jj kavalírARV6 píše:smekam pred Paveliniho gestem s poharem

Ty brdo ja uz vim, co s tim bylo, nechal jsem zatazenou rucku.zvooky píše:gooood akce, priste ale mistra porazimdoufam teda
kolik tam máš koníků?pavelini píše:Ty brdo ja uz vim, co s tim bylo, nechal jsem zatazenou rucku.zvooky píše:gooood akce, priste ale mistra porazimdoufam teda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
150Sweden píše:kolik tam máš koníků?pavelini píše:Ty brdo ja uz vim, co s tim bylo, nechal jsem zatazenou rucku.zvooky píše:gooood akce, priste ale mistra porazimdoufam teda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To ale nemyslis vážně vidpavelini píše:Ty brdo ja uz vim, co s tim bylo, nechal jsem zatazenou rucku.zvooky píše:gooood akce, priste ale mistra porazimdoufam teda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mrcha jedna, ani jsem si ji nevsiml.zvooky píše:To ale nemyslis vážně vidpavelini píše:Ty brdo ja uz vim, co s tim bylo, nechal jsem zatazenou rucku.zvooky píše:gooood akce, priste ale mistra porazimdoufam teda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zvooky píše:Počkej jako fakt jo? Já myslel ze si jí tam jednou zkoušel vzadu tahat...
no a pak se mu zasekli lanovodyzvooky píše:Počkej jako fakt jo? Já myslel ze si jí tam jednou zkoušel vzadu tahat...
zvooky píše:Kurvaa ted nevim jestli si ze me dela prdel
pavelini píše:zvooky píše:Kurvaa ted nevim jestli si ze me dela prdel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hm, to je skoro to samý, co mám jápavelini píše:150Sweden píše:kolik tam máš koníků?pavelini píše:Ty brdo ja uz vim, co s tim bylo, nechal jsem zatazenou rucku.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()