1.3MPi, najeto 52t - kupovano od duchodce... tak doufam, ze to pretocene neni.. ale i stim se musi pocitatAladin píše:opravdu fešanda!
kolik má najeto? A jakej motor?

Moderátor: Dave0401
1.3MPi, najeto 52t - kupovano od duchodce... tak doufam, ze to pretocene neni.. ale i stim se musi pocitatAladin píše:opravdu fešanda!
kolik má najeto? A jakej motor?

Pokud se mi podari na jaro vse poskladat, jak mam v planu, tak budu na sebe pysny. V rijnu jsem se rozhodoval poridit lepsi kola na jaro. Chtel jsem 14", a vsichni mi rikali dej 15"
 Pokud se mi podari na jaro vse poskladat, jak mam v planu, tak budu na sebe pysny. V rijnu jsem se rozhodoval poridit lepsi kola na jaro. Chtel jsem 14", a vsichni mi rikali dej 15"  a tak ja se rozhodl a dal tam 16"
 a tak ja se rozhodl a dal tam 16"  . Uprava auta bude pouze VZHLEDOVA, formou nejlevnejsich nakladu na porizeni dilu.Coz se da nejak unest, pri mem prijmu jako studenta VŠ. A taky chci postavit svou felicii uplne jinak, nez 99% co jezdi upravenych. Ted jsem v 1. fazi - kola. Posudte sami, jak se vam to libi. Me jo, bo snad budu vypadat s tim autem dost "neotrele". Postupne budu doplnovat info, jak prace bezi.
. Uprava auta bude pouze VZHLEDOVA, formou nejlevnejsich nakladu na porizeni dilu.Coz se da nejak unest, pri mem prijmu jako studenta VŠ. A taky chci postavit svou felicii uplne jinak, nez 99% co jezdi upravenych. Ted jsem v 1. fazi - kola. Posudte sami, jak se vam to libi. Me jo, bo snad budu vypadat s tim autem dost "neotrele". Postupne budu doplnovat info, jak prace bezi.

, byla bouchnuta, ale vyklepana. Takze ta pujde do sveta a musim sehnat jinou.
 , byla bouchnuta, ale vyklepana. Takze ta pujde do sveta a musim sehnat jinou.

ale chápu že Five thousands se blíží
 ale chápu že Five thousands se blíží  

prosím aby tyhle problémy jste si řešili s aladinem na Digital phorum
 prosím aby tyhle problémy jste si řešili s aladinem na Digital phorum 

F.l.a.n.e.l. píše:Pemar:prosím aby tyhle problémy jste si řešili s aladinem na Digital phorum
 trosku ted nevim co s tim ma spolecneho Aladin? Jen sem se priznal ze jsou ty fotky do modra kvuli me aby si nekdo nestezoval na Hanuse ze neumi fotit
 trosku ted nevim co s tim ma spolecneho Aladin? Jen sem se priznal ze jsou ty fotky do modra kvuli me aby si nekdo nestezoval na Hanuse ze neumi fotit  

co jsem ti říkal jak jsi mi to poslalPemaR píše:No a z moji strany omluva za namodrale fotky spatne nastaveny fotak

) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
Dave0401 píše:synku.. ty kola to bude BODU V PIČ!!!!!!!!!!!!!!!

Plechace Renault 4x100 a podlozky tam jsou kvuli stredove direluke.bean píše:Hanuš: Hele,co je to za plecháče? Máš prosimtě foto bez pokličky? Je to 4x100 nebo budeš rešit podložkama? Díky

jeste ty gumy sehnat
 jeste ty gumy sehnat