mno ty voe.....
tak to je masakrARV6 píše:Tak lidi mame doma kote...Nasli jsme ji v blatniku v Renaultu, ujela v nem 15km, porad nekde neco mnoukalo nemohli jsme ji ani vyndat... Takze si ji asi nechame, kdyz uz si nas nasla...
uz jsem videl... a jak kocky nesnasim, tak tahle je kouzelnaTheTimo píše:tak to je masakrARV6 píše:Tak lidi mame doma kote...Nasli jsme ji v blatniku v Renaultu, ujela v nem 15km, porad nekde neco mnoukalo nemohli jsme ji ani vyndat... Takze si ji asi nechame, kdyz uz si nas nasla...
)))) tak gratulace a pevné nervy
A jéje,další potencionální slepec!habitat3 píše:Chtel sem se zeptat,nevite kde se daji ve varech,nebo v okoli koupit vinarsky potreby..?Demizony,lahve,kvasinky atd..?Diky moc..
ok diky za radu zajedu se tam kouknout.Jinak zatim mi to kvasí,ještě sem si sehnal navod na medovinu a dam se do ni.Jen zatim zkousim delat vino a prepalovat budu pozdeji,deda to delal cely leta tak mam odbornej dozor.Jinak k tomu paleni nemas nejakej clanek jak se z toho slepne..?nic sem nenasel..dikyhattori_hanzo píše:A jéje,další potencionální slepec!habitat3 píše:Chtel sem se zeptat,nevite kde se daji ve varech,nebo v okoli koupit vinarsky potreby..?Demizony,lahve,kvasinky atd..?Diky moc..Jinak bych se zkusil zeptat v tý vinotéce na Čerťáku a pro demižon a tak bych zasel do domácích potřeb na Moskevský...
to sice ano ale pejsek ti da tolik lasky co ti kocka neda. a trikrat denne skocit na prochazku se psem neni zase takovej problemzvooky píše:Kočky nejsou špatny, min starostí než se psem...
ok proc ne...zvooky píše:heheh tak pak nam das okoštovat
Tak to potom jo...habitat3 píše:ok diky za radu zajedu se tam kouknout.Jinak zatim mi to kvasí,ještě sem si sehnal navod na medovinu a dam se do ni.Jen zatim zkousim delat vino a prepalovat budu pozdeji,deda to delal cely leta tak mam odbornej dozor.Jinak k tomu paleni nemas nejakej clanek jak se z toho slepne..?nic sem nenasel..diky
Takovej nigga!Ale radši se jí zbav,ještě by ti vždycky před odchodem z bytu přebíhala přes cestu a co potom...ARV6 píše:no cica je moc mila ale moje alergie se projevuje, takze jde dneska k babi aspon nebude sama...
Už dlouho nebyla žádná alkoakce co!?zvooky píše:heheh tak pak nam das okoštovat
To je mááálo!Minimálně barel!habitat3 píše:ok proc ne...zatim to zkousim delat v trech 5litrovejch demizonech..
Tak to už nevím,já jsem jenom konzument!habitat3 píše:hattori_hanzo:
jeste by me zajimalo co a jak pri tom spalovani probiha..?Co je to spatny ze oslepnes..
A k tomu mnozstvi..Az sezenu vetsi bude toho vic
To mě taky napadlo,ale nechtěl jsem bejt za bezcitnou svini!ARV6 píše:ja jenom vim ze se oslepne po methanolu, ten by tam byt nemel... Kazdopadne pak dej nejdriv ochutnat nekomu na kom ti moc nesejde
no co no lidi je jak sracekhattori_hanzo píše:To mě taky napadlo,ale nechtěl jsem bejt za bezcitnou svini!ARV6 píše:ja jenom vim ze se oslepne po methanolu, ten by tam byt nemel... Kazdopadne pak dej nejdriv ochutnat nekomu na kom ti moc nesejde![]()
To zase bude vypadat!zvooky píše:no nejaka chlastačka by mohla byt...