Maximálně přejetá,ikdyž to taky v žádným případě,já jí v některejch věcech věřím na 100%!V12 píše:prejeta bo ojeta?

Maximálně přejetá,ikdyž to taky v žádným případě,já jí v některejch věcech věřím na 100%!V12 píše:prejeta bo ojeta?
hattori_hanzo píše:Maximálně přejetá,ikdyž to taky v žádným případě já, jí v některejch věcech věřím na 100%!V12 píše:prejeta bo ojeta?
Ani nemusím,když jsem viděl její rozvrh tak myslím že je ráda že se dostane do postele...V12 píše:duveruj,ale neproveruj
Jjhattori_hanzo píše:Zvooky už funkci má,je to náš osobní velkovezír!Sádra píše:zvooky by mel byt moderator![]()
Řekneme Miloshovi ať nám sem hodí nějakej skript kterej by každýmu kdo vleze do Varů přidělil funkci moderátora!Mikael píše:Jj...chtelo by to novyho moda....myslim,ze jich tady je malo.
Tak nevím,možná by jsi se teď měla Mirindě a Sádře omluvit...tweetyna píše:ty dvě svlečny....skoro mirinda se sádrou...
tweetyna píše:ty dvě svlečny....skoro mirinda se sádrou...
Ano prosímEskláda píše:jasný brácho...hele ty máš novou holku??
Máš koukám trochu neaktuální info,ale s tou jsme se rozešli sedum měsíců zpátky...Eskláda píše:počkej a co Market?? ne že by mě to zajímalo ale co se stalo??
Je mi jasný co tě ještě nezajímá - jmenuje se Soňa,je jí 19,teď začala studovat na Karlově univerzitě,její táta má nějakou firmu+učí výpočetku na Ondřejský(tzn. že mě učilEskláda píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aha tak pardooon.. no a co takhle nahodit nějakou fotku ať víme jak vypada.. ne že by mě to zase zajímalo..ale foto..proč nee-e
hattori_hanzo píše:Je mi jasný co tě ještě nezajímá - jmenuje se Soňa,je jí 19,teď začala studovat na Karlově univerzitě,její táta má nějakou firmu+učí výpočetku na Ondřejský(tzn. že mě učilEskláda píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aha tak pardooon.. no a co takhle nahodit nějakou fotku ať víme jak vypada.. ne že by mě to zase zajímalo..ale foto..proč nee-e
),její máma dělá sekretářku na ZŠ Růžák(takže tý jsem taky prošel pod rukama
),od šesti let tancuje,momentálně závodně latinu...ještě něco?...
...