Felda´s smoking PAŠIK
Moderátor: Dave0401
Jsem zvědav na fotku na autě. Takhle si to nedokážu představit.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: New Felda car
fotooooo 

Feldo
vypadá to parádně , chtěl sem se optat na ET myslím že Audi nemá právě nic moc tipuju tak 45 ??? a co pneu nepůjdou 225/40/18" ???

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
jj ma to ET45,a pneu 235/40 zatím nechám...luboT4 píše:Feldovypadá to parádně , chtěl sem se optat na ET myslím že Audi nemá právě nic moc tipuju tak 45 ??? a co pneu nepůjdou 225/40/18" ???
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

kuva romek....ty jsi taky fotograf.....
nafot to z vetsi dalky at je aspon na jedne fotce celel auto
nafot to z vetsi dalky at je aspon na jedne fotce celel auto

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kua jak to ze nejakej madman to videl na vlastni eyes a me nikdo nerek co?!
Ale me to vubec nevadi hlavni je ze mi odedneska hraje auto lepe nez unakovi a feldovi dokupy !!!!
Ale me to vubec nevadi hlavni je ze mi odedneska hraje auto lepe nez unakovi a feldovi dokupy !!!!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
luke: tak se pochlub co sis tam namontoval, ze ti to tak hraje 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Luke_TDI píše:Kua jak to ze nejakej madman to videl na vlastni eyes a me nikdo nerek co?!

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- F.l.a.n.e.l.
V tom případě si Uňak a Felda v autě jenom zpívajíLuke_TDI píše:Kua jak to ze nejakej madman to videl na vlastni eyes a me nikdo nerek co?!

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak teda jo nechtel jsem frajerit ale ja vam ho teda ukazu.Dave0401 píše:luke: tak se pochlub co sis tam namontoval, ze ti to tak hraje

Tech 1000W je blbost meril jsem to a ma to 1200W

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
odhaduju to tak na 4x50W RMS..... 

- F.l.a.n.e.l.
Dane neblbni. Ta lebka bude mít aspoň 100W RMS 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Muj odhad 4x50W je naprosto totozny. Dostal jsem ho k vanocum
takze jsem si nemohl vybirat ale hraje to dobre! A co hlavne hraje to lepe jak unakovi ale pssst nikdo mu to nerikejte uz me za to dneska posilal prezout gumy do K+K kdyz jsem mu to rekl hold nekdo je psychycky slabsi
ale delat si srandu z druhych to by mu slo!!!
PS: v mustku to tech 100W mit bude takze flanel mas dobry odhad

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
orostuj mu a zmer kolik proudu jim teceLuke_TDI píše:Muj odhad 4x50W je naprosto totozny. Dostal jsem ho k vanocumtakze jsem si nemohl vybirat ale hraje to dobre! A co hlavne hraje to lepe jak unakovi ale pssst nikdo mu to nerikejte uz me za to dneska posilal prezout gumy do K+K kdyz jsem mu to rekl hold nekdo je psychycky slabsi
ale delat si srandu z druhych to by mu slo!!!

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
ty šmejde radši mi nechoď na oči už tě z romkem ani na pivo nevezmem tvoje Janka klidně na silvestra může ty můžeš poslouchat za dveřma. A co ti hraje líp nafoť zbytek tím se radši nechlubíš TVM rulezzzzzzz
Audi A6