novy zadni stelovaci podvozek HP sporting -60mm je doma a v penezence prazdno ... dokud nenasetrim na podlozky pro zmenu roztece, tak budu jezdit na zimnich kolech
Ja netvrdim ze je to hodne, me ta cena vyhovuje. Lze koupit stejne podlozky i mnohem draz. Jen nemam trvaly prijem, takze budu muset na nejakou brigadu, abych mel prachy. Kdyby mi nejebl tlumic, tak podlozky bych objednaval, prachy jsem na ne mel.
Kámo, tohle obdivuju. Spořit po kačce a jít za svým snem Utrhovat si od huby a šetřit každou kačku . Ale osobně už bych do toho zpátky nešel. Nějak jsem spohodlněl.
no to nee... je fakt ze nikdy sem zadne auto co sem mel neprodal levneji nez sem koupil, ale ted jsem pripraveny jit s cenou dolu, protoze hold to vse najednou spadlo.. koupil sem ji za 55tis dal sem tam xenony, cerna skla, nejaky servis, kola a vysla me na cca 75tis. .. ted ji klidne necham za polovinu ...
podložky na míru. cena tuším + - 700Kč / ks do šíře 25mm. roztečové duralové se želez.vložkou.
myslím že top kvalita a tuším že od tohoto pána kupoval i dan. čekací doba je max 14dnů pokud je to fakt oříšek. já jsem si vymyšlel pikačoviny a do 1Oti dnů byly doma
hanuš a co ty staré HP to už si prodal hromymu nebo je máš furt doma??
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Dneska STK hotova, bez znamosti .. emise + stk trvala dohromady 15 minut. A technik dodal, ze po delsi dobe vidi felicii, ktera neni rezava
Jsem si udelal dnes radost a u Uňaka jsem nazul po 3/4 roce kola .. jeste jednou dik
Galerka kol: 6x15 s pneu 165/50/15 http://img155.imageshack.us/gal.php?g=obraz022n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
duralove podlozky se zmenou roztece jsou doma ... takze felda bude jezdit 4x108.. ted jen to odzkouset nekdy na aute.. snad jsem to zmeril a vypocital vse dobre, at nic nedrhne