... auto ma brnenske znacky... je platna STK
 ... auto ma brnenske znacky... je platna STK  Diky za kazde info
 Diky za kazde info
Moderátor: Dave0401
 ... auto ma brnenske znacky... je platna STK
 ... auto ma brnenske znacky... je platna STK  Diky za kazde info
 Diky za kazde info a pevne nervy
 a pevne nervy 
jen resim zasadni problem.... jak se na EVIDENCKU dostat kdyz auto je uz odhlasene v Brne, tudiz brnenske znacky neplatiremix píše: vyrid si evidencni kontrolu na stk, povinne ruceni a ty dve veci si vem sebou na dopravku.. nic vic nepotrebujes.. snad jen VT, MT (pokud ho mas), 800kc a obcankua pevne nervy
 ... takze po vlastni ose "ofiko" asi nemuzu,ze? Netvrdte mi ze to mam vezt na lafete
 ... takze po vlastni ose "ofiko" asi nemuzu,ze? Netvrdte mi ze to mam vezt na lafete 
znacky jsou na aute porad.. vim ze neni problem zajet po svoji ose na STK.. ja bych cestou daval pozor, ale nahoda je blbec a najaky KOKOT me sestreli a pak to bude resit, a zjisti se ze to auto nema majiteleRudi píše:a ty už nemáš ty značky?
 .. o to mi jde
 .. o to mi jde
 tudiz nemuzu auto prihlasit v Havru na brnenske znacky
 tudiz nemuzu auto prihlasit v Havru na brnenske znacky 

konecne tomu rozumim.. to mi tu chybelo.. selskym rozumem vysvelenowesly.TDI píše:muzes tam mit znacky treba z aše,jim to je fuk na stk i na dopravce,na dopravce ti maximalne daji Tčko,zajed na stk pak s tema vsema papirama jdi na DI,tot vse. mas to tu psane od 5 lidi snad. tak se toho neboj
 ..diky
 ..dikypro auto jsem byl o vikendu a ten borec to odhlasoval v pondeliHeh a muzu se zeptat jak si to dovezl kdyz se to odhlasilo v Brne?

A jak se pred ten magistrat asi dostane kdyz to auto jeste nebude prihlasene jak tam pojede hmm?V-Y-V-I píše:Hanuš potřebuje vše min 10x aby to pochopil
Nic těžkého to není,před magistrátem už jen nainstaluješ nové zančky a trádá

Poklop se tady jeste ale nevyjadrilV-Y-V-I píše:Potvrzuji slova pana stajlisty