Felda´s smoking PAŠIK
Moderátor: Dave0401
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: New Felda car
Kurnik mirku tebe to nejak vzalo ne?! Klidne tu to auto hodim ale ted jsem u jany a nemam tu fotky ale kazdy prece videl obyc oktavku v chameleon zelene ne? Az bude po laku a budou kola tak pak se budu chlubit exterierem tak to tak neber hold nekdo ma vevnitr nekdo z venku 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Ty bavíšLuke_TDI píše:Kurnik mirku tebe to nejak vzalo ne?! Klidne tu to auto hodim ale ted jsem u jany a nemam tu fotky ale kazdy prece videl obyc oktavku v chameleon zelene ne? Az bude po laku a budou kola tak pak se budu chlubit exterierem tak to tak neber hold nekdo ma vevnitr nekdo z venku

Audi A6
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rad ze jsi radUňak píše:Ty bavíšLuke_TDI píše:Kurnik mirku tebe to nejak vzalo ne?! Klidne tu to auto hodim ale ted jsem u jany a nemam tu fotky ale kazdy prece videl obyc oktavku v chameleon zelene ne? Az bude po laku a budou kola tak pak se budu chlubit exterierem tak to tak neber hold nekdo ma vevnitr nekdo z venku![]()
![]()

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Co mi to tu za ocas leze do tématu z nějakým tamanským zesákem 
Luke :když jsem tvojí(teda naší janičku)vezl naposledy autem,tak říkala že mi to hraje perfektně,a hlavně že mi to JEDE!....no a o tom místě a komfortu ani nemluvím.....mno prostě plnokrevný VW

Luke :když jsem tvojí(teda naší janičku)vezl naposledy autem,tak říkala že mi to hraje perfektně,a hlavně že mi to JEDE!....no a o tom místě a komfortu ani nemluvím.....mno prostě plnokrevný VW

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

no hraje ti to ale až taková pecka to neníLuke_TDI píše:Muj odhad 4x50W je naprosto totozny. Dostal jsem ho k vanocumtakze jsem si nemohl vybirat ale hraje to dobre! A co hlavne hraje to lepe jak unakovi ale pssst nikdo mu to nerikejte uz me za to dneska posilal prezout gumy do K+K kdyz jsem mu to rekl hold nekdo je psychycky slabsi
ale delat si srandu z druhych to by mu slo!!!
PS: v mustku to tech 100W mit bude takze flanel mas dobry odhad

Audi A6
Tak konečně dorazily podložky
předek 1,5cm a zadek 2,5cm.
zde odkaz na výrobce DOPORUČUJI
http://www.aukro.cz/item161228242_dista ... ztece.html
Podotýkám že jsem spokojen s přesností,kvalitou i vzhledem....opravdu vypadají jako na fotkách

zde odkaz na výrobce DOPORUČUJI

Podotýkám že jsem spokojen s přesností,kvalitou i vzhledem....opravdu vypadají jako na fotkách

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Jak je to s váhou??
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
jeste ze me mas....felda píše:Tak konečně dorazily podložkypředek 1,5cm a zadek 2,5cm.
zde odkaz na výrobce DOPORUČUJIhttp://www.aukro.cz/item161228242_dista ... ztece.html

jeste ze podlozku nemusim resit 
8palcu a rozumne ET a je po starosti

8palcu a rozumne ET a je po starosti

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jak dlouho si na to čekal ?
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
týdenremix píše:jak dlouho si na to čekal ?

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

hmmm?! musím se stavit a mrknout na živo...Romek zítra tequilla? Oběd?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Jsem tam každý denbarry píše:hmmm?! musím se stavit a mrknout na živo...Romek zítra tequilla? Oběd?

Dneska jsem tam jel jak jsem tě viděl u VZP,jsem ti chtěl zavolat...
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

v 11 mám fasování kurde...snad 11:30 by mohlo klapnout...zavolám snad se urvu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
okbarry píše:v 11 mám fasování kurde...snad 11:30 by mohlo klapnout...zavolám snad se urvu
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

roman.. pekne pekne.. 
psal jsem ti na ICQ.. mrkni na to.. dik

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
icq....Dave0401 píše:roman.. pekne pekne..

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

-
- Kontaktovat uživatele:
- F.l.a.n.e.l.
Kufa kde je ten mostek??? 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše