Moderátor: Dave0401
Záleží... Pokud to chceš "v plné palbě" tak nějakých cca. 34tis na auto. Ale to se bavím o variantě, která v ČR nemá konkurenci.Dan píše:co to vyjde taky šystém...... ?
jo, to by mohl být problém, ale řešení jsme už našli... Jednoduše... Systém ti prostě vyjede graf kde přesně vidíš, odkdy dokdy byla jaká spotřeba, jestli jelo nezávsilé topení, jestli jel stroj v horním výkonovém spektru... pak už nemusí nic vyhodnocovat, protože to vidí černé na bílem.alean píše:možná je hlavní problém v tom že ten majitel neumí vyhodnotit dobře ty údaje a proto to zatím jde obejít a ojebat.
Sly píše:Z tehle vypicene ceske malosti je mi obcas na bliti. Kdyz jsem nekde mimo cr, tak se obcas stydim, ze jsem cech, protoze za nasi reputaci muze presne tenhle pristup.
přesně tak... Jenže na tu nadmořkou výšku je koeficient a ten se stanoví podle zeměpisné šířky, ale to se bavíme spíše globálně, takže vycházejme ze střední evropy. S tím měsícem goodSly píše:Pokud to meri hydrostaticky tlak, tak nestaci nic menisho, nez zmenit tihove zrychleni. To se meni s nadmorskou vyskou. Idealni pro zlodeje je potom sluzebka na Mesici.
Kurva kolik usili a casu zaberou montaze nejakych ojebavatek a sidi-zarizeni. Radeji makejte a za vydelane penize si tu naftu kupte u stojanu.