Ženský atd. III
Re: Ženský atd. III
teda tady vás sledovat tak každý holce padne sebevědomí někam hodně hluboko do toho bazénu..... 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžeme přece hned každý říct že je úchvatná krásná a dokonalá!tweetyna píše:teda tady vás sledovat tak každý holce padne sebevědomí někam hodně hluboko do toho bazénu.....

✠Luftwaffle✠
proč nee? 

protoze pro me treba neni.....tweetyna píše:proč nee?

R6 twin turbo + V10 + V12
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pac lhat se nema a uprimnost by se mela cenittweetyna píše:proč nee?

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
ARV6: cení ale ne v tomto případě....v tomto případě maj ženský radši lháře
:D

At se lže nebo mluví pravda vždycky je to špatnětweetyna píše:ARV6: cení ale ne v tomto případě....v tomto případě maj ženský radši lháře:D

http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 

newman: i s tím souhlasím...

si myslímtweetyna píše:newman: i s tím souhlasím...:D

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo,mají radši lháře ale jinak věc co nejvíc nesnáší je lhaní...mrchy schyzofrenický...tweetyna píše:ARV6: cení ale ne v tomto případě....v tomto případě maj ženský radši lháře:D

✠Luftwaffle✠
jako bys neznal ženský
:D:D

teď mi vlastně naskočilo, že podobná situace proběhla u nás doma....před měsícem jsem zjistila, že jsem přibrala (no dobře, vím to už déle, ale teprve před měsícem jsem si to připustila) říkám Vlajovi: to mi nemůžeš nějak opatrně říct, že je to už vidět? On na to: jás e bál, že se naštveš. Já: ne, radši když mi řekneš že je to vidět, at si to uvědomim a přestanu žrát...
:D minulý víkend...Vlajo: tys ale fakt přibrala trochu co? Já: co jsi na mě hnusnej?
jj, uznávám, nemáte to jednoduchý...

jj, uznávám, nemáte to jednoduchý...

Vzorova scenka ze zivota zeny...tweetyna píše:teď mi vlastně naskočilo, že podobná situace proběhla u nás doma....před měsícem jsem zjistila, že jsem přibrala (no dobře, vím to už déle, ale teprve před měsícem jsem si to připustila) říkám Vlajovi: to mi nemůžeš nějak opatrně říct, že je to už vidět? On na to: jás e bál, že se naštveš. Já: ne, radši když mi řekneš že je to vidět, at si to uvědomim a přestanu žrát...:D minulý víkend...Vlajo: tys ale fakt přibrala trochu co? Já: co jsi na mě hnusnej?
jj, uznávám, nemáte to jednoduchý...:D

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Mikael: jo tos byl ty? Já sem se před chvílí ptala sádry kdo to je
:D tyk tohle znám, Vlajínek mi to už několikrát zasílal.....a na kemping je zvyklej
ba ne...možná na to nevypadám, ale z mužských mám respekt a většinu pravidel respektuji.....divný co? Ale je to tak...

ba ne...možná na to nevypadám, ale z mužských mám respekt a většinu pravidel respektuji.....divný co? Ale je to tak...

Aspoň že to doma nemám jenom játweetyna píše:teď mi vlastně naskočilo, že podobná situace proběhla u nás doma....před měsícem jsem zjistila, že jsem přibrala (no dobře, vím to už déle, ale teprve před měsícem jsem si to připustila) říkám Vlajovi: to mi nemůžeš nějak opatrně říct, že je to už vidět? On na to: jás e bál, že se naštveš. Já: ne, radši když mi řekneš že je to vidět, at si to uvědomim a přestanu žrát...:D minulý víkend...Vlajo: tys ale fakt přibrala trochu co? Já: co jsi na mě hnusnej?
jj, uznávám, nemáte to jednoduchý...:D

newman: no jestli tě to utěší...

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
necháš jí bydlet na nádraží???
styď se... 

ani moc netweetyna píše:newman: no jestli tě to utěší...:D

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo,to víš,studia v Praze jsou drahý!tweetyna píše:necháš jí bydlet na nádraží???styď se...

✠Luftwaffle✠
a pronájem koleje je lepčí? Není tam trochu rušno...? To víš v Praze.... pořád nějaký vlaky.... aaaach....chudák holka...

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No když mi psala tak z toho byla taková nějaká přejetá no...tweetyna píše:a pronájem koleje je lepčí? Není tam trochu rušno...? To víš v Praze.... pořád nějaký vlaky.... aaaach....chudák holka...:D

✠Luftwaffle✠
prejeta bo ojeta?hattori_hanzo píše:No když mi psala tak z toho byla taková nějaká přejetá no...tweetyna píše:a pronájem koleje je lepčí? Není tam trochu rušno...? To víš v Praze.... pořád nějaký vlaky.... aaaach....chudák holka...:D

R6 twin turbo + V10 + V12