jj kavalírARV6 píše:smekam pred Paveliniho gestem s poharem

:D:D:D:D
:D:D:D:D doufam teda
 doufam teda super fotky,,já se omlouvám že jsem hned jel.. jen co jsem dorazil jsem měl telefon a musel ject zpět
 super fotky,,já se omlouvám že jsem hned jel.. jen co jsem dorazil jsem měl telefon a musel ject zpět 
Ty brdo ja uz vim, co s tim bylo, nechal jsem zatazenou rucku.zvooky píše:gooood akce, priste ale mistra porazimdoufam teda

kolik tam máš koníků?pavelini píše:Ty brdo ja uz vim, co s tim bylo, nechal jsem zatazenou rucku.zvooky píše:gooood akce, priste ale mistra porazimdoufam teda

150Sweden píše:kolik tam máš koníků?pavelini píše:Ty brdo ja uz vim, co s tim bylo, nechal jsem zatazenou rucku.zvooky píše:gooood akce, priste ale mistra porazimdoufam teda

To ale nemyslis vážně vidpavelini píše:Ty brdo ja uz vim, co s tim bylo, nechal jsem zatazenou rucku.zvooky píše:gooood akce, priste ale mistra porazimdoufam teda

Mrcha jedna, ani jsem si ji nevsiml.zvooky píše:To ale nemyslis vážně vidpavelini píše:Ty brdo ja uz vim, co s tim bylo, nechal jsem zatazenou rucku.zvooky píše:gooood akce, priste ale mistra porazimdoufam teda

zvooky píše:Počkej jako fakt jo? Já myslel ze si jí tam jednou zkoušel vzadu tahat...

no a pak se mu zasekli lanovodyzvooky píše:Počkej jako fakt jo? Já myslel ze si jí tam jednou zkoušel vzadu tahat...

zvooky píše:Kurvaa ted nevim jestli si ze me dela prdel

pavelini píše:zvooky píše:Kurvaa ted nevim jestli si ze me dela prdel

srandičky? Počkej si za tebou asi zajedu
 srandičky? Počkej si za tebou asi zajedu  víš že to mam k tobě do práce kousek
 víš že to mam k tobě do práce kousek  
hm, to je skoro to samý, co mám jápavelini píše:150Sweden píše:kolik tam máš koníků?pavelini píše:Ty brdo ja uz vim, co s tim bylo, nechal jsem zatazenou rucku.