remix píše:kuva synci ukotvit konstrukci, nasroubovat sadros, zasadrovat a vymalovat je otazka jednoho dne a vysledek stoji za to
pry jednoho dne

Moderátor: Dave0401
remix píše:kuva synci ukotvit konstrukci, nasroubovat sadros, zasadrovat a vymalovat je otazka jednoho dne a vysledek stoji za to

ráno se na to vrhneš a večeříš už ve vymalovanémwesly.TDI píše:remix píše:kuva synci ukotvit konstrukci, nasroubovat sadros, zasadrovat a vymalovat je otazka jednoho dne a vysledek stoji za to
pry jednoho dne

celou chodbu strop včetně natažení bodovek bych měl za jeden den i vymalovaný, ale neměl sem tolik času a to sem měl docela složitou konstrukci do Ska. Rovnou zeď sadroš a vysádrování za dvě hodiny nemáš co dělat, jak je časově náročné ukotvit ty dveře to nevím, to sem ještě nedělal
 celou chodbu strop včetně natažení bodovek bych měl za jeden den i vymalovaný, ale neměl sem tolik času a to sem měl docela složitou konstrukci do Ska. Rovnou zeď sadroš a vysádrování za dvě hodiny nemáš co dělat, jak je časově náročné ukotvit ty dveře to nevím, to sem ještě nedělal 
 tam to pije do toho papiru.. ale i tak, obyvak sem o vikendu maloval, novy stuk ..jeden den penetrace tu sem nechal zaschnout poradne a druhy den dve vrstvy cervene a parada..
 tam to pije do toho papiru.. ale i tak, obyvak sem o vikendu maloval, novy stuk ..jeden den penetrace tu sem nechal zaschnout poradne a druhy den dve vrstvy cervene a parada..
 ty fleky mazec.. az pak sem zjistil ze vubec existuje nejaka penetrace, do te doby sem to neznal..
 ty fleky mazec.. az pak sem zjistil ze vubec existuje nejaka penetrace, do te doby sem to neznal.. ... naprosto stejne story...
... naprosto stejne story...  

nejlepší je valeček ale nějaky lepší a pak No Problémo
  nejlepší je valeček ale nějaky lepší a pak No Problémo  
Malir nehazej rozumy .. na zdi byl stary stuk, do toho prisly nove okna, kolem oken novy stuk, po vymalovani na bilo nechal novy stuk fleky jako prase, viditelne hlavne s bleskem na fotaku, ukazu fotku jak budu doma, prejel sem to penetraci, 2x cervenou a bombaabarry píše:když líčíš na bílo nemusíš ani penetrovat, a hlavně kdybyste to vymalovali štětkou a potom zkulali valcem žádný flek, ale u barevných zdí musí přijít penetrace
 a stetkou sem jeste nikdy nemaloval
 a stetkou sem jeste nikdy nemaloval   a uz vubec ne tu barvu s castoramy co sem koupil, ta se dala krajet, ano mohl sem to naredit, ale nechtel sem a i borec mi rikal ze takhle je to idealni na malovani, ikdyz to trvalo trochu dyl..
  a uz vubec ne tu barvu s castoramy co sem koupil, ta se dala krajet, ano mohl sem to naredit, ale nechtel sem a i borec mi rikal ze takhle je to idealni na malovani, ikdyz to trvalo trochu dyl..lepit sadroš na stěny není dobré co jsem slyšel, a stavět konstrukci + izolace... lepší nahodit omítku a ta cena bude +- stejnáTweety_Road Punisher píše:Pánové tak mě napadla otázka. Co vyjde lépe? Oklepat omítku a nahodit novou, nebo to obložit sádrošem? Myslím hlavně finančně. Co se týče práce tak to si umím představit.
No chtěl sem udělat něco mězi lepením a konstrukcí. dělal to tak známí. sádroš byl lepený a ještě pro sichr na pár místě přišroubovaný a v pohodě mu to drží.DcSpeedi píše:lepit sadroš na stěny není dobré co jsem slyšel, a stavět konstrukci + izolace... lepší nahodit omítku a ta cena bude +- stejnáTweety_Road Punisher píše:Pánové tak mě napadla otázka. Co vyjde lépe? Oklepat omítku a nahodit novou, nebo to obložit sádrošem? Myslím hlavně finančně. Co se týče práce tak to si umím představit.
jinak když víš kde v polsku tak určitě se tam dá až o polovinu levněji nakupovat

Ja satelit doma nemam, ale imho budes potrebovat nejakou krabici, pres kterou to budes prepinat. takze pokud poridis jen splitter a natahnes 3 kably od hlavni krabice, pak budes moct menit kanaly jen na ni a dalsi tv uvidi to, co mas prepnute na "hlavni" tv.Luke_TDI píše:Jak mate doma vyreseny satelit? budu mit 2-3 televize a jak k nim dostanu signal? je treba ke kazde tv setopbox nebo je naky jeden a na telkach si naladim kanaly jakoby normalne z anteny(takhle to mivaji v hotelech)?