trech 5litrovejch demizonech..
✠Luftwaffle✠
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hattori_hanzo:
jeste by me zajimalo co a jak pri tom spalovani probiha..?Co je to spatny ze oslepnes..
A k tomu mnozstvi..Az sezenu vetsi bude toho vic
jeste by me zajimalo co a jak pri tom spalovani probiha..?Co je to spatny ze oslepnes..
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to už nevím,já jsem jenom konzument!habitat3 píše:hattori_hanzo:
✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja jenom vim ze se oslepne po methanolu, ten by tam byt nemel... Kazdopadne pak dej nejdriv ochutnat nekomu na kom ti moc nesejde 
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To mě taky napadlo,ale nechtěl jsem bejt za bezcitnou svini!ARV6 píše:ja jenom vim ze se oslepne po methanolu, ten by tam byt nemel... Kazdopadne pak dej nejdriv ochutnat nekomu na kom ti moc nesejde
✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no co no lidi je jak sracekhattori_hanzo píše:To mě taky napadlo,ale nechtěl jsem bejt za bezcitnou svini!ARV6 píše:ja jenom vim ze se oslepne po methanolu, ten by tam byt nemel... Kazdopadne pak dej nejdriv ochutnat nekomu na kom ti moc nesejde![]()
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To zase bude vypadat!zvooky píše:no nejaka chlastačka by mohla byt...

Tady je akce po tom lámání vazů

A nakonec jedna nostalgická...skoro mi ani nepříjde,že by tohle někdy byla pravda...

✠Luftwaffle✠